Minden motornak vannak típushibái,amit egy gondos gazda azonnal orvosol megelőzve a bajt.
Pl a Hondáknak,Suzukiknak a fesszabályzó...ha azt nem rakatod át hogy legyen megfelelő hűtése,kinyírja a generátort.
Jah,erősebb,jobb,de közúton hogy lehet egy kényelmeten feleslegesen agresszív valamit használni amin bármikor kinyuvadhat a fesszab,leolvadhat a csatlakozás,láttam fórumon főtengelyest is stb.
Brrrr,alkalmatlan,a hátsó ülése kicsi és kényelmetlen,nem lehet rá asztalt rakni és még sorolhatnám milyen szubjektív okok miatt is alkalmatlan a közlekedésre.
Mondjuk a volt kollégámnak kéme ezt elmahyaráznod mert neki valahogy megfelelt a közúton és megsiratta mikor meg kellett válnia tőle, szerintem meg szubjektív amit írsz és nem objektív mert attól függ ki minek használja a közutat.
Nincs nyomor, csak még nem mindenhol álltak talpra teljesen a háború után. Az utak sokkal jobbak, mint idehaza, nincs kib..szott keresztborda 10 méterenként és kátytú is alig van. A tengerparti részek pedig csodaszépek és még valóban tudnak vendéget fogadni.
Szerényebb országok, de nekik a vendég még vendéget jelent, nem fejős tehenet.
Életem egyik legjobb nyaralása volt, az apró kellemetlenségeket teljesen ignorálom.
Komolyan ilyen hülye vagy? Nem csodálom, hogy zsidesz szavazó voltál. B+ ő egy troll, akinek több nickje van!!!!!!!!!!!!!! Egy éeltelen kis fasz, aki itt éli az életét, az ilyenek, mint te, pedig virtuálisan nyalogatja a farkát. Ignorálni kéne, az a szenvedés neki, de itt ti vagy hülyék vagytok, vagy csak ratyik.
Laci, nekem volt P21-es Pannóniám! Azzal mentem jobbra -balra Miskolc-Kassa, Győr stb Amit nem szerettem benne, pedig 20-as keverékkel kellett járni vele, hogy a hengerei szr puha anyagból voltak.egyszerűen nem tudom elképzelni, hol öntötték azokat. A másik a megbízhatatlan dinamója volt. Akkor már egyszerűbb lett volna, ha generátort tesznek bele. De nem, mert valamelyik tervező nem tudott aludni kommutátor nélkül! Próbáltam csökkenteni a szénkefe kopást azzal, hogy felpolíroztam a kommutátort,és qrva jó volt hét hétig! ennyi! reggel dolgom lesz, jó éjszakát Nektek is!!
Pl a Hondáknak,Suzukiknak a fesszabályzó...ha azt nem rakatod át hogy legyen megfelelő hűtése,kinyírja a generátort.
Brrrr,alkalmatlan,a hátsó ülése kicsi és kényelmetlen,nem lehet rá asztalt rakni és még sorolhatnám milyen szubjektív okok miatt is alkalmatlan a közlekedésre.
Szerényebb országok, de nekik a vendég még vendéget jelent, nem fejős tehenet.
Életem egyik legjobb nyaralása volt, az apró kellemetlenségeket teljesen ignorálom.
Szeretlek Titeket!
https://unicode-table.com/hu/#...