Az is kiderült, hogy a kis ratyedlinek több nickje van! Mert 1 nap csak egyszer lehet nevet változtatni! Szóval Zoli3201 és Zoli32 néven fut, de nem csodálkoznék ha V4 is meg ki tudja ki is még ő lenne! Mondom én, hogy itt éli az életét.
Az a legjobb hogy most estig ha belép még saját magánál is engem néz annyira szerelmes belém.
Pont mint mikor követi a hállivúdhondát.Abba is szerelmes.
Nekem úgy tűnik sehogy.
A fórum motor is egy ratyi.
Komolyabb fórumoknál a profilbeállításoknál van egy olyan menü hogy "Blokkolt felhasználók" és ott lehet kiszedni a tiltást, és nem kell trükközni.
Meg klónozta egy eddig nem használt profillal, Zoli profilját a ratyi, és Zolinak adta ki magát, így egy pillanatra nálam is duplázódott, de mivel Zolival váltottunk privát üzenetet, oda nem tudja magát beenni a kőbányai csövesek réme.
Ne vedd a lelkedre, nem haragszik rád senki. Ha nem tolná ennyire erőltetetten a kretént teljesen beillene ide. Volt néhány tiszta pillanata, és olyankor elhiszi neki az ember hogy normális.....de azért sokáig piszkálni fogunk vele
Tippelj?
Clam szorakozik, miattad.
Pont mint mikor követi a hállivúdhondát.Abba is szerelmes.
A fórum motor is egy ratyi.
Komolyabb fórumoknál a profilbeállításoknál van egy olyan menü hogy "Blokkolt felhasználók" és ott lehet kiszedni a tiltást, és nem kell trükközni.
Valószínű tíltottad,mert átírta a nevét és nem tudtad hogy ő az.
Majd csak elfogynak a 12 éve regisztrált profiljai.
Tisztára mint a főnököm