Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Már nem sokáig...
Nálunk is ez van.
Most nyaralásokat mondunk vissza, vagy mennek az ember nélkül a családok, mert nálunk télen mondják le a szereket, hogy ne kelljen kifizetni a túlmunkát.
Ki van ez találva.
Nem is kell...idén kb 15-en hagyták ott csak nálunk. Toborzásra meg megjelentek ketten,akik alkalmatlanok.
Eleinte a pihenőnapokkal matekoztak,hogy meglegyen a létszám. Ma már ez is kevés...most kijelentünk egy kocsit hogy üzemképtelen,így máris elegen vagyunk. Senki nem akar tűzoltó lenni....igazuk is van sajnos!
Ahogy kivettem a szavaiból,a motortuning ezek után következett.
Vicc volt - sajnos -.... mert ugye nemhogy több, de egy béremelés sincs a tűzoltóknak
1
Magyarországi tudtommal egy darab nincs.
Már van több medence is???
Magyarországon tudod mikor lesz ilyen medence?
Amikor béremelés
Hm, itt az ipartelepen még tűzivíz tározó sincs nem, hogy specfolyadékos tartály, mi a bánatba mártogassuk, hugyozzuk le mindahányan?
Talán inkább neki volt használhatatlan mert felhúzta a gépet mint állat és ahogy gondolom nem is túl túrásan közlekedik vele, persze, hogy egy ilyen géppel ha 200 körül-fölött megyünk akkor a gyári teló hurka lesz. ...amúgy az összes csoppernek az, mentem néhány nagyobb darabbal is és volt félelem bármennyivel mentem is.
Volt valahol egy eset talán videó is róla...
Kigyulladt egy Tesla, oltották majd egy erre a célra készített merítőmedencébe (spec folyadékba) rakták utána a maradék kocsit 72 órára.... Biztos, ami tuti alapon.

Sajnos ki kell
Nem egy videót néztünk,vagy gond van a fejben?
A tulajdonos kicserélte a telófelfüggesztest vastagbra,mert használhatatlan volt. Ugyan úgy a futóművet...
De ne aggódj...fogyatékosokhoz is kimegyünk
Legfontosabb az áramtalanítás ás a gyújtáskulcs 10;-) ej kívüli eltávolítása. Utána mehet a hab, habosított víz.
Viszont ha sérül a akku, akár oltás után egy nappal is visszagyulladhat az autó.
Amúgy mi a hivatalos eljárás villanyautótűz esetén a habon kívül? Mert akik nekünk válaszoltak azoknak szerintem, fogalmuk sem volt.
Ezért van meg itthon és a szomszédságnak a legközelebbi állomás telszáma ugyanígy a rendőr-mentő is.
Amikorra kiér a katasztrófa, addigra teljesen mindegy.
De ezt is megoldotta a sok vízfejű a 112 segélyhívó bevezetésével.
Eddig jött a jelzés közvetlen az illetékes tűzoltósághoz és 2 percen belül indult az autó.
Most befut a 112-re, onnan a megyei ügyeletre, onnan az illetékes tűzoltósághoz.
Ez mennyi +idő és információ vesztés.....?
De ez így tökkkkéletes
Értem, hogy egy videóval példálozol....
Nem is azt mondtam, hogy nem lehet menni vele.
Ja, azt ugye tudod... hogy ha 100x megnézed a videót az nem 100 motor, de még csak nem is egy 100x!
Neked elárulom, csak!

A választ jobban megtudod, ha mész az általad említett motorokkal és mész utána Tuono - val.
Amúgy nekem élmény motor, nem napi használatban van.
Akkor eljutunk az alkalmatlantól arra hogy nincs a garázsomban egy tuono? .
Rossz helyen laksz....
Egyedi eset: http://totalcar.hu/magazin/hir... ....mondjuk nemrég voltak katasztrófások a cégnél és felvetődött mit lehet tenni ha kigyullad a főnök teslája?.....rohanni....
Ha ez jott le akkor nem erzem magam biztonsagba tuz eseten a kornyekeden.
Jó kis moci...
Igaz ki kellett cserélni rajta mindent hogy használni lehessen