Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Van fehér elejű is , nekem is fehér de azt nem igazán fested le , mert az valamilyen zománc szerintem , de legalább is rohadt meleg fűtés közbe !
A barna nagyis elejen.
Már mint minn ?
Egy kis festek segithet rajta.
Ja kérem nem úr aki nem pazall ! Egyébként ezek örök élet meg két nap ! Egy fuvóka , vagy kettő és piezó gyújtás , nincs ami elromoljon . A kályhák sem égnek el soha !
bagoly mondja
A bontott tuti nem.Ujakat nezek.
Eddig is ezt tetted , ezután is nyugodtan teheted , tehát folytasd!
Tőled tanulva: nem érvelek, még csak el sem olvasok semmit a témában, de véleményt nyilvánítok! Mert ahhoz jogom van! ugye nem akarod megtiltani???
Sőt még azt is tudom mit csinál a nyakkendős bika amit szépen inszeminátornak hívnak. Ha kell el is tudom mondani. De te aztán most alaposan , és közérthetően kivesézted a dolgot! Sőt még érveltél is!
dehogy drágább ! : http://szavatol.hu/index.php?o...
lap alján !
Az meg dragabb.
Amikor a ratyik vitatkoznak!
Igen , ezt mondtam , a legplcsóbb a gázfűtés ! Az csinál olyan kib@szott meleget , hogy télen is nyitott ablakkal alhatsz ! / sok éve lakózok /
Csak nem olcso.
Ez hibátlan cucc ! Nagyon sok évig aludtam is ilyen fűtés mellett simán meg lehet szokni a kis duruzsolását !
Ilyet talatam,ez is 210.hobbicuccnak kell,sielni nem megyek.Vegulis ha nincs benne futes az se gaz.

https://m.autoalkatresz.hu/aut...
A legjobb és legolcsóbb a gáz , 12V nem lesz nyerő bármilyen fűtőszállal sem !
Ezek mint csilliárd árban vannak.Egy truma combi 3 kilo,hasznaltan meg 250.
12 voltos fü 6-10 rugo,egy atfolyos sima 10 literes bojler 25 ha kicserelem a futoszalat 30 bol megvan,lampa ledes.
Elvileg elektromos autok hoszivattyus futese nem fogyaszt anbyit mint a hagyomanyos futoszalas.
Világítás lesz , még talán melegvized is , ha jó baszott drága Therma bojlert veszel . Fútés soha nem lesz hacsak nem egy focipályát raksz le napelemmel , és több tonna akumlátorrral . Fűtés esetleg gázolajos Webastóval tudod megoldani 12v-ról !
Laci, hagyd... öreg már, sok a rigolya, nem tud elszakadni tőle.
Ugyan ezt csinálja mindenkivel, akinek más a véleménye, esetleg valamit másképp tud mint ő.
Mert ő már mindent IS megtanult, megtapasztalt, sőt evett is.
Szerintem azért ott még nem tartunk! De ezt a tagot nem ismerem.
Te Mindenttudo László,kisérletkent jon 100 db 18650 es cellám.
Ha 12v os rendszert kene összeraknom mi kell meg hozzá?
Ha összejon egy lakoauto fűteset,vilagitasat,vizmelegiteset kene ellatni 2-3 napig,persze napelemmel.
Köszi!