Ebben csak az a zavaró hogy nem lehet kikapcsolni
Mert ez a buzi ájfón jobban tudja mi kell nekem mint én magam
Amúgy ez az ájfón kb az autista szintet veszi átlag embernek.....
Ahogy nézem te is az a szigszalag-gyors kötöző bajnok vagy aki utána nem érti miért nem működik úgy a javított dolog mint előtte
Szóval az is lehet hogy anno a gázt is te basztad el
Van persze
Van ami szebb jobb stb
De azért a többsége magasabb üzemeltetési költséggel bír mint ez a paraszt f astra
Mivel még mindig a munkahelyi ingázás a cél így az alacsony költség mindennél fontosabb
Pl amit az astrára költöttem az elmúlt 14 év és 200 ezer alatt annyiért egy kettős tömegű lendkereket nem cserél ki a szervíz
És a 10 literes gáz fogyasztás (kombi astra) annyi mint a 6 literes benzin fogyasztás
Olcsó kicsi fenntartási költség és viszonylag keveset fogyaszt
Haver alfája szebb(legalábbis neki) sokkal izmosabb dinamikusabb ellenben 700 ezernél jár a költség de a kocsi meg mindig néha megáll és nem indul
Na ilyen autó nem alkalmas melóba járni
De ha szintet lépünk ismerős szűk 4 éves 320 as mercije 2x hagyta már az út szélén
Igaz kb annyi van benne mint az az audiba de akkor is szopó még a Merci is
Legutóbb az volt a hiba hogy a váltóban egy csapagy tűréshatáron túl lógott így szét kapcsolta a hajtást menet közben
Neked ez felfoghatatlan, nyilván....
(Lassan írom, hogy megértsd! Az automatikus szókiegészítő nem helyesírási hibát ír, hanem kicseréli az egész szót egy gyakrabban használtra, ami viszont lehet a konkrét mondatba nem illeszkedik)
nem nagyon ismerem ezeket az asztrás dolgokat, de mivel dunát lehet belőlük rekeszteni, gondolom van is hozzá alkatrész akár használtan és gondolom nem is olyan drágán
Talán ennyi pozitívuma lehet
Nem mondom hogy a kocsik csúcsa az f astra
De ahol minden forint számít és más nem ott meg egy működő dolog lehet
A g nincs 500 alatt aztán arra is ugyanúgy rámegy minimum 100-150
Szóval minden bizonnyal jobb de drágább is
Jah hogy szinte az összes asztma megvolt,és nem csak vezettem még,hanem úgy sokáig.
Volt D kadett,E nem,F asztma,G abból 3,H asztma.
A J-nél vesztettem el a fonalat,Majd K-nál felveszem.
Mivel huzamosabb ideig volt mindkettő és látom a melós F astrákat is levettem a konklúziót,eljárt felettük az élet.
Sokkal tartósabb minden tekintetben a G mint az F.
És mivel a H is elég régóta megvan az még jobb.Az olyan bunkerszerű időtlenséget nyujt.És sokkal kényelmesebb az ülése.
De tény a G kevesebbet fogyaszt és összességében dinamikusabb is mint a H.A G nek is megvan a maga rozsda pontjai.A H-nak nincs.
Annak viszont jobb a futóműve.Csak az idióta indexe,az szar.A BMW-től importálták az index tervezőjét.
Tudok kapásból 3 f astrat amin összesen egy tenyérnyi rozsda van
És egyik sem volt meg lakatosnál
Persze olyat is tudok amiről 10 évesen le rohadt a tanknyílás felőli hátsó sárvédő
De ingázni meg mindig azt állítom egyfős kocsi kell
Én 6 év alatt 3 őznek mentem neki plusz egy melón kívül
Szerencsere nem totálban és nem gyorsan mert csak a lámpák index stb bánta
Egy újabb kocsinál nem 7000 Ft egy lámpa mint az astra lámpa
F astra vagy 3-as golf.
Huszonéves rozsdás szopóroller csődtömeg mind.
A legfiatalabb G asztmák classicban is KB 11-13 évesek.
Spec a G tud 6,5-et ha alvómódban mész hosszat autópáláyán.ingázva inkább 7,5-8.
Aztán abban is igazatok lehet hogy 10-15k havi különbség nem a világ vége.....
Hétvégén voltunk 1.6os benzines focussal Spielberg futamon, Balatontól 84esen Sopron felé majd onnan pályán. Elég baráti szerintem a 6.5 liter amit fogyasztott, hasonló lehet az én felhasználási módom mellett....
