Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Fantasztikus lenne.
Kapnál egy nagy vodor fagyit.
Megkoronáznánk.
És mi lenne, ha én "esetleg" el tudnám távolítani?
Az egészet.
Ezért mentem hétköznap.
Egy busz szivatott egy darabig, de miután lenyomtam fasza volt
Mit is?
Ez a pipofasz is ő lehet
Fiamat vinnem kellett ma pestre ezért haza kellet jönnöm, különben maradtam volna még másnapig, hogy boltot nyitva érjek
Mindegy így alakult. Itthon bevásároltam hozzá cuccokat a cső hibás (kilyukadt részét) is újra cseréltem a szar szalagos bilincs helyett is vetem normálisat
Holnap megyek kicserélem felfagyálózom.
Nos az egész lényege a kérdést.
valamit kinyírhattam-e a blokkon (1,9 tdi Audi 3, vagy golf 4) Esetleg hengerfejes lehet-e ettől? ha igen mire kell figyeljek,hogy kiderüljön?
Ott rögtön találtam madarat aki visszavontatott a kikötőbe ( köszönöm nekik )
Kikötőn belül még saját "lábán" navigáltam a csónakot Na mire számíthatok. Ha megfőztem esetleg a motort
Persze a motorburkolat alatt ez nem derül ki azonnal mert ugye oda nem látok A műszerfalat sem bámulgatom állandóan azért van a táj
DSe véletlen észreveszem, hogy a vízhőfok 110 be van Mondom mija fasz...
Hogy lehessen éreni ez két hűtőkörös rendszer ebbe nincs léghűtő mint az autókban. Vagy egy belső fagyállós kör ami kizárólag a motorban keringeti a vizet természetesen itt is termosztát szelep nyit(zár) és van egy külső kör ami a hajtóművön keresztül szívja fel a Tisza vizet az közvetlen hűti a intercoolert egy szűrön keresztül bejut a hőcserélőbe ahol hűti a belső kör vizét majd a kipufogórendszeren keresztül a víz távozik Nos nekem a belső fagyállós kör durrant el, de nem volt mese vissza kellet jutnom a főmederbe mert se sodrás se ember aki segíteni tud. Vártam egy órácskát amire visszahült a motor annyira,hogy a szénsav mentes ásványvizet lassú csurgatással beleöntöttem
Kb. egy kmert tehettem meg mire megint az összes víz távozott a vízcsövön sugárban a maradék 2 km-ert abszolút hűtés nélkül tettem meg a főágig

Jolesszaz, ha kirepulsz az ablakon csak csillagokat latsz.
Azt akarod te hogy leszopjon, te barom pont a trollt nem tiltottad
én már csak zoli32-őt látok most tiszta a terep mint ma az égbolt
Remelem fagyasztva veszed a hekket.
Aztán 22 km-ere a kikőtőtől kb. 3 kmerre a főmedertől eldurrant a vízcsövem
Csak nem hagyja abba.
Remelem tiltottatok es nem latjatok mert probalkozik az istenbarma.
Na szokásos pecámra mentem kedd-szerda Örömmel konstatáltam, hogy pénztáros lölőék megkotrták az abádi medencét faszán közlekedhető, horgászható mostmár nyáron is Grillezés, lájgtos iszogatás hallal esemény dús éjszaka után másnap fényes délben kitaláltam,hogy elmegyek kirándulni egy kicsikét. Megterveztem az utvonalaimat kb. 100 km. Na mondom mindenhol nem lehet rongyolni 3,5 óra elég lesz
Lehet terelés és kani laci is ő...
gondolod Ő az admin
Ez olyan mint az 50 éve madam-kodó qrva tartana előadást jó erkölcsről
Ilyen okos lenne? Vagy csak a kőbányás módszerrel fenyeget.
A cimsorban biker/CACzNo_XWrd azert mindent visz.
Grátisz bassza az idejet trollkodassal?
Mer fizetni nem fizetnek az sm helyeben ezert.
Ez ugye a Sportmotor szolgáltató címe. Clam hozzáfér az oldal adatbázisához, ezért nem moderálja ki senki.
Mihalik a neve