ne is mond mire mind kijavítottam bennmaradt hátramenetben a csónak
Még szerencse, hogy a kikötőbe voltam
Valószínű elszakadt az irányváltó bowden
Az autó nekem közlekedési eszköz egy szükséges rossz és nem státusz szimbólum
Nekem 27 év alatt volt 6 autóm az asszonynak vettem a 20 együtt töltött éveink alatt 3-at ez nem sok.
Van haver aki 3 évente vesz magának másikat. Ez legyen az Ő dolga
igen
olykor lecserélünk autókat, erkölcsi, esetleg gazdasági okok miatt.
neked ahhoz felfelé kellene menni
Van itt néhány tűzoltó majd megkérjük Őket, hogy biztosítsanak létrát számodra ideengedlek, hogy egy egy kicsit okosodj
Na még színre is ugyan olyat vett az ismerős nekem az olyan kombisnak tűnik. Nem pici autó
54 hét van egy évben ebből másfél nap vezetési időd marad. ha semmi mással nem jársz csak asztrával akkor is 54x1,5 81 nap. Ennyi időd van menni vele 15000 kmert. Na jó legyen 90 nap
a piros betűs ünnepeket levonjuk kb.
15000/90 = szűk 170 kmert kell megtenni minden ráérős napodon az asztrával
Vagy boltzárás 1700 kor elmégy vele csaszizni
Nem hinném.
45 éves vén ember örül ha hazamehet
Ha járok feléd szívesen kipróbálom
5-6 literes fogyasztás esetén
Ez kb. 100 emberből 101-et nem érdekel.
Divat lett szidni a dízelt, a nem kevésbé környezet szennyező benzinnel szemben
Majd elmúlik ez is mint minden csoda
Aki ezt állítja szimplán hazudik
Kímélni mindenki a pénztárcáját szeretné. Lehet azon is vitatkozni, mire előállítanak egy villanyautót, meg használják meg a kipurcanó akkumlátorok elhelyezése esetleg újrahasznosítása meg nem a természetben megújuló energiaforrásról töltik összességében jobban kíméli-e a környezetet mint a "belső-égésű"
Én nem tudom
Annyit tudok, aki, most otthonról ingyen tölti, mert van hozzá kiépített rendszere, az olcsóbban autózik mint a későn ébredő társai. És nem azért telepítettél ki napelem rendszert mert az autód akarod tölteni, hanem már lehet akkor beruháztál rá a háztartási energia megspórolásának oltárán amikor még nem is hallottál elektromos autóról
Velem nem kéne küszködnöd