Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

46 vagyok aztán az astra a 2. Audi meg a 3.
Volt a Corsa de azt örököltünk igazándiból nem is volt a mienk hanem az anyósé
Fater 74 éves aztán 2 kocsija volt összesen
Hülyeség csereberélni
Mondjuk Én az audit se vettem volna meg
Mind a háromnak kell.
Pipi!
Igazad lett a kerti nyugággyal kapcsolatban - én már lezártam a projektet: szétszedtem / szétvágtam és kivittem a szeméttelepre!
Persze hogy van.Kurvakényelmes.A közepe fix.

https://kanizsatrend.hu/harrier#tipusok
Nem tényleg megrérül annakakinek kp. van rá, az átlag legfeljebb hitellel oldaná meg ami a saját életében már nem sikerülne mire visszafizetné.
Azért vergődünk hónapok óta mert épp te kezdted tolni, hogy mekkora királyság és mennyire megéri, amúgy tényleg királyság csak azért vannak hátulötők rendesen, lejjebb leírtad, jó, neked megéri, de wl kell fogasnod, hogy sokaknak meg nem különben már rég azzal járna mindenki.
Semmi nem lett megcáfolva és neked sem térül meg soha ahhoz képest ha egy hasonló fosszilist használnál hiába mantrázod csak megteheted oszt jó napot, de ez nem megtérülés és ez a tény........és továbbra is várom azt a villanyt ami népjármű lehet mert jobbnak és egyszerűbbnek tartom a mostaniaknál hiába hisztizel azon, hogy rám pirítsd a saját frusztrációd.
Nem hiszem...tudom
Szeretünk mozizni. 3D tv minden faszom...
A mostani meg kikopott,de nem éri meg újrahuzatni. Ez meg hibátlan filmezni hármónknak.
Hát amikor azt hiszi az ember, hogy erre van szüksége
Én is vettem 1,5 éve magamnak egy masszásfotelt szerintem 1 éve nem ültem benne de a helyet azt fogja
Találtam már közben..
https://jobaratokfotel.hu/Tess...
majd elkezd valamit hadoválni, hogy miért nem érné az meg neked Vegyed meg től dupla áron a silányabbat
corsák lényegesen kevesebbet esznek. (kb.4 lityi) A swittyeink városíba beszürlcsölték a 6-ost. igaz 1,3-as volt bakkancsosból és gömböcből is a z 1000-es bakancsost nem tudom mit evett olyan nem vót
Ezt pofázom én is neki. De amikor adok neki hasznos tanácsot csak engem néz hülyének
Kb. ilyennel szoktam hasítani én is a margitszigeten Megy 50-et, 200 kg-ot elbír, 40 km-er a hatótávja 6 óra alatt töltődik szűk 4 kiláért
Sőt az F Astra is. 100ezerért adtam el, pedig mennyivel jobban megéri
Neked tényleg roller kéne
Na Zoli egy kis szakma...
Kellene egy 3 személyes űlőgarnitúra,de olyan ami beépített lábtartós. Fotelban van ilyen ezt tudom,de 3 személyesben gyártanak?
Mint mondtam nekem nem érdekem hogy neked jó legyen
Ahha,egy C corsa 1,2-es meg vidáman elszalad így kb negyedáron.
De a bakancs swift is.
figyi ha te veszed meg nekem én nagyon szivesen használom.
Iiiigeeeen úgy IS, de külsőleg is alkalmazható a hozzá való forgó vagy szekrénytáras applikátorral
Főleg asszony jár vele melóba.
~10ezer km/év. 100% városi használat, olyan üzemben amitől döglenek a TDI-k és TSI motorok.
Hosszabb utakra a Prius van.
Azt már az előbb levezettem, hogy zolinak tényleg nem éri meg. Azt hogy nézegesse a bolt előtt semmi értelme.
Meg egyébként is 7-8 éven belül készül rá, hogy eldobja a kanalat
Mindenesetre én reggel megfordítottam azt a homokorát ami 7 év múlva jár le
Ha a homok lefolyása után még mindíg itt rontja a levegőt akkor megyek azt magam segítem át ahová most készül
Annyira azért nem. Lehajtottam az ülést, de kiderült nem kellett volna.
ha most 4 millerért napelemes rendszert tennék + az infrafűtés és a gáztűzhely lecseréleés kb. 7-8 éven belül térülne meg minden járulékával villanyautó használat( töltés) nélkül. Ha még az is lenne akkor több mint feleződne a megtérülés Ez azért a valóságtól nem elrugaszkodott mint itt oly sokan gondolják
Mondjuk azt nem értem mi vergődtök itt ennyire.
Nekem megérte, téged a meg a faszom sem akar rábeszélni, csak válaszolok a felmerülő kérdésekre, tapasztalatokra, erre meg máris azt hiszi az összes füstösagyu, hogy rá akarom erőltetni.

Nem arról van szó, hogy érzed te hogy ez igazából milyen jó, de mint egy jó alkoholista ideológiát gyárt hogy nem is az?
Azzal majd ti.A szürkét nemadomel soha.