Gázas F astra vagy hármas golf 300 ig
Rendbe teszed 200 ért aztán jársz vele 6-8 évig
Évente 100 ezer a bukó ami negyede sincs mint egy új kocsin
És az új kocsi is 10-12 év alatt leül az ingázás miatt
Azoknak készült...
Mert ez a buzi ájfón jobban tudja mi kell nekem mint én magam
Amúgy ez az ájfón kb az autista szintet veszi átlag embernek.....
Szóval az is lehet hogy anno a gázt is te basztad el
Van ami szebb jobb stb
De azért a többsége magasabb üzemeltetési költséggel bír mint ez a paraszt f astra
Mivel még mindig a munkahelyi ingázás a cél így az alacsony költség mindennél fontosabb
Pl amit az astrára költöttem az elmúlt 14 év és 200 ezer alatt annyiért egy kettős tömegű lendkereket nem cserél ki a szervíz
És a 10 literes gáz fogyasztás (kombi astra) annyi mint a 6 literes benzin fogyasztás
Olcsó kicsi fenntartási költség és viszonylag keveset fogyaszt
Haver alfája szebb(legalábbis neki) sokkal izmosabb dinamikusabb ellenben 700 ezernél jár a költség de a kocsi meg mindig néha megáll és nem indul
Na ilyen autó nem alkalmas melóba járni
De ha szintet lépünk ismerős szűk 4 éves 320 as mercije 2x hagyta már az út szélén
Igaz kb annyi van benne mint az az audiba de akkor is szopó még a Merci is
Legutóbb az volt a hiba hogy a váltóban egy csapagy tűréshatáron túl lógott így szét kapcsolta a hajtást menet közben
Különbség van valamit megmagyarázni és valamit elmagyarázni között. Ez elmagyarázás, de számodra felesleges!
Na te úgyis mindenhez értesz
(Lassan írom, hogy megértsd! Az automatikus szókiegészítő nem helyesírási hibát ír, hanem kicseréli az egész szót egy gyakrabban használtra, ami viszont lehet a konkrét mondatba nem illeszkedik)
Talán ennyi pozitívuma lehet
Vagy egy ájfonról irogattok?
Nem mondták, hogy opelon kívűl is van élet
De ahol minden forint számít és más nem ott meg egy működő dolog lehet
A g nincs 500 alatt aztán arra is ugyanúgy rámegy minimum 100-150
Szóval minden bizonnyal jobb de drágább is
Volt D kadett,E nem,F asztma,G abból 3,H asztma.
A J-nél vesztettem el a fonalat,Majd K-nál felveszem.
Sokkal tartósabb minden tekintetben a G mint az F.
És mivel a H is elég régóta megvan az még jobb.Az olyan bunkerszerű időtlenséget nyujt.És sokkal kényelmesebb az ülése.
De tény a G kevesebbet fogyaszt és összességében dinamikusabb is mint a H.A G nek is megvan a maga rozsda pontjai.A H-nak nincs.
Annak viszont jobb a futóműve.Csak az idióta indexe,az szar.A BMW-től importálták az index tervezőjét.
Mint ez a buzi ájfón
És egyik sem volt meg lakatosnál
Persze olyat is tudok amiről 10 évesen le rohadt a tanknyílás felőli hátsó sárvédő
De ingázni meg mindig azt állítom egyfős kocsi kell
Én 6 év alatt 3 őznek mentem neki plusz egy melón kívül
Szerencsere nem totálban és nem gyorsan mert csak a lámpák index stb bánta
Egy újabb kocsinál nem 7000 Ft egy lámpa mint az astra lámpa
Huszonéves rozsdás szopóroller csődtömeg mind.
A legfiatalabb G asztmák classicban is KB 11-13 évesek.
Spec a G tud 6,5-et ha alvómódban mész hosszat autópáláyán.ingázva inkább 7,5-8.
Hétvégén voltunk 1.6os benzines focussal Spielberg futamon, Balatontól 84esen Sopron felé majd onnan pályán. Elég baráti szerintem a 6.5 liter amit fogyasztott, hasonló lehet az én felhasználási módom mellett....
Rendbe teszed 200 ért aztán jársz vele 6-8 évig
Évente 100 ezer a bukó ami negyede sincs mint egy új kocsin
És az új kocsi is 10-12 év alatt leül az ingázás miatt