akkor annak a 2.5nek jónak kellene lennie
rajta van a maxi fújás psi-ben kb aszeint agyaltam ki a 2.5 bar-t
úgy néz ki nem tett jót neki a hosszú tárolás
ezeket a nem bütykös gumikat menyire szokás felfújni?
valami dunlop akármi, elfelejtettem már a drz gyári gumija volt
2.5 barral eddig lehet dönteni aztán csúszik a segge kifelé erősen
esetleg számíthat az is hogy 2008as a gumi? a padláson volt nem érte a nap csak a hideg meg a meleg
ettől jobban meg lehet dönteni a fim endúrót mint ezeket a gumikat, és az fokozatosan csúsztatja ki a seggét
Nekem csak néhány fa árnyékol aztán egész jó idő van
Mondjuk reggel még csak 24 volt de az asszony főzött aztán felugrott 25 re
De jó lenne a klíma mert a főzés miatt sok a pára bent, ha lesz valami rendes munkám kell beszerezni egyet
Fog kelleni klima, de kesobb, talan ha letelik a fundamenta.
Most lenn hederezek a pinceben, jo a klima, de talaltunk meg rozsdat,a sarvedon, az elozo fenyezo szerette a gittet..
Én tegnap szereltem be a kocsiba, 2 óra alatt kész is volt... Nem mondom hogy éjjel nappal használni fogom, de kellemesebb, komfortosabb
A lakásban meg én is elvagyok klíma nélkül, hála a jó szigetelésnek
A klíma nem cseszi szét, egy lyukat kell fúrni, amit a belső egység eltakar.... az áramot meg oda kell kabelezni... a következő festesnel be vesed majd a falba és kész.... az az egy kábel addig sem olyan ronda mint az a ventillator
Nem soherseg, most raktam ossze, nem cseszem szet ujra. Jovőre fürdőszoba, meg motoros tura, jo lenne visszanezni szardinára, de addig be kene szerezni egy masik kistehert.
Nem emiatt, egyre jobban utálok ponyvázni esőben nyitott platot.
rajta van a maxi fújás psi-ben kb aszeint agyaltam ki a 2.5 bar-t
úgy néz ki nem tett jót neki a hosszú tárolás
hacsak nem veszek egyet devecserben 15 ért
valami dunlop akármi, elfelejtettem már a drz gyári gumija volt
2.5 barral eddig lehet dönteni aztán csúszik a segge kifelé erősen
esetleg számíthat az is hogy 2008as a gumi? a padláson volt nem érte a nap csak a hideg meg a meleg
ettől jobban meg lehet dönteni a fim endúrót mint ezeket a gumikat, és az fokozatosan csúsztatja ki a seggét
Mondjuk reggel még csak 24 volt de az asszony főzött aztán felugrott 25 re
De jó lenne a klíma mert a főzés miatt sok a pára bent, ha lesz valami rendes munkám kell beszerezni egyet
Most lenn hederezek a pinceben, jo a klima, de talaltunk meg rozsdat,a sarvedon, az elozo fenyezo szerette a gittet..
A lakásban meg én is elvagyok klíma nélkül, hála a jó szigetelésnek
Kocsiban is inkabb lehuzom az ablakot, telen tobbet megy a klima.
Nem emiatt, egyre jobban utálok ponyvázni esőben nyitott platot.