Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

m2
tűvonó az mi?
Azért írtam, hogy hagyományosan.
Amúgy m<sup>2</sup>
A 3201 esen levo galeriakat nem tudja szettrollkodni mert tiltva van.
Ezen nincs es nem lesz semmi galeria, csak locsogas.
na ez is trükkfelvétel, mert ilyet te nem tudhatsz, vagy te vagy az ratyedli?
Te kozlekedsz tuonoval kozuton?
Azért csak fejtsd ki. A saját nikjeidet nem bírja birtokolni(gondolom) Akkor miért nem egyet használsz? Mindíg bejelentkezgetsz beírásonként vagy mi?
Nem érted a szavakat.....
Most is a lehetetlent akarod belemagyarázni az alkalmatlan-ba.

Egy kádat tele lehet merni vízzel vödörrel, rövid idő alatt. De vizet merni lehet gyűszűvel is. Akkor ugye nem azt mondjuk, hogy lehetetlen gyűszűvel telemerni a kádat, hanem alkalmatlan rá, mert nem észerű a felhasználás.
Egyébként biztos vagyok benne, hogy te tudsz ide is föléemelt kis kettest is írni, mert vastagítani is tudod a betűket Ezt ugyan egyszer meg mutattátok már, hogy kell, de nekem elég kacifántosnak tűnt
értettem grécsi tanár úr iszom a szavaid
Hosszu es szovevenyes. A ratyedli az oka.
Saját két szememmel lattam rocket 3 at kozlekedni kozuton sajat erejebol, egy motoros vezette.
Ez mi lehetett ha alkalmatlan ra?
Nem jó, mert nem utána kell írni.

Mivel hagyományos billentyűzeten nem tudod a kis kettest odaírni az m fölé, így a helyesen a hatvány írása: m^2
te meg mit variálsz már ezekkel a nikkekkel? Pár perce még zoli32-őként írtál most meg 3201-ként
Össze akarsz zavarni mi
négyzetméter=m2
akkor nyújtonméter Így jó?
nm = négyzetméter rövidítése
Azt en is.Nagyon cuki.
Nem jó a megközelítés....
Nem vagyok a végletek embere.
Szót nem ejtettem más szempontjairól.

A közlekedés, használhatóság szempontjából tekintettem a dologra. Az pedig objektív és mindenkinek ugyanaz! .
trükkfelvétel
nyomaték az erőhöz kell. Pl,. gondolkodtam én is kawa 1000 motort faragni a csónakba, de lebeszéltek róla, mert oda az nyomatékgyenge 2-3 mázsás viziteknőt elrepít de 1,7 tonnás vízkiszorításhoz kevés. Nem a lóerővel van a baj és nem is a köbcenti kevés a nyomaték a gyenge. Míg egy motor surlódási ellenállása két tenyérnyi gumi, egy csónaknak több négyzetméter mire siklásba kerül. Ott már csökken a surlódási felület is.
Imádom a tájszólását!
Varjal, ez a csini csaje meg kezzel fog nagy baromironda halakat.Hogyvanez? Nem kell pecabot sem.
Es sokkal jobban nez ki mint a nagyseggu roman liba.
http://youtu.be/0_6IUDifi2Q
mi a f.szt keresett a sámlin? Mária magdolna szobrát portalanította? A gyóntató fülkében kellett volna ücsörögnie