Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csajfronton ez a mamut nem jon be.
Motovlog meg a ratyedli asztala, nezi, koveti es linkeli ide az osszes szomorufaszt aki megjelenik a motosundayen. Szoval kerdezd ot.
Bezsnei Andor
Hasonló jókat kívánok én is! Felénk is hasonló az idő, kicsit kiderült délelőtt, mondom az asszonynak gyere megyünk egy kört, hogy legyen jó napja, úgy eláztunk hogy nem jön velem egy ideig!
csajfronton nem mondanam rossznak. esetleg vmi hasonlo magyar faszagyereket nem tudtok? megiscsak a hazai-t neznem, de amiket idaig talaltam, ott meg az arcukat se vallaljak fel. lsd ezt a motosunday-es vlog versenyt?! wtf?
Villanyt könnyebben előállítok mint benzint.
Akár konnektorból is, azt meg a sok szavazattal rendelkező nyugger miatt nem tudja nagyon emelni.
De az vajon jó lenne-e, ha a papa a Moszkvicsával a falu felső harmadából a boltig meg a pár km-re levő szőlőjébe jár ki, míg a tesláz buzi meg a 600 lovas szarjával krúzol a városban?
Amúgy a ha a sok rohadt cigány kezét lebaszkodnák, én éppen mehetnék a legkörnyezetbarátibb bringával is, csak hát hazafelé ha bemegyek a boltba vagy mázsányi lakattal, vagy hetente vehetek új bringát. És ez miatt nem bringával járok.
Tömegközlekedés? autóval a munkahely 7-8 perc,. robogóval 6-7, tömegközlekedés több mint 30 a csatlakozások miatt, nem számolva a cuccolást, az esőt, a várakozásokat a másik vonalbéli buszra.
Ja, és nincs gyerek, aki esetleg iskola, edzés, zeneiskola meg a faxom tudja mi még.
Persze, hogy autó-motor és semmi más.
allah növessze hosszúra Motorosok! Tapolca: Az ég felhős, néha esik pár csepp eső, de legalább nincs az a dög meleg!
Ráadásul, még nemi beteg sem lesz, mert a motorozástól nem lehet nemi betegséget kapni, (kankó , gonorhea,szifilisz, aids, stb, kivéve , ha az út mellett álló lányokat nem hívja segítségül motort szerelni....!
Motorozás nagyon hasznos.
Elkölti minden pénzét benzinre, motorra, nem telik drogokra, kurvákra
Motorozás nélkül lehet élni, csak nem érdemes.
Dehogy beszéld le! Motorozás nélkül nem lehet teljes életet élni. Ezt te is tudod!
Nedves motorostársak! Hazaértem, a kis unokámat vittem motorral , alig 7 centivel magasabb tőlem! Még a végén Motoros lesz belőle, pedig próbálom lebeszélni! Mutattam is neki miért! De azt hiszem már megfertőződött a motorvírussal!
Szerintem ezt a szrt Kínában csinálták!!
Ez kesz,sztereotipia,románok.

http://youtu.be/uguWYePw1lo
Augusztus 11...persze mutatok
De miért pont egy anti-formatervezett, 30 éve is elavult, ráadásul "hamis" IFA-lámpára van szüksége? Szebb nincs a kínálatban?
Ezek a lámpák újak. Ez már nem a DDR minőség, csak gagyi másolat.
érintkezési hibás szarok.
Futón van IFA hátsó lámpa
És ha más kell szét kellene mindent vagdosni aztán újra építeni
Csak egy full horganyzott futót kár lenne össze baszni
Na de a legutolsónak gyártott IFA is elment már 30 évet - mit akarsz még tőle? Porladjanak békében a roncstelepen....
Katasztrófa minden izzos lámpatestek
Van olyan IFA lámpa amin az izzó foglaltatott a búrához érő saru tartja pozícióban
De a olcsóbb kocka LED-es meg nem fér be a helyére csak a vékonyabb IFA stílus az meg valami 18 ezer lett volna a helyi boltban plusz ehhez meg kell kettő rendszámtábla világítás is plusz szelességjelzők
A múltkor Korfun repülővel, most Erdély ótóval.
A családot el kell látni, hogy ne legyen vinnyogást ha motorozom.
Nagyon szívesen, majd mutass képeket, hogy merre dzsaltatok. Mikor mentek?
Isten vagy!
Köszönöm...
Csináltam egy kis villám térképet neked, aktív nyaralást érdemes Montenegro-ban csinálni, mert egy adott város 1-2 nap alatt felfedezhető a strandokkal és óvárossal együtt.
Arra számoljatok, hogy a legszebb strandokra murvás, sziklás út vezet, de nagyon megéri. Kis telefonos navigáció bőven elég, ismeri a földutakat is.