Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az asszonyt beküldöm...köszi
Forgalmas hely, a közlekedés nehézkes lesz, arra készülj fel. De nagyon közel lesztek fantasztikus, elhagyatott strandokhoz, de vigyázzatok, volt olyan hely, ahonna a Thalia is alig tudott feljönni, modernebb kocsi ott maraft volna.
Tivat strandjai olyan városiak, szinte az úttest melletti járdáról lépsz le a vízbe, szóval más jellegűek, mint 10-15-rel délebbre.
Kirándulás szempontjából közel leszel , Kotor-Budva, srb. Sok lesz a dugó az utakon, de haladósan szoktak közlekedni, szóval a dugók is gyorsabban mozognak, mint idehaza.
Tivatban egyébként nem sok minden van. Kotorban ajánlom a várfalon belüli óvárost bebarangolni, onnan lehet elindulni fel a hegyre az erődhöz egy több, mint 1300 lépcsőfokos kaptatón, de megéri.
Minden csavargós programot késő délutánra és estére időzítsetek, mert reggel 8-kor már 30 fok van és 10-kor már 40, nem lehet a városokban kibírni szinte. Napközben keressetek szép környékbeli partokat, ahol lehet búvárkodni, stb.
Este meg irány az óváros.
Ja és még valami, vannak cápák, ne ússzatok be a francba 1 km-re a tengerbe és alkonyat után se menjetek be, nehogy meglepi legyen.
Mar keteve all forgalmi gond miatt.
Tettem bele LED-et, ráforrasztottam, és beleragasztottam szaniter szilikonnal. Most romoljon el a rohadék.
Az mind szar.Legalább 3 készletet vettem,valamelyik mindig megadja magát random.Tökmindegy mit csinálok vele.
Lámpa foglalta
Futón elől az a kis kocka fehér
ezmiez?
20 évnyi fejlődés egy képben
Egy használható cuccból lett egy kritikán aluli szar
Persze a lyukak se egyeznek
Leszopna
Tivatról egy pár szösszenetet ha lehet...oda megyek nemsoká.
A ratyedli tudja privátban zaklat, kérdezd tőle
Vinnélek, ha feszes feneked lenne és nőből lennél. (Bár az asszony megsértődne ha nem vinném, mert ő mondta tegnap, hogy menjünk a Grossglocknerre. )
Elvileg kell lennie, árnyékos helyeket tuti marad kicsi. Bár egészen jó időt mondanak, csak mintha este felé láttam volna valami eső jóslást.
Ó, én naív....
Hó van még?
De melyik vagy?
Ha elvisz valaki tankolok a motorjába
Azért a 2 diploma meglátszik
Szigetelő szalag gyors kötöző aztán meg évekig ment volna
Bár lehet nem a diploma miatt van hanem a túlzott jólét miatt
Állítólag minél gazdagabb az ember annál kevésbé kreatívabb
Holnap Grossglockner valaki? Még 9 motor és 3 juróval olcsóbb a belépő.
Jó lenne, de az összes nickjét zoli32, zoli3201, kéri laci, v4 stb.
A Thaliáról mindig ez jut az eszembe:

http://youtu.be/TcPIeYpYuM4
Merre jártál pontosan? Láttam pár szép képet felraktál. Mi a Thalia-val megjártuk Montenegrót, Kotori-öböl, Budva, Mamula sziget és környéke, Tivat, Sveti Stefan, minden.
8 nap 7 éjszaka, több, mint 2000 km lett a vége, tengeri búvárkodás, hegymászás, mindet csináltunk, fantasztikus volt.
A fotókon semmi filter, tényleg ilyen szép az a vidék még olcsó telefonnal fotózva is.
Thalia meg...5.5-ös átlagot fogyasztott úgy, hogy Boszniától csak 1-2-3-4-ben mentem padlón, plusz hegymenet, plusz tengerparti araszolás.
Júliusban a Duna jegén....