Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

gyors érelésű
ez simán egy kockás sikló szerintem . Nálunk nincs csörgő kígyó. Mérges kígyóból is csak talán valamelyik vipera féle él itt nálunk de az sem halálos marású.
Vadkerti haveromat kérdezték egyszer MÁRCIUS elején, hogy van-e eladó bora?
"- Nincs, de 3 hét múlva lesz!"
Az még hagyján, de Soltvadkerten külön cukordiszkont áruház működött! Vajh, miért?
Tévedsz: mindegyiknek volt mutatóba 100 négyszögöl szőlője!
Kískörös, kecel soltvadkert az aranyháromszög Mióta bevezették a zárjegyet persze, hogy csődbe mentek az ottani vállalkozások az akkori legnagyobb bortermelőknek soha sem volt egy négyzetméter szőlője sem és venni sem vett egy kilót sem. Viszont Voltak nekik 30 köbös tartályok elásva a kertbe. Amit vettek az az invertcukor meg a desztilátvíz, no meg aroma meg festék
Amúgy egyszerű vízisikló:
https://hu.wikipedia.org/wiki/Vízisikló
Jól rázd meg: ha csörög, akkor kígyó!
Kőbányán sokkal találkoztál!
Vizisikló lesz az. No para.
Volt már dolgom sok siklóval de ezt én sem tudom eldöntemi. Ne piszkáld mert ez nagyon kígyó!
Egy igazi Kan guru a csávó!
Ragaszkodna kőbányához, de mivel kitiltották így kénytelen az állatkertbe menni! Természetesen ott is a jó erős kangurukat szopja.
Kraken csávó most szegény kőbányai hajléktalanokat szopja... .
Dehogy,van aki olyan uzleti kor ahol fontos,mondta ismeros a lagunaval nem kapta meg a megbizast a kolcson v70 el igen.
Az ördögszekérről jut eszembe. Van csörgő kígyó... vagy valami olyasmi is errefelé.
Aztán lehet hogy sikló, de amióta egy siklóról kiderült hogy vipera, nem piszkálom ezeket.
KangarooZoo most szegény kengurukat szopja...
Akkor aKraken meg a pörköltes egy!
tiszta sor, de olyankor annak van fedezete, nem a jövődet éled fel.
Akkor a bútoros meg a pörköltes egy?
Bogracsolos Clam! Porkolt kepű!
Vanugy hogy kell a koltseg.Kulonben a nav ratenyerel.
Az ez most a kraken fasz! Már nem vakarja le magáról!
Az ez most a kangorú fasz! Már nem vakarja le magáról!
Nem, te a pörköltes Clam vagy!