Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tuti jo lenne nekem, csak valami kicsi etron pofaval nem a cicamicas leaf fazonnal.
De hogy en 10-15 milliokat oljek autoba az kizart ebven az evadban.
A hasznaltak amik most ujak azoktol hanyok.
A tesla kinezete azzal a tablettel ocsmany, villanyautot lehet tudnak gyartani de autot nem.
Szoval amit vennek hasznaltban azt meg nem terveztek meg, ey mire odajutok mar nem litium akku lesz a meno.
Amugy kb ugyanolyan rapid az ertekcsokkenese a vilanyautonak mibt a szamitogepnek.
Ocsem ismerose marciusban 6,5 ert vett REX Í3 at most 5-ot er. Nen egesz fel ev, es 1, 5 milla ugrott, a gep jó, csak avul.
rádumálnám a vevőkre azt a sok gagyi szart amit az évek során az öregeddel felhaloztatok azt darabot nem adtatok el belőle
Hálás lennél nekem. Beszélőkém az van
Csak 20 % jutalékból vígan ellenék azt veeztnem sem kellene többet
Nem tudom itt leszel e még, de azért küldj már nekem egy SMS-t ha vettél egy villanyautót, had röhögjek rajtad
Tuzokado sarkanyok es halakat terelo juhaszok is lesznek.
Meg bogyo is megeri hogy O1G-t szelberni+zokniházi valtja tarselnoki rendszerben az orszag elen.
K asztma 1,4T kombi. 125 lo, ez fer be a garazsba, nagyobb nem kell. Felszereles, alku fuggoen elhozhato keszletrol 5 milla kornyeken.
SUV ot vegyen a levi.
Én bízok a villanyban. De úgy hogy nekem jó eséllyel sosem lesz
Igaz egyéb hajtású járművem se lesz új meg robogó sem
Lesz ez még olcsóbb. A VW elég pofátlanul számol, mert ahogy beszéltük nem igazán akar eladni ilyet, csak mutatni kell.
Amúgy pont egy áruszállítónál térül meg gyorsabban, nem az én évi 15ezer km-emmel.
nekem ennyit mondott egy 65 éves vállalkozó emberkéről beszélünk akit én hitelesnek tartok Ez nem olyan segdugasz kis autó ez kombis gép elég nagy darab.
Ha rad szorulnek munkaeroban valaha akkor inkabb soval behintenem a bolt helyet.
E-crafter. Vegyel 22 milla, majdnem mint egy ducato........ Ja nem az netto 6.
Tuti kitermeled a kulonbozetet.

http://youtu.be/Pg3iSqUc2gw
Mert a toyota buzi, és nem akar villanyost csinálni.
Amúgy a VW, Fiat, Franciák, Nissan, meg kb. mindenki csinálgat villanyos kisteherautót, bár még az elején vannak. Nissannak van régóta puttonyos.
igaz tök jó lehet nekem tonnákat hordani a hátamon több száz kilóméterekre gyalog.
Akkor majd nem használom Legfeljebb felkopik az állam Vagy mégse. Elmegyek a menő boltodba eladónak azt degeszre keresem magam. Veszek ott a palotakertbe egy 3 lakást amit egybenyitok, fullosan berendezem azt csak átsétálok hozzád dolgozni Akkor már nem kell autó Ha soha többet nem kéne vezetnem sem sértődnék meg. 27 év alatt lassan karistolom a 700 ezret nekem nem hiányzik a vezetés
Itt csak a kifogyó üzemanyagról volt szó.
Villannyal azért nagyon ügyesnek kell lenn hogy ez sikerüljön, mivel halál pontosan mutatja hány km van még hátra az akkuból, és ha lassabban mész akkor duplázhatod a hatótávot, tehát szinte csak szándékosan ragadhatsz bárhol. Igen ilyenkor kikapcsolod a klímát, meg 50-el proszkálsz, de elérsz a célodhoz.
Apám dieselénél kiakadt a szintjelző és azt mutatta van még benne. Vontattak.
A Hondámon meg azt felejtettem el hogy a tartalékra kapcsolás után csak akkor 50km, ha nem 170-el m egyek
sógor azt regéli, hogy gyártják a full elektromos ivecó dailiket Pedig az 17 köbös putonnyal mén
Elomadzik az magatol.
Aonak a faszat. Az olyan 5 milla. A 7,5 az sok.
Amúgy nem baj, már megszoktam, legalább van miről dumálni Jobb téma mint a ratyi.
na jó ez meg egy olyan dolog, hogy azzal is maradhatsz az út szélén gépekről beszélünk amit eleve avulásra terveznek
Ott a bibi hogy a te utazasaidhoz keszitett villanyhiace meg nincs meg, a minap pakoltam egy emiew vagy miarakot, nem a ketnapi horgaszcuccod nrm fert el, de majdnem az aszal is ittmaradt, a leaf se jobb, egy fotel es kesz.
Amugymeg mar mondtam, ahhoz hogy sporolj az utazason nem kell befektetni, csak ne hasznald az autot........ Sehova.
Ini is inkabb a kanapen ucsorogne, tudod hogy mennyit sporolnal?
Csak másfél éve
laca itt mindenki úgy vitatkozik veled, hogy csak magazinban látott villanyautót
Te nem vagy hiteles forrás mert nemrég óta használod
Majd lesz az olcsóbb is Egyébként meg egy középkategoriás új autó ára. Egy nagy dízel suv 2-3 szor annyiba kerül. Az egyik ismerősöm most vett egy villanyos nissant ami az Übergáz című filben is volt. Vállalkozásba vette adót mindent leszámítva 7,5 mikulás volt. ez egy középkategóriás autó árának az alja
Ennyi erővel lóval kéne járnod. Az első benzines autók is kurva drágák voltak és még az út szélén legelve sem tudtak feltankolni.
Utálod a villanyt, ezért kötekszel, nem kérdezel.
Utálni persze jogod van, nem is zavar, csak hülyeségeket ne találj ki.
A kérdéseidre válaszolok, de nem fogadod el, hanem kötekszel és ezért neveztelek pöcsnek, mert úgy viselkedsz. Ez meg tény, nem személyeskedés, ne vedd magadra

És tévedsz. A villanytűzben kifejezetten nem szokás bennragadni mert elég szabályozott, és lassú folyamat.
Nagyerejü robbanásra nem képes az akku. Ez is egy hazugság. Az akkutűz lassan induló láncreakció. Sok perced van elhagyni egy kigyulladó villanyautót mire az utastérig eljut a tűz.
Robbanás akkor van ha lefojtanak valamit, de ezek az akkuk szándékosan nincsenek lefojtva. Biztonsági szelep, gázelvezetés, szóval ha kigyullad egy autó akkor inkább egy Teslában mint bármi másban, ahol az utasülés a benzintartályra van szerelve.

A többi dologra....
Engem nem zavar ha nem akarsz villanyautóval járni.
Én benzines és diesel autóval is maradtam az út szélén. Villannyal nem.
az egy qrva nagy videó volt Aki tudja linkelje már be szét röhögtem az agyam. Vártam a videó végén a tessék nevetni feliratot, vagy a kandikamerássat de nem volt