Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Figyelj mókuskam. Nem azért akarom eladni mert rossz,hanem mert ki akarok próbálni mást is.
Nem kapkodnak érte?
Rég eladhattam volna,de nem engedek belőle. Tudod miért? Mert kurva jó motor azért.
Sőtt...vehetnék egy harmadik motort is mert megtehetném,és hitel nélkül...mert soha nem volt hitelem és nincs is rá szükségem .
Csak már ha ennyire túrkálni szeretnél a zsebemben azért mondom. Szólj ha kell kölcsön,veszek neked egy normális motort ha jó kisfiú leszel
huhhha........
Ezert is akarod eladni,csak nemigen kapkodnak. .
Lyesszus!
hagyjad mán a csávót triumfja van meg még a wotra sincs regisztrációja
A nyuszimotor az a tied cicám . Ez egy vérbeli sportmotor,ami nem ilyen kis picsáknak való mint te.
Te csak maradj annál a pinaköszörű kis csúnyaságodnál
Nem hiszem hogy átbasznának, mindig rendesen megcsinálják az olajcserét is
Vóót, de elmúlt
hát pont ez az, erről épp lefutott a garancia
Ki van ez találva, hogy akkor haljon meg
Mondjuk a céget annyira nem terheli meg ez a költség, nekik aprópénz 25 dolgozónak van saját maga által választott céges autója
Én biztos másképp csináltam volna ha az enyém lenne a cég. Flottában vettem volna egy márkát azt osszák be.
(mondjuk mindenki corollával szaladgálna ha tetszik nekik ha nem )
Egy átlagos felhasználó pest és környéke Nem taxi, nem teherszállító
te is jókor mondod már
Látod nem vagy előrelátó!
Előbb kellett volna elsőre okostelefon venni, meg spóroltál volna egy laptopot!
Azt úgy nevezik PSA konszern motor.
Nincs azzal baj, tudod mennyi autóban van ilyen? Csilliárd féle, fajta autóban.
A külső hatás csak számodra jelenti azt, amit írtál. A user foglalkozása is indifferens.
A felhasználási körülmény a külső hatás.
Nagyon sok ilyen autót ismerek 3-400 e km körül gyári bontatlan tüzelőanyag rendszerrel, turbóval.
Nem tudom azzal mi történt és azt sem, hogy valóban mi a probléma. Lehet olcsóbban is javítható, de ha Ford márkaszervizben voltak, ott a gyári javítási technológia cserét engedélyez/ír elő. Úgy kell csinálnunk, arra van garancia.
Na én pont ezen a fejlettségi szinten vagyok és tökéletesen élem az életem
Vagy 3 -4 éve a cégnél beszart a gépem. Mondom, hogy ne akadjon fenn az ügymenet bevittem otthonról az enyém. Aztán lusta voltam visszacserélni a megjavítottat, lényeg a lényeg, hogy 4 hónapig nem volt otthon gép. Az asszony már kikövetelt magának egy laptopot amit a névnapjára meg is vettem (nem is volt olcsó) Aztán kisvártatva (kb. 1 év) kikövetelt magának egy okostelefont szintén meg vettem(akkor örököltem meg az Ő c2-jét) Mióta van okosteló azóta a laptop a tokjában a padláson használta 1 évet nekem meg nem kell
denso-kat még nem olyan nagyon rég óta lehet felújítani
A bosch-ok viszonylag könnyen újíthatóak. Azt, hogy mit értesz külső hatás alatt nem tudom. Egy számítástechnikai mérnök. Nem gondolnám, hogy nekiállna unalmából a céges kocsi magasnyomású szivattyúját vas doronggal ütlegelni
Egyébként ez a paripa Esetleg te tudod, hogy ezekbe a fosokba mit raktak A motor tuti pözsó-citroen mert állítása alapján ott díszeleg rajta az embléma
A laptopot is le lehet tenni asztalra.
A desktop pc még rosszabb, mindig oda kell menni ahol van.
nekem nincs laptopom
Asztali számítógépem van
Ezek megint a hallott demagóg hülyeségek....

Nem kevés Mazdából, Hondából vettem már ki a híre Denso befecskendezőket felújítani, sőt a Bosch-okat is rengeteget.
Csak te hiszed, hogy ezek sosem romlanak el.
Az meg nem tudjuk, hogy az a 157e km alatt mit kapott és hogyan. Ezeket a rendszereket csak külső hatásra lehet idő előtt tönkretenni.
Hát persze.....
Megint igazolod, hogy háttal ülsz a világnak!
Az okostelefon egy számítógép, amivel lehet telefonálni. Ergo nem kell egy rakás dolog miatt leülni a laptop elé, hanem elintézhető bárhonnan, kézből.
családi bulin nekem ezt mondta. Ő meg a szervíztől hallotta Nem követem nyomon a fordal kapcsolatos dolgokat, mert nem szándékozom vásárolni belőllük
Mindenestre elég gáz, hogy 157 ezer km-nél milliós hibáról beszélünk Simenseknél már hallottam ilyet.
Nézd densó nem lehet benne, ha boss lenne az életbe nem menne tönkre ha mégis baráti áron javítható. Így nem maradt más csak a simens ami ugye halál, meg a delphi. A delphi is csak nálunk szar mert az igényes az üzemanyagra azt meg nálunk még 70 évek szintjén van. Bár kb. egy hónapja beharangoztak valami üzemanyag norma módosítást. Majd meglátjuk A vak is ezt mondta
nem én úgy gondolom, hogy az okostelefon a hülyéknek való a hülyetelefon meg jó az okosoknak
Illetve nem mindegyikbe, de az MK3-ban volt a "rossz" Deplhi rendszer, mert ott az öngyilkos HPP van még,
A PSA motoroknál önmaguktól nem nagyon megy tönkre, egész más rendszerű.
Szóval magadhoz mérten választottál telefont......
Minek neked okostelefon, csak irigykednél rá!
MK4-ben nem Delphi van.
A Fordnak nincs saját tüzelőanyag rendszere, szóval szídd a beszállítót.
Gyári új áron minden márkának drága a javítása.

Egy dízel lexus i220-on (csak) 4 befecskendezőt kellett cserélni, még csak nem is eredeti dobozos alkatrész volt...1,3M.
tőlem hiába, nekem egy nyomógombos nokia c2-esem van
Elnézést kérek....