Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát így is megközelíthető egy autó mérete
Velem nem kéne küszködnöd 5,5-14 m3-ig jó vagyok
Baszki most tartok az 5.-nél.
ne is mond mire mind kijavítottam bennmaradt hátramenetben a csónak Még szerencse, hogy a kikötőbe voltam Valószínű elszakadt az irányváltó bowden
Hát eljutottunk a magyarázkodás és a másról beszéléshez...
Nem mindenki egy autót vesz magának egy életre és azt heftelgeti, míg el nem hamvasszák
Spec én nem vagyok egy nagy autómániás Az autó nekem közlekedési eszköz egy szükséges rossz és nem státusz szimbólum Nekem 27 év alatt volt 6 autóm az asszonynak vettem a 20 együtt töltött éveink alatt 3-at ez nem sok. Van haver aki 3 évente vesz magának másikat. Ez legyen az Ő dolga
Ezt a lecserélnél 10-ed áron megvett benzinesre írtam. igen olykor lecserélünk autókat, erkölcsi, esetleg gazdasági okok miatt.
"...Mindenki a saját gondolatmenetéhez ragaszkodik..."

Ezt hívják rögeszme.cserének….
Te nem tudsz lejönni az én szintemre neked ahhoz felfelé kellene menni Van itt néhány tűzoltó majd megkérjük Őket, hogy biztosítsanak létrát számodra ideengedlek, hogy egy egy kicsit okosodj
Van egy öcsém.
De,pici.Egy CH-103021-es fotel éppcsak belefért de tetrisezni kellett.
és addig ki van a boltodban?
Majdnem.
Elfelejted a nyári bútorvásárokat,hol nagykanizsa,hol nemesnádudvar,hol zakopane.Mondjuk az fájt még az asztmának is amilyen jó utak vannak.
Most néztem az übergázt. Abban volt olyan autó ami a végén felrobbant Na még színre is ugyan olyat vett az ismerős nekem az olyan kombisnak tűnik. Nem pici autó
Mondjuk az a partner Baja mellől jár budaörsre mert ott él a család.Kb 400e km-nél nél tart a teslákkal.Neki jó.
Akkor az asztmát nem te használod, vagy csak minden páros héten vagy nyitva a boltoddal. 54 hét van egy évben ebből másfél nap vezetési időd marad. ha semmi mással nem jársz csak asztrával akkor is 54x1,5 81 nap. Ennyi időd van menni vele 15000 kmert. Na jó legyen 90 nap a piros betűs ünnepeket levonjuk kb. 15000/90 = szűk 170 kmert kell megtenni minden ráérős napodon az asztrával Vagy boltzárás 1700 kor elmégy vele csaszizni Nem hinném. 45 éves vén ember örül ha hazamehet
nem bankba,el lehet baszni motoros hajó generálra mert szar a hűtőcső.
Nincs kombi leaf csak nagyon ronda leaf (lacié) meg kevésbé ronda leaf ami 10 milla.
Baszki tényleg egyszerű vagy.Lemegyek a szintedre.
Azért hogy otthon ingyen tölts lecserélnél egy már tizedáron megvett benzinest ráköltve minimum 3 milliót (ami vagy van vagy nincs) azért hogy majd a távoli jövőben utolérjem a másik opciót.Ez nem megtakarítok hanem előre kifizetem.Mint a buszbérlet.
Akár az is a befektetésről nem is beszélve.
Amúgy ok, én is szeretnék villany, tényleg, kínáljuk fel 100 embernek 1 városban ingyen villanyautót, persze, kéne mindnek és beleülve örömmel elviharzik. Oszt elkezd töltőt keresni a telepen amiből van kettő jó esetben persze nem ingyen mert pár hónapja lettek fizetősek azt hiszem az eonosok, az első nap még udvariasan előzékenyen félreállnak és várnaka sorukra ami ne, jön el az éjjel, másnap már idegesebben lökdösődnek harmadnap verekednek. Szerintem a jelen állás szerint továbbra is gazdagék játékszere ez. No meg még gazdagéknak is legfeljebb sokadik autónak faszméregetésre jó mert elindulni villannyal városon kívül még teslával is rizikós.
Ez az új kombi líf amit az ismerős vett 130-140 autópályán, de hatótáv nem is több 150-max 200 km-er
és azt sem írtad, hogy ha nem költi el a pénzt milyen kamatot hozott volna a bankban
Azt tegnap leírtam első nekifutásra stikkesnek tűnik a dolog
De persze vegyél ha akarsz. Ha járok feléd szívesen kipróbálom

Asztma 50 liter/hó egy 20-asért. Nagyjából kijön a matek amit írsz 5-6 literes fogyasztás esetén
Nem autózik olcsóbban mert előre sokszorosan megfizette az ingyennek gondolt áram árát amivel mást is tudott volna kezdeni.
Hagyjuk már ezt a szmogozást Ez kb. 100 emberből 101-et nem érdekel. Divat lett szidni a dízelt, a nem kevésbé környezet szennyező benzinnel szemben Majd elmúlik ez is mint minden csoda
Környezet kímélet tekintetében senki nem vásárol magának járművet Aki ezt állítja szimplán hazudik Kímélni mindenki a pénztárcáját szeretné. Lehet azon is vitatkozni, mire előállítanak egy villanyautót, meg használják meg a kipurcanó akkumlátorok elhelyezése esetleg újrahasznosítása meg nem a természetben megújuló energiaforrásról töltik összességében jobban kíméli-e a környezetet mint a "belső-égésű" Én nem tudom Annyit tudok, aki, most otthonról ingyen tölti, mert van hozzá kiépített rendszere, az olcsóbban autózik mint a későn ébredő társai. És nem azért telepítettél ki napelem rendszert mert az autód akarod tölteni, hanem már lehet akkor beruháztál rá a háztartási energia megspórolásának oltárán amikor még nem is hallottál elektromos autóról
Persze,totál anyagi nyereség az egész.
Számoljunk.
Asztma megvan de vettem 5 éve KB 800e-ért.Havi 20e a benzinköltség,mert vasárnapi vezető lévén egy 12-15e évente belefut.
Tök racionális egy most 4-5 éves lefingott belterű volt taxi leafet megvenni 4 millért mert ingyen parkolhatok pesten a belvrosban ahol évente 2x járok.És ha kedvem támad leugrani horvátországba 2 nap oda 2 nap vissza szép a tenger mehetek vissza alapon.
Van egy teslas ismerős ő a P75-el 10 óra alatt van lenn.
normális kocsival megy az 4-5 óra alatt is.Tudom nem lóversen és tuti megéri.De nekem egy 1 gen fosadék 3-4 milláért úgy hogy még napelemeket is kéne vennem nagyon nem.
KB azt a 3 millát mire kijárom az elfekvőben leszek.
Te adj még ilyen nagyszerű spórolási ötletet.
Vehetnélkét E craftert mert az jóóóóóóó....................szerinted...........................vagy nem?