Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mindenki a saját gondolatmenetéhez ragaszkodik Te is Ezzel nincs is semmi baj
Pont most írtad meg a tutit. Megveszed a 3. generációs autót egy évesen az új árának a felében. Lesz ilyen vagy nem? Asztrád árán kapsz egy dodzsemet. elfutsz vele 150 kmert ingyé Az akkor szar. Lehet neked pont elég is lenne ennyi hatótáv ( persze ez csak feltételezés) Az igazi megtérülés használattól függ. Minél többet használod annál hamarabb és jobban térül nem? Ha csak nézegeted a bútorboltod előtt akkor az asztra is luxus Nincs alkalmazottad, (elmondásod alapján) így feltételezem hétfőtől szombat délig bent ücsörögsz a boltba és tábláról írsz hülyeségeket a sportmotorra R-go egy vasárnapi sőfőr vagy. Nálunk ezeket hívják úrvezetőnek. Munkába járni használod max 1-2 km-er/ nap. De azt is csak télen, mert egyébként meg valamelyik hitvágy debedelmeddel jársz be a 3 közül
A te szemszögedből teljesen igazad van. Neked pl. tök felesleges a dodzsem Ezzel nem is tudnék és nem is akarnék vitába szállni. Ha meg ennyire költséghatékony részét nézzük, akkor az összes kacatod közül elég lenne egy elektromos roller. 4 kiláért kapsz olyat ami a hájas valagadat elviszi városon belül bárhová és még ülni is tudsz rajta. Be is tehetnéd a boltban és a pénztárgépet működtető elosztós hosszabítóra fel is tudnád tenni tölteni napközben
Használtan ennyiért max az első generációs villanyosakat veszed.Ami valljuk be egy mostanihoz képest hatványozottan szarabb mind tölési időben mind hatótávban.
Kérdezd lacit a leafról.KB 150-et mehet.
Ami 3-4 milláért jó nagy szar.
És amint kijön a 3. generáció egy e corsa pl ami tényleg 7,5 lesz egy éven belül a 3-4 milliód fele huss.És már csak 1,5-2 millát ér a nagy cuccod.
Tényleg rapid módon értéktelendnek.
Ami faszájntos ha vennél,de amint belefeccölted a pénzt tünik el.
Bár ahogy nézem neked ez pont nem gond csak a saját hülyeségedhez ragaszkodsz.
Leszögezem jó a közlekedőedény szintjén az elektromos,de racionális és pénzügyi oldalról csak bukta van.De legalább a köútiaknak kevesebb lesz a szmog,ja hogy te vidéki vagy............faszom az nem gond ott szennyezhet az erőmű.
Férfire ilyet nem mondanak
Legfeljebb azt, hogy jó vágású
Valószínű, te is jóvágású vagy
Csak neked a seggeden van a vágás
Használtan 3-4 millerért tudsz venni villanyost ha akarsz Pont ennyiért veszel egy használt "belső-égésű" (hogy mindenkinek meglegyen a nyugalma ) autót is
Ha elég a 150-250 km-er hatótáv/ nap akkor mindegy mennyi a töltési idő, mert otthon a garázsban ráér töltögetődni. Miért lenne a gazdagék játékszere a villany? Ha eladnám az asszony auriszát legfeljebb egy gurigát kéne rátolnom a villanyosra Akkor ilyen alapon akinek van 3-4 milliót érő használt autója az mindenki gazdag?
Persze a gazdagságot nehéz megfogalmazni. Ki mit érez annak.
pipi,szép még lehetsz...............bár kétlem.
Anyám, borogass!
Menjetek már motorozni a 3,14-csába srácok!
Gino Tőled egy kicsit többet vártam Ha én idebiggyesztek egy ilyen értelmetlen mondatot az fel sem tűnik senkinek. Tőlem ennyi az elvárható Attól függetlenül mindenki érti.
De te Úr Isten hová fajultál
"Ha csendben maradsz, bőlcs maradtál volna."
A mondat eleje jelen a ráutaló mondat vége múlt idő. Az meg már csak hab a tortán, hogy a bölcs az nem bőlcs
Öregszel cimbora vagy tudjuk be ezt egy reggeli képzavarnak
Ezeket a hibáidat most még hajlandó vagyok elnézni neked a régi ismeretségünkre való tekintettel
DE SZEDD ÖSSZE MAGAD

Az általad említett bölcsesség pedig így szól: " Ha hallgattál volna, bölcs maradtál volna"
Itt a volnán van a hangsúly
Na ezt hívja a köznyelv szőrszálhasogatásnak Ez ugyan a te műfajod csak adtam egy kis ízelítőt, hogy én is tudok ilyet ha akarok, akármilyen ostoba is vagyok
Jó lesz ez!
Nevetni jóóó
Rád illik a mondás.
Ha csendben maradsz, bőlcs maradtál volna.
Inkább olvass utána, mert így csak mélyebbre süllyedsz....
A sok idióta hozzászólásoknál nekem is támad ilyen érzésem
Na asszem feloldom klam zárját legyen itt egy értelmes is
a barom az te vagy druszám Nem kell ezt szégyelned de kérkedni sem kell vele mint a buzinak
nem maradhat ezen alatt, ha csak a dugattyú tetején elégeted a benzin levegő elegyet akkor nem megy a tütü
Nem tudom, hogy sírjak vagy nevessek!?
alapvetően a robbanás is égés és pont te határozod meg a terjedési sebesség értékét
Kb. mint a vércukorszint mikor kicsi és nagy
én már azt akkor tanultam pajtás amikor te még a lakó mögötti játszón homokoztál anyával
de tsanyi a hülyeség ellen nincs orvosság
Ők nem értik
ginó
Zoli sok 32
és druszám
Azon gondolkodom, ha kifejlesztenék nekik hülyeség elleni tablettát
Tuti a nobel díj és a világhír
Nekem viszont nem ér meg ennyit maradjanak csak hülyék
A régi tankönyvekben még hívták robbanómotornak ahogy fékolajat is írtak igaz az 100 éve még tényleg olaj volt, de a szakzsargon változik viszont attól még értjük miről beszél a másik.
Na most akkor guglizd ki hogy mi a különbsèg a robbanás és az égés között...
Az a kemény hogy te hülyézed le őket pedig te mondasz baromságot...
Nem értem miért bizonyító folyton, hogy hülye vagy!?
Tudod mikor beszélünk robbanásról?
Ha nyomáshulllám terjedési sebessége egy meghatározott érték feletti.
Ezen alul marad a belsőégésű motorban az égés közben a terjeszkedés sebessége.
Emlegeted itt a 7. osztályt... biztos ez volt a célod!
Szerintem ne erőltesd a hülyeséget....
Hazudsz, mikor írtam, hogy utálom a villanyt? Soha, azt írtam, hogy kéne ha olcsóbb (annyi mint egy hasonló kategóriás belsőégésű) lenne és főleg ha a töltés is annyi idő mint egy sima tankolás, amíg ez nem így lesz csak gazdagék játékszere a saját városukban ennek ellenére mantrázod a nagy megtérülést ami a mai árakon kamu pont ahogy te is tudod és ez a tény.
Nem tudom van e magyar de fordíttasd le az angolt. Vagy tanulj meg annyit. Vagy google. Vagy itt segítünk. Én is tudok fordítani, kicsit megy az angol már.