Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A GSXR-ekenk a legnagyobb hibája a ratyedli.
Így ni...
Minden motornak vannak típushibái,amit egy gondos gazda azonnal orvosol megelőzve a bajt.
Pl a Hondáknak,Suzukiknak a fesszabályzó...ha azt nem rakatod át hogy legyen megfelelő hűtése,kinyírja a generátort.
Jah,erősebb,jobb,de közúton hogy lehet egy kényelmeten feleslegesen agresszív valamit használni amin bármikor kinyuvadhat a fesszab,leolvadhat a csatlakozás,láttam fórumon főtengelyest is stb.
Brrrr,alkalmatlan,a hátsó ülése kicsi és kényelmetlen,nem lehet rá asztalt rakni és még sorolhatnám milyen szubjektív okok miatt is alkalmatlan a közlekedésre.
A Futura-m ugyan az a technika, vidáman motorozok vele 60.000 km-hez közelítve. 100.000 km felrttiek is vannak a Tuono-Rsv-Rst-Caponord négyesből.
Bolond vagy te, a régi gömb Tuono is jó gép volt, az újak meg még jobbak, erősebbek.
Mondjuk a volt kollégámnak kéme ezt elmahyaráznod mert neki valahogy megfelelt a közúton és megsiratta mikor meg kellett válnia tőle, szerintem meg szubjektív amit írsz és nem objektív mert attól függ ki minek használja a közutat.
Mert mindenki tudja es teny hogy valami elromlik benne minden uton,olasz.
A Tuono miért lenne alkalmatlan közútra?
Nincs nyomor, csak még nem mindenhol álltak talpra teljesen a háború után. Az utak sokkal jobbak, mint idehaza, nincs kib..szott keresztborda 10 méterenként és kátytú is alig van. A tengerparti részek pedig csodaszépek és még valóban tudnak vendéget fogadni.
Szerényebb országok, de nekik a vendég még vendéget jelent, nem fejős tehenet.
Életem egyik legjobb nyaralása volt, az apró kellemetlenségeket teljesen ignorálom.
Komolyan ilyen hülye vagy? Nem csodálom, hogy zsidesz szavazó voltál. B+ ő egy troll, akinek több nickje van!!!!!!!!!!!!!! Egy éeltelen kis fasz, aki itt éli az életét, az ilyenek, mint te, pedig virtuálisan nyalogatja a farkát. Ignorálni kéne, az a szenvedés neki, de itt ti vagy hülyék vagytok, vagy csak ratyik.
Mindenki buzi csak mi szeretjük egymast...
Yamaha DS2 koppintás,csak szar anyagból.
Jó éjt!
Szeretlek Titeket!
".de nem fogadom meg mert még fiatalabba vagyok és úgy is jobban tudom" A Te dolgod, de ha meg mersz halni, megkereslek és agyonütlek!!
Laci, nekem volt P21-es Pannóniám! Azzal mentem jobbra -balra Miskolc-Kassa, Győr stb Amit nem szerettem benne, pedig 20-as keverékkel kellett járni vele, hogy a hengerei szr puha anyagból voltak.egyszerűen nem tudom elképzelni, hol öntötték azokat. A másik a megbízhatatlan dinamója volt. Akkor már egyszerűbb lett volna, ha generátort tesznek bele. De nem, mert valamelyik tervező nem tudott aludni kommutátor nélkül! Próbáltam csökkenteni a szénkefe kopást azzal, hogy felpolíroztam a kommutátort,és qrva jó volt hét hétig! ennyi! reggel dolgom lesz, jó éjszakát Nektek is!!
szerintem ezt nem szeretném megtanulni de azért köszi
Van az unicode karakter készletben ilyen speciális karakterek. ⻩
https://unicode-table.com/hu/#...
Lehet vele henteregve forumozni, lustaknak eletmento.
nekem amit leírtál is magas Én már a táblánál elvesztettem a fonalat
Ezen nem lepődtem meg simán tűzbe raktam volna a kezem, hogy ezt te tudod
Dehogy. Tablet,SwiftKeybbillentyűzetet, atvaltasz szamokra, es a 2 est hosszan nyomva kivalasztod a felso indexen levo szamot. Csak maceras.
mire jó az a galéria egyáltalán. kb. 10 éve feltettem néhány képet azóta sem nézegettem