Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja most nézem hogy SM akkor annak több . Van az adat lapomon kezelési útmutató hátha meg találod amire kíváncsi vagy.
profi oktato? lassan tobb a motoros vezetestechnikai szakerto magyarorszagon mint futballkapitany..
1.2 1.5
Teszteltem 2,2 barral így nem ráz annyira. Más változás nincs
Keversz a haveroddal! Tudjuk, hogy egy szekrénybe voltál bezárva, amin csak egy gloryhole volt.
Én sehol nem hülyéztelek le, csak helyeseltem amikor te tituláltad magad annak, azt is viccből, de ha besértődtél akkor hagyjuk a picsába.

Hűtsd le magad valamivel, mert már most nagyon meleg van.
Te meg a kultúrember akinek ez a legerősebb érve, hogy "hülye vagy" ??! Pesti vagy ugy-e??
Is igen, te vagy a hülye
Ha megnéznéd azt a kibaszott videót ahelyett hogy kötekszel és okoskodsz, már választ is kaptál volna.
"100al csapódott be az autó, majd elhagyták a bent ülők mielőtt kigyulladt volna," Igen én vagyok a hülye, meg az aki 100-al csapódott be! Te meg a mentős B+!!
Ebben egyetértek. Én a korábbi hülye támogató rendszerekkel is így vagyok
De az vitathatatlan, hogy bármennyire szeretik szidni a Teslát, meg fröcsögve bemutatni minden egyes hibázást, már most jóval biztonságosabban tud vezetni mint egy ember, akár teljes önvezetéssel is, csak ezt még nem engedélyezték sehol.
A végső cél meg minden cégnél az hogy teljesen átvegyék a vezetést a megbízhatatlan emberek kezéből, akik piálnak, elalszanak, facbookoznak vezetés közben, vagy csak simán nem elég gyakorlottak.
A számítógépet egyszer megtanítják és onnantól tudja összes, nem fáradt, nem ideges, nem nézi a csajok seggét.
Különösen a Teslánál. Ott úgy megy, hogy a mesterséges intelligencia folyamatosan vezeti a kocsit, árnyék üzemmódban, beavatkozás nélkül, akkor is amikor nincs élesítve.
Az adatokat beküldi a központba ott pedig kielemzik, és megtanítják a legjobb reakciókat minden szitura.
Ez után kitesztelik, és ha jó, akkor a következő frissítéssel leöltik az összes autójukra, így mindig egyre jobb és okosabb lesz, egyre jobban tud reagálni váratlan helyzetekben is.
És mivel a Teslának van a világon a legnagyobb flottája ami folyamatosan gyűjti az adatokat, így nekik nagyságrendekkel több valós adat áll rendelkezésükre mint bármely más cégnek...együttvéve. Pusztán ezért is tud jobb lenni.

Másik hogy a Teslán 3 féle szenzor van. Kamera képe alapján is felismeri a szitut a mesterséges intelligencia, de körbe van pakolva távérzékelő radarszenzorokkal, meg ultrahangos szenzorokkal, így sokkal nehezebb megzavarni, vagy megtéveszteni, de továbbra sem lehetetlen. Ezek kerülnek fel a YT-ra.
Még az sem biztos.
Nyilatkozott hogy figyelt és keze a kormányon volt, de ő sem vette észre időben az akadályt.
Mondjuk a videó alapján én sem értem hogyan, de lehet a sötétben, esőben az elakadásjelző lámpák beolvadtak a forgalomba.
Cikkben írták. Autópályán haladtak.
Van ott videó is, olvasd el, nézd meg mielőtt hülyét csinálsz magadból.
Szóval azt mondod a te Kiád jobban csinálná?
Már így is jóval biztonságosabb mint az ember, és a többi cég vezetéstámogatóihoz képest is jobb, és biztonságosabb, minden eddigi független teszt alapján, csak ez valószínűleg nem jelenik meg az elkötelezett, objektív és független médiumokban, mert a kárörvendésre, fikázódásra van csak igény a nívósabb oldalakon.
http://youtu.be/ZYTg8WdZnR4
"100al csapódott be az autó, majd elhagyták a bent ülők mielőtt kigyulladt volna,"Ha tényleg "100-al csapódott be", akkor az a mese, hogy elhagyták a benne ülők"!!! Ha pedig nem ment 100-al, akkor ez a hazugság!! Miért kell hülyének nézni a fórumot??
Én az egész technológiát veszélyesnek tartom: ha az autó "mindent" megcsinál helyetted, akkor előbb-utóbb akaratlanul is elbambulsz, "nem leszel ott fejben". Szerintem.
Nem megbízható.... a Tesla is csak úgy adja, hogy vezetés támogató kényelmi funkció, szigorú emberi felügyeletet igényel... a sofőr volt a balfasz
Nem csak a robbanással vannak bajaim, hanem a "megbízható" önvezetési képességekkel. Simán neki visz egy álló teherautónak....
Ezt meg a benzines autók szerelmeseinek:
https://www.origo.hu/itthon/20...

Más szóval: ÉS?

Remélem azt is olvastad, hogy 100al csapódott be az autó, majd elhagyták a bent ülők mielőtt kigyulladt volna, vagyis kifejezetten előnyös volt, hogy nem benzinen utaztak.
A te kocsiddal mennyi esélyt adnál magadnak egy ilyenre?
A TotalBike24 a motorversenyzés Woodstock-ja, hatalmas buli és kőkemény kihívás egyszerre!
Ebből a videóból mindent (is) megtudhatsz a 2019-es versenyről a Petrol Circus, és leginkább jómagam szemszögéből!
http://youtu.be/PjAhPvczgDo
A villanyautózás szerelmeseinek:
https://index.hu/techtud/2019/...
Te semmit nem valtoztal, ahogy látom.... uaz az a kis faszszájú ratyi szopofantom vagy, aki voltál... nem voltam itt 2 hónapot, csak megtalálsz... de hiába üldözöl, engem nem szophatsz le
Majd télen!