Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egyszer én is összefutottam itt egy mw-vel meg goxeressel, vágottslick, rendszám behajtva. Az volt az egyetlen gond hogy (felfelé) a jobbosokban előztek, semmit semlehetett látni de előztek aztán amikor tiszta volt mentem utánuk, mindig utolértem őket, beértünk Karlobagba és csak nézett furán a gyerek, az arcát nem láttam a sötét plexiben de elég sokáig nézett hogy ez meg milyen motor

Jