Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kösz, ez egy 0. nap szombat reggel megy élesben.
Pont az aminek látszik, amugy a madarasbol van.
Tetoter, 40 eves epulet, bramak cserep, 5 centi szigeteles csak dupla uveg, ohne klima.
Jó utat.... én szombat hajnalban.....
Amúgy meg mi ez a tescos ventillator?
pentek delután.
Mikor indulsz?
Megy a matekozás.
Az biztos
Elvitték a vasárnapi autómat.... az egyetlen auto volt, amiért fájt a szívem.... de a könyvelő legyőzött
Nyertél napi félórát.
Akkor nem vesztettem semmit
Amúgy minden változatlan....
Ezek szerint igen
Clam már a huszadik nickjét használja... .. a mostanit nem is tudom mi, mert már hetekkel ezelőtt letiltottam.
Itt minden változatlan?
érted te a csiziot
Nálunk mindig az enyém az utolsó szó: "igen, drágám!"
Ha o akarta, akkor te is
Hát nem vettem fel visszadobtam az ajánlatot.... de nem panaszkodom
Nem én akartam, az asszony akarta. Nekem csak meg kellett keresni a rávalót meg meg kellett csinálni... (na jó, ő is rengeteget melózott a dolgon).
Huhh mar aszittem a NER gulagon senyvesz neccharisnyaban.
Az a lényeg.... ezeket is meg kell csinálni.... szép lett, jó lett... amilyennek akartad.... akkor megérte
Én meg ebben a rohadt melegben egyszerűen nem vagyok hajlandó motorra ülni (2 hónapja volt utoljára alattam), viszont 2x egy-egy hét szabi alatt számottevő módon és mértékben felújítottam a lakást és a bútorzatot is. (Magyarul nem is lenne pénzem motorozni, túrázgatni... ...régóta esedékes volt már amúgy a felújítás, most jött el az ideje).
Kicsit sok volt mar a mindenki mindenhez is ért és qrva okos felallasbol.... kicsit kiléptem ebből a körből és mivel én nem értek semmihez, ezért kicsit meghajtottam a melót. Most meg majd megint eltűnök, mert a következő kb 1 honap megint a motorozasé lesz 3 túrát is beterveztem
Maga hol a 3,14-csában kujtorgott eddig?!
Na mi van veletek? Semmi?
Mindkettő gázos
Az Astra mindenképpen marad friss műszaki szinte hibátlan, egy rugó tányér csere lesz majd hamarosan
Az audit szívem szerint eladnám de utána mi lesz helyette? Nagyon gáz az autópiac 2 milláig nem találni rendes kocsit, többet még nem szánok kocsira mert arra az évi 5-10 ezerre mi a fenének drágább kocsi