Azt már MOST leszögezem, hogy többet senkinek nem leszek a postaládája!!!!!!!
Mit bánom én, hogy kit b...nak ki!!!!!
De az akkor is gáz, hogy "régen" még aktív volt itt az admin, most meg leszarja hogy mi megy
A haverodnál ez nem működik.
Amúgy hogy lehet jelenteni az adminnak? Azt írja a FAQ, hogy van egy felhasználó jelentése gomb, de nincs.
Többrendbeli BTK-t követett el a kis buzi, amiért az összes nevét ki lehetne baszatni, a galériája meg le van fosva. Keress rá a googlen, ha érdekelnek az ilyen képek
Ráadásul újabb kamuregjét használta fel, úgyhogy el fog ez fogyni.
Reggelt!
Zolik kipihentétek magatokat
Ideje lenne nem basztatni a másikat, még ha ez nehezetekre is esik... Faszé szóltok a másikhoz, vagy ez az új hobbitok
Két nyomorék! Az egyik egy élettelen ipse, itt éli az életét kb. A másik meg olyan motort vesz, ami nem tetszik, utána meg árulja. Közben mindenki skizónak nézi, mert magával beszél. Cefi is szopjon lovat, hogy vissza könyörögte őket!
Zoli volt a kenguruzoo nevű, általad kitiltott nick, ezért tűnt el...
Mit bánom én, hogy kit b...nak ki!!!!!
De az akkor is gáz, hogy "régen" még aktív volt itt az admin, most meg leszarja hogy mi megy
REMÉLEM OLVASNI MÉG TUDTOK!!!!
(Ez nem neked szólt Laci!)
Amúgy hogy lehet jelenteni az adminnak? Azt írja a FAQ, hogy van egy felhasználó jelentése gomb, de nincs.
Többrendbeli BTK-t követett el a kis buzi, amiért az összes nevét ki lehetne baszatni, a galériája meg le van fosva. Keress rá a googlen, ha érdekelnek az ilyen képek
Ráadásul újabb kamuregjét használta fel, úgyhogy el fog ez fogyni.
Kilép, rákattint a nevére, bejelentkezel, és kiveszed a blokkolást.
Eleinte én is hagytam de fárasztó a hülyegyerek.
Na meg a másik is amelyiknek nem Triumphja van
Szerencsére a tiltott user akkor is az marad, ha nemet vált.
Zolik kipihentétek magatokat
Ideje lenne nem basztatni a másikat, még ha ez nehezetekre is esik... Faszé szóltok a másikhoz, vagy ez az új hobbitok
Vagy mégis
Tippelj?
Clam szorakozik, miattad.
Ménem mentek orvoshoz, a f@sz kívan a sok Zolival meg kenguruval
Most melyik a Zoli????????