Sziasztok,nem tudja valaki hogy 650 es drag star-nak a magyar nyelvű használati útmutatóját honnan lehetne letölteni mert csak angol nyelvűt találok!?Segítséget előre is köszönöm!
basszátok meg ti hülyébbek vagytok mint amilyennek látszotok
Mindíg is robbanó motor volt tök mindegy, hogy ti legfeljebb az aranykéz utcára tudtok ebből következtetni
ugyanis a robbanás hatására változik az egyenes irányú mozgás forgóvá. De hát tudatlanoknak ezt hiába magyarázom, a hengerben megfelelő időperiódusban bekövetkezett robbanások sorozata működteti az erőforrást. Dehát ezért robbanó motor. Benzin vagy dízel ottó.
A belső égésű motor meg kb. olyan meghatározás mint a katasztrófa védelem Ki az a marha aki védi a katasztrófát Nálunk elsősorban megelőzni, másodsorban elhárítani szeretnék több kevesebb sikerrel.
Belső égés Mi a fasz ég belül a motorban Benzinnél vagy a szikra gyújtja be és robban( ha csak égne nem pöfögne a masina) dízelnél meg az összepréselt levegő által keletkezett hő robbantja a dugattyú feletti teret. Persze ehhez kellett volna a 7 osztály
A fidesznél csak egy rosszabb van.................az ellenzék!
Így aztán megint mi szopunk
Mondjuk ebben az életben én már nem megyek el több választásra ,az szinte biztos!!
Ott van hogy belsoégésű, a zarojelben egyszerusitett megnevezes a neprajzos diplomaju szemuvegeseknek fenntartott nev.
Hogy felfogjak, de nem robban. Csak ha gebasz van.
fizika 7 osztály
Úgy sejtem ginó haveroddal nem jutottatok el odáig
Kötözködni azt tudtok
Erre mondják, hogy nem mindegy, hogy a hülye okoskodik, vagy az okos hülyéskedik
végsebesség 90 km/h ra állítva Na szóval kizárólag városi áruszállításra alkalmas, arra viszont jó lehet, de az áron eléggé túllőttek 10 bruttóért 17 köbös déjli 12 lityi. Ez így nehezen lesz partiban
Majd oda nagyon jó lesz amikor a szmog miatt elkezdik kitiltogatni a robbanó üzemet. Szerintem erre nem is kell sokat várni. Városrészek lesznek lezárva. akkor meg majd mindegy,hogy mennyibe kerül, még jó lesz, hogy lehet kapni
megnéztem az első pár percet ez így tényleg elég tré Személyautó motorját rakták bele, ugyananyi akupakkal. Szerintem ez idiótizmús. persze ha meg teliverik sok akksival elfogy a 3,5 tonnás ösztömeg. És az sem igaz ,hogy az áruszállítóknak elég a napi 100-150 km-er 70 %knak kell a 300, 10 %-knak a többszöröse, talán 20%-k akinek elég ez a hatótáv/nap Napi 4000 ft-os sprival lassan csurog össze a 14 milla árkülönbözet ( cirka 12 év) eezn még kell dolgozni az biztos
Ugy hogy 100 kmutan megallsz 1-2 orat tolteni?
Ez a ket diploma tenyleg neprajzos volt.
Pizzafutinak erzsebetvarosba jo lesz.
Majd ha 8 cimet kiviszel soprontol debrecenig es visszafuvart megejtesz dorogrol delutanra.
hát attól függ mit szállítasz pajtás. Van ahol ezt lehet számolni van ahol ezt nehéz. Pl. az öreg rönó furgonom 6 év alatt több mint 500 tonnát helyére vitt, ezt így nehéz számokban mérni. Nélküle egy ft-ot sem kerestem volna, ha gyalog kellene mennem ahogy mondod.
Van olyan vállalkozás ahol a 22 millert egy ilyen autó haszonból kitermeli fél év alatt. Mondjuk az ilyen vállalkozások nem is a visszapillantó tükörről lelógó árcédulát nézegetik a szalonban
Mindíg is robbanó motor volt tök mindegy, hogy ti legfeljebb az aranykéz utcára tudtok ebből következtetni
ugyanis a robbanás hatására változik az egyenes irányú mozgás forgóvá. De hát tudatlanoknak ezt hiába magyarázom, a hengerben megfelelő időperiódusban bekövetkezett robbanások sorozata működteti az erőforrást. Dehát ezért robbanó motor. Benzin vagy dízel ottó.
A belső égésű motor meg kb. olyan meghatározás mint a katasztrófa védelem
Belső égés
De úgy látszik ezt sokan nem értik, köztük te sem.
Így aztán megint mi szopunk
Mondjuk ebben az életben én már nem megyek el több választásra ,az szinte biztos!!
Ennél sokkal fantasztikusabb cikkek jelentek meg a hho-ról má szinte tudományosan bizonyították.... a laikusok számára.
Mégis egy nagy baromság!
Hogy felfogjak, de nem robban. Csak ha gebasz van.
Úgy sejtem ginó haveroddal nem jutottatok el odáig
Kötözködni azt tudtok
Erre mondják, hogy nem mindegy, hogy a hülye okoskodik, vagy az okos hülyéskedik
Na szerintem ÉN
Majd oda nagyon jó lesz amikor a szmog miatt elkezdik kitiltogatni a robbanó üzemet. Szerintem erre nem is kell sokat várni.
NEDC ciklus 150 km ami valojsbsn 100,elmondja baszki.
Nyugis, kozekvan es nem kell vezetni.
Ez a ket diploma tenyleg neprajzos volt.
Pizzafutinak erzsebetvarosba jo lesz.
Majd ha 8 cimet kiviszel soprontol debrecenig es visszafuvart megejtesz dorogrol delutanra.
Van olyan vállalkozás ahol a 22 millert egy ilyen autó haszonból kitermeli fél év alatt. Mondjuk az ilyen vállalkozások nem is a visszapillantó tükörről lelógó árcédulát nézegetik a szalonban