Lehet, de a benzin/gázolaj akkor még drágább lesz.
De amúgy le vagy maradva, most a ratyiskodás meg a több profillal névváltoztatgatás a menő téma, nem a villanyautók
Erről írtam, jelenleg nagyon jó buli a villany kocsi, amíg hagyják. Aztán jön majd annak az adóztatása, meg fogják találni a módját.
Ha tehetném, én is villanyoznék most, de ez a gazdagok kiváltsága egyelőre, amivel még többet spórolhatnak és értelem szerűen élnek is vele.
Mire kötelező lesz, addigra a megfelelő jövedéki adóztatása is meglesz.
Amúgy megint vezettem haverom hibrid kocsiját, én csípem a villany hajtást, csak a Thalia és a Prius között olyan 3 millió forint a különbség.
Mondom, mire elektromos autot vehetek, addigra már rég nem éri meg, ez ilyen.
Ez igy lessz!Most a benzin/gázolaj adoterheiböl miliardok folynak be éves szinten álambácsihoz.Minnél több vilanyos auto lessz egyenesen arányosan nöni fog ez az adohiany.Ergo adot vetnek ki a villanyaram "üzemanyag" célu felhasználásara.Pont annyit mint a benzin adoterhei.Aki azt hiszi hogy az álam veszni hadja ezt a bevételt az nem magyarorszagon el.
Nem hülyébb nálad, ha abban rongatod magad, hogy villanyozni örökre meg fogja érni. :D
A dízel is addig volt olcsó, míg át nem állt rá a fél ország, aztán husss, valahogy drágább lett, mint a benzin.
Ugyan ez lesz...
...majd elmúlik!
De amúgy le vagy maradva, most a ratyiskodás meg a több profillal névváltoztatgatás a menő téma, nem a villanyautók
Ha tehetném, én is villanyoznék most, de ez a gazdagok kiváltsága egyelőre, amivel még többet spórolhatnak és értelem szerűen élnek is vele.
Mire kötelező lesz, addigra a megfelelő jövedéki adóztatása is meglesz.
Mondom, mire elektromos autot vehetek, addigra már rég nem éri meg, ez ilyen.
A dízel is addig volt olcsó, míg át nem állt rá a fél ország, aztán husss, valahogy drágább lett, mint a benzin.
Ugyan ez lesz...
Itt a legnagyobb az 1 nm-re jutó BMW GS - ek száma.
Elég sok az új Multistrada is.
Nézz bele a profilba azonnal kiderül.