Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az a szánalom hogy fikázod a youtubwreket, de ott meg szopja a hálliwúdhondát, nagyon lecidázná.
Az a szánalom hogy fikázza a youtubwreket, de ott meg szopja őket nrb-t és társait nagyon lecidázná.
Az a szánalom hogy minden holliwúdhonda videót megosztasz 4-5 helyen.Ezzel csak növeled a statisztikáit.
Ekkora szopós rajongót.Megnézed és még megosztod is.Te vagy a felszopója.
Szerintem fel is vagy rá iratkozva.
Palotakert az inkább kőbánya a terepe
Szánalom, yotubon meg szopja a faszt
1,5-ért elvinnék mint a huzat.
Reklám
Mire van szüksége egy embernek? Nem sokra. Egy kevés édességre, egy jó történetre, ezekhez időre és helyre, egy vázára, benne kardvirágokkal, és két jó barátra. És két dombtetőre: az egyiken állnánk, a másikat néznénk. És két szemre, hogy az eget pásztázzuk és várjunk.
Amúgy kifogyott,marad a copy...
Alakul.
Ha felfogná hogy ne baszogasson,akkor jobb lenne.
De azértis baszogat.
Hatalmasok erénye: Türelem
Nem tölti bosszúját gyengébbeken.
Barátságunkra kérlek, legyen szived,
Bűnös miatt ártatlan vérét ne vedd.

Amúgy kifogyott,marad a citatum.
Alakul.
Ha felfogná hogy ne baszogasson,akkor jobb lenne.
De azértis baszogat.
Hatalmasok erénye: Türelem
Nem tölti bosszúját gyengébbeken.
Barátságunkra kérlek, legyen szived,
Bűnös miatt ártatlan vérét ne vedd.
Vergődik az öhön.
Vergődik a Kan guru.
Most látszik, hogy öhön copyzni tud csak, mert én nem anyáztam, nem vagyok olyan nyomoronc fasszopó senkiházi balga tetves rohadék okádék ember mint ő.
Most látszik, hogy copyzni tud csak, mert én nem anyáztam, nem vagyok olyan nyomoronc fasszopó senkiházi balga tetves rohadék okádék ember mint ő.
Már anyázik a nyomorék öhön, teljesen elfogyott, ebbe tud már kapaszkodni. Már a faszokba se, mert kőbányán ki tiltották
Már anyázik a nyomorék, teljesen elfogyott, ebbe tud már kapaszkodni. Már a faszokba se, mert kőbányán ki tiltották
Őőő...meg a faszom
Cseréljük el,aztãn meg elcseréli...aztán meg visszacseréljük ha nem jó
Cseréld el anyádat egy mosogatógépre,nagyobb haszna lenne.
Cseréld el a tied egy l1-re utána meg az mt.
Azt hiszi idegesít ez, de kurvára nem. Mondjuk fizethetne ezért nekem, mert tuti veri közben az a kis mikropechét.
Akkor tárgytalan...
Azt hiszi idegesít ez, de kurvára nem. Mondjuk fizethetne ezért nekem, mert tuti veri közben az a kis mikropechét.
A csere? Az szerintem tuti nem ok, ha ezresed lenne és mondjuk fiatalabb l1.
Az alap sztori az, hogy van ez az öhön csicska, aki itt él és valamiért leszopna mindenkit, na aki nemet mond neki, azt nem hagyja békén. Szóval egy igazi fasszopó metoo btk..

Mondjuk én a végtelenségig élvezném ezt a csevejt.
Ha idegesít hagyd abba,és nem lesz gond.