Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

50 év felett ez sajnos igaz - de még élek!
"ha egy reggel úgy ébredsz, hogy semmid sem fáj, akkor meghaltál!" (heti-hetes)
Amúgy jól vagytok?

...majd elmúlik!
Kénytelen a társadalom nagy többsége adózni orrba szájba mert túl sok az ingyenélő, aki életében soha nem dolgozott!
Laci, Te tudod milyen akkuk vannak benne?! Gondolom valami lúgos,....?
Lehet, de a benzin/gázolaj akkor még drágább lesz.
De amúgy le vagy maradva, most a ratyiskodás meg a több profillal névváltoztatgatás a menő téma, nem a villanyautók
Erről írtam, jelenleg nagyon jó buli a villany kocsi, amíg hagyják. Aztán jön majd annak az adóztatása, meg fogják találni a módját.
Ha tehetném, én is villanyoznék most, de ez a gazdagok kiváltsága egyelőre, amivel még többet spórolhatnak és értelem szerűen élnek is vele.
Mire kötelező lesz, addigra a megfelelő jövedéki adóztatása is meglesz.
Amúgy megint vezettem haverom hibrid kocsiját, én csípem a villany hajtást, csak a Thalia és a Prius között olyan 3 millió forint a különbség.
Mondom, mire elektromos autot vehetek, addigra már rég nem éri meg, ez ilyen.
Ez igy lessz!Most a benzin/gázolaj adoterheiböl miliardok folynak be éves szinten álambácsihoz.Minnél több vilanyos auto lessz egyenesen arányosan nöni fog ez az adohiany.Ergo adot vetnek ki a villanyaram "üzemanyag" célu felhasználásara.Pont annyit mint a benzin adoterhei.Aki azt hiszi hogy az álam veszni hadja ezt a bevételt az nem magyarorszagon el.
Nem hülyébb nálad, ha abban rongatod magad, hogy villanyozni örökre meg fogja érni. :D
A dízel is addig volt olcsó, míg át nem állt rá a fél ország, aztán husss, valahogy drágább lett, mint a benzin.
Ugyan ez lesz...
Az.
Itt a legnagyobb az 1 nm-re jutó BMW GS - ek száma.
Elég sok az új Multistrada is.
Transzfogaras? Imádom!
Sajnos ezúttal autóval vagyok.
És igen,nyomatékkulcsal,10 Nm.9 helyett.
Végre felkerült az utolso apró módosítás,deklivédő.
Egyre többször szembesülök azzal, hogy öreg vagyok.
Ehhez a poénhoz olyan életkor szükségeltetik,ami ennek a pinkmacskának nincs meg!!!
Igen ez, a rárántós vibrátorral!!
Ez a kivehető ajtós? NDK?
Hogy elfogytak a Zoltánok, miután kiikszeltem őket....
KériLaci is a ratyedli.
Az összes verzió a ratyedli.
Nézz bele a profilba azonnal kiderül.