Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Unokatesóm céges autója ford mondeó. dízel a paripa 5 éves, 157 ezer km-er valószínű citroen-pözsó konszern motor, delphi üzemanyag ellátó rendszer.
Menet közben leáll, melegen nehezen indul és a többi ilyenkor szokásos Szakszervízben 110 ezer ft-ért állapították meg, hogy rá lehet költeni 905 ezer ft-ot a szivattyúra és a dugványozokra
Hajrá ford
hengerfejes lett a leaf?
Akkor a szervízben nagyon átbasztak ki ne fizesd a javítást
akkor te nem halacc a korral ájfon az igazi a többi csak mellébeszélés
Már vóóót!
Jóvan. Nekem mindegy is, nekem már 200 van benne, ez már nem lesz hengerfejes, mert csak 150-nél lesz az
Meg egy rakásnak is, akikkel nem találkoztam....

Az oké, hogy sok a hülye.....de nem mind ilyen autóval jár!
A Ford teljesítményt korlátoz a 2.0 tdci Panther motornál. Amíg vissza nem hűl. Nem kaptunk olyan infót, hogy a teljesítmény csökkentés kihagyással, inkább csökkentett tüzelőanyag befecskendezéssel és így ahhoz több a levegő.

Amúgy termosztát csere a megoldás a Fordnál. Módosított az újabb.
Mégis nekik lett hengerfejes
Nincs harapott almás telefonom, szerencsére!
Android is javít....
Mondjuk ezt a vízpumpa dolgot tényleg elcseszték.
Semmi működési paraméter nincs róla.
A másik, hogy pl. a Fordnál hallottam olyat, hogy ha túlmelegszik a motor, akkor olyan üzemmódban megy, hogy minden második ütemnél csak levegőt szív, ezzel hűtve magát, így akár víz nélkül is működőképes marad a motor.
Még jó, hogy a te véleményed nem mérvadó, hiszen te ugye köztudottan háttal ülsz a moziban.
Lehet, neked kéne fejlődni, felfogni....erre nem gondoltál? Ja, nem.

Az az érdekes, hogy más társaságban, nincsenek olyanok, mint te.....így mindenki ért mindent, jól szórakozunk. Lehet, mert ott a humorhoz van intelligencia?

Menj, sebezd a halakat és magyarázd el nekik, hogy te igazából milyen rendes vagy, mert visszaengeded őket!
Ez attól függ, hogy honnan indul a mérce Tőled sokkal okosabbak még bőven az a kategória
" fözéshez" itthon mi ezt, ezt hosszú Ő-vel írjuk (persze megint az a fránya ájfon gondolom)
Tasi sem használ megfelelő szakszavakat mégis kiváló szakember, többen is állítják
Más tollával nem ékeskedtem qvázi plágiummal vádolsz
Megjelöltem a forrást, zárójelbe tettem. Oké az oldalszám és a hozzászólás száma elmaradt de mégsem szakdolgozat ez
Tehát idéztem egy olyan mondatot amit szebben, jobban én magam sem fogalmazhattam volna meg és tartalmával egyetértek
Hm...
Amikkel én találkoztam, azokat az autókat nem hülyék vezették.
Tőled a vicces szurkálódás nem ismert Ha ez még is valami kísérelt lenne arra, akkor teljes körűen támogatom Gyakorolgatod, majd szép lassan fejlődsz néhány év múlva egész jó leszel Most még ez nem látszik annak, de idővel kiforrja magát
Akkor lesz hengerfejes, ha szar vízpumpával hajtják tovább. Tehát világít az arcodba hogy forr a víz és teszel rá.
Még egy gondolat az okossághoz, ami egy jó kiduma.

Az igazi szakember tudja mindennek a helyes nevét, mi micsoda és mire, hova való. Különben hiteltelen a mondanivalója, nem utolsó sorban az úgy helyes és itt csak a leírt szavakat látni.

Képzeld, ha egy mesterszakács nem tudná helyesen felsorolni az alapanyagokat, nevüket amit használt a fözéshez. Elég kiábrándító lenne, hogy nem tudja mi micsoda és megkérdőjelezhető azután, hogy hogyan főz akkor?

Na meg pipi, más tollával... . Mondjuk pipi
Hú ha....
Ez most a legmagassabb szintű igazság? Hát persze!

Látod, te még a vicces szúrkálódást sem érted. Ott a vigyor, hogy a te féléd is megértése, hogy nem komolyan ez a lényeg. De te olyan egyszerű vagy, hogy neked minden kötözködés... azt sem tudod mit jelent. Ha komolyan is írtam volna, akkor az helyesbítés ill. javítás. A kötözködés nem ez. Párszor már próbáltam megérteni veled... de belátom, reménytelen.
Minden bizonnyal OBD-t szeretett volna írni Természetesen rajtad kívül ezt vagy nem vette észre senki vagy nem foglalkozott vele, mert nincs jelentősége mivel mindenki tudja mire gondolt a szerző, talán még te is sejted
Laca ezt egyszer már leírta és osztom a véleményét

"Aki meg érti hogy mit mondtam és mégis beleköt az azért teszi mert mást nem tud a témáról. Az igazi szakember ha ért valamit a lényeggel foglalkozik, nem a nyelvészkedéssel."
Ezek a legjobbak egy szerelőnek.
A legendásan tartós gépek amik rendre elromlanak.
Aranybánya.
Mi az a ODB?
Nem mondta senki, találkoztam jó párral..... Mondjuk ez az 1.8-asokra jellemző. Hengerfejesek lesznek
V6-os lexuson meg 30e km körül vípumpákat...
Mindegy, nekem ilyenekkel úgyse lesz saját bajom... Nem vennék ilyesmit.
Jó a nyuszimotorral menni arra?
Majd a CLAM, ha hazajössz!
Sífelszerelést ne hozz..
No akkor mehetek télen, akkor talán kevesebben lesznek.