Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A 32 és 3001 az elmebeteg clam, a 3200 en vagyok, meg a kengzurozoo is az a faszcibáló volt. Több nikezik a köcsög.
Triumph es bolt stimmel. Az is azt álítja az övé, de amúgy kőbányán szopik.
A beteg gyoker pöcs mindjárt masol, csak ahhoz ert.
Akkor most ez a zoli32 marad, hogy tudjalak azonosítani ezután? mert a kenguruzút kibasztam azt hittem az is apánk műve
Ezzel nincs baj, attól hányok mikor a föld megmentését vizioanalizálják általa.
A 3200 az elmebeteg clam, a 3201 en voltam, meg a kengzurozoo is.
Triumph es bolt stimmel. Az is én.
A beteg gyoker pöcs mindjárt masol, csak ahhoz ert.
Ja az vagyok!
passz amikor erről beszélgettünk lacival ő sem állított mást mint te. Ő időben elkezdte és még jó néhány évig ingyen autózik ennek minden előnyével. ŰAmikor meg már mindenkinek villany autója lesz, mert kötelező lesz arra meg lesz az adóztatási módszer, néhányszor már leírtam, a saját elgondolásom ezzel kapcsolatban szerintem közel hasonlóan fog történni, de addíg amíg ez nincs meg főleg támogatást és előnyöket élvez addig a villanyos autó mindenképp gazdaságosabb
szerintem "levehető tetejű" volt turmixgép
Te vagy az a régi bogyos akármi nickes? Te is variálod minek???
én is b@szod gondolom ez az apánk megkeverte itt a kását
Ha "apám" reg néven jön szóba állok vele mert onnan felismerem, minden új gyanus nicket azonnal törlök a faszba, mert megtaláltam hogy kell
na most látlak b@zmeg de akkor ugye te vagy a gödöllői bútorboltos, trium-fos Igazold magad
tegnap volt fent valaki zoli 3200 meg zoli 3201-el azokban kit tisztelhetek???
"Te jó öreg lehetsz. " A HAMUT IS MAMÁNAK MONDOM!
emlékezz vissza , nem régen "hűvös nyarak voltak" , és legalább akkora nyivákolás, mint az idén tavasszal hogy nincs elég eső, majd esett annyi, hogy sok, akkor pedig azon nyekergett az összes mesemondó, hogy minden ki fog rohadni! No, lett akkora eső, és annyi hogy elég! De sebaj találtak más nyekeregni valót maguknak megint!!
Elmentem fagyizni
Te jó öreg lehetsz. Az 1800-as években volt a kisjégkorszak, az ipari forradalom meg a foszillis üzemanyagok égetése meg az 1900-as években indult meg igazán.
A Priusban NiMH, a 2012 utáni villanyautókban lítium ion, vagy polimer. Előtte zebra (olvadt nátriumklorid) akku, meg ólmos, elvétve lítium, mert előtte aranyárban volt.
A fogaras pont a turisodas legjobb utján halad. Annyian mennek oda mint nyugaton barhol.
Több ember többet akar zabálni. Ennyi...
Pár éve még az volt a bajuk, hogy túlságosan sok helyen volt gabonavetés és az nagyon sok CO"-őt vont ki a légkörből azért volt "kis jégkorszak " akkor éppen! Valamit mindig írniuk kell, mert akkor nem lesz fizetésük! A fele sem igaz!
Azért nem csak a marhák a felelősek, hanem az a jó kis kolbászos babgulyás is!!
"Azt ne feledd hogy régen rengeteg kisgyerek meghalt" Az én bátyámat megfürösztötte a "bába",a földes kifűthetetlen "lakás"-ban másfél hónaposan1946-ban, attól tüdőgyulladást kapott, és meghalt.
Itt kocsival széjjel baszna az ideg
Nem lehet haladni, főleg hétvégén
Egy út alapú befizetés teljesen korrekt lenne
Aztán az a tömegközlekedés felé is terelné a népet
Vagy bér bicikli- motor-autó
Mert valljuk be a legtöbb embernek 95% felett áll a kocsi és csak a többiben mozog
Pl amiota nem ingázok hetekig nincs indítva az egyik kocsi
A másikkal a nej heti rendszerességgel jár
Ismerek olyat akinek 10+ éves a kocsija és nincs 30 ezer benne
Vagy haver drz motorja 11 évesen 4 ezer fele van
Stbstb
" - de még élek! " Tartsd meg ezt a jó szokásodat!!!