Na jo de én voltam egy Tatabányai tesztvezetésen, kb 20 perc volt a kör. Ezalatt az indokai kb 60%-a simán erzodott.
Úgy hogy én csak fagyizni járok.A legtobb indok kb 200 cikkben le volt írva.
Most vagy egy balfasz es nem probalta ki, vagy igen es elalélt az A modtol.
Ami megint balfaszsagra utal.
És a probauton a Tracer 900 semmivel se tunt vehemensebbnek a regi streetemtől, csak furán le akartam csuszni hatra a betontegla kemeny ulesrol meg fekezes kozben is.
A plexi eleg igenytelen, a muszerfal se tul szep.
Én inkább sajnálom. Komolyan vesz egy motort, aztán rájön, hogy nem az ő világa. Ez gáz.
Én tudom, ha másik motort vennék, ugyanilyen lenne mint ami van. Vagy ha utána vehetnék egy harmadikat, az is pont ugyanilyen lenne. :-)
Nézőpont kérdése mi a szebb
De amúgy én ezzel a kis hatkilóssal is 140 alatt nem nagyon közlekedtem,ott meg kurva sokat fogott.
Ezért is adtam el,mert kevés volt a futómű .
Aszittem vagy cc.
Úgy hogy én csak fagyizni járok.A legtobb indok kb 200 cikkben le volt írva.
Most vagy egy balfasz es nem probalta ki, vagy igen es elalélt az A modtol.
Ami megint balfaszsagra utal.
És a probauton a Tracer 900 semmivel se tunt vehemensebbnek a regi streetemtől, csak furán le akartam csuszni hatra a betontegla kemeny ulesrol meg fekezes kozben is.
A plexi eleg igenytelen, a muszerfal se tul szep.
Én tudom, ha másik motort vennék, ugyanilyen lenne mint ami van. Vagy ha utána vehetnék egy harmadikat, az is pont ugyanilyen lenne. :-)
https://www.hasznaltauto.hu/motor/yamaha/mt-09/yamaha_mt-09_street_rally-14564837
Pedig a cofidis mar koveteli a penzet.
A 140 et picit soknak tartom varosban.
De en csak fagyizni megyek.
De amúgy én ezzel a kis hatkilóssal is 140 alatt nem nagyon közlekedtem,ott meg kurva sokat fogott.
Ezért is adtam el,mert kevés volt a futómű .