Beszélőkém az van
egy 65 éves vállalkozó emberkéről beszélünk akit én hitelesnek tartok
Ez nem olyan segdugasz kis autó ez kombis gép elég nagy darab.
Legfeljebb felkopik az állam
Vagy mégse. Elmegyek a menő boltodba eladónak azt degeszre keresem magam. Veszek ott a palotakertbe egy 3 lakást amit egybenyitok, fullosan berendezem azt csak átsétálok hozzád dolgozni
Akkor már nem kell autó
Ha soha többet nem kéne vezetnem sem sértődnék meg. 27 év alatt lassan karistolom a 700 ezret nekem nem hiányzik a vezetés
Pedig az 17 köbös putonnyal mén
Jobb téma mint a ratyi.
Egyébként meg egy középkategoriás új autó ára. Egy nagy dízel suv 2-3 szor annyiba kerül. Az egyik ismerősöm most vett egy villanyos nissant ami az Übergáz című filben is volt. Vállalkozásba vette adót mindent leszámítva 7,5 mikulás volt. ez egy középkategóriás autó árának az alja
Aki tudja linkelje már be
szét röhögtem az agyam. Vártam a videó végén a tessék nevetni feliratot, vagy a kandikamerássat de nem volt
De hogy en 10-15 milliokat oljek autoba az kizart ebven az evadban.
A hasznaltak amik most ujak azoktol hanyok.
A tesla kinezete azzal a tablettel ocsmany, villanyautot lehet tudnak gyartani de autot nem.
Szoval amit vennek hasznaltban azt meg nem terveztek meg, ey mire odajutok mar nem litium akku lesz a meno.
Amugy kb ugyanolyan rapid az ertekcsokkenese a vilanyautonak mibt a szamitogepnek.
Ocsem ismerose marciusban 6,5 ert vett REX Í3 at most 5-ot er. Nen egesz fel ev, es 1, 5 milla ugrott, a gep jó, csak avul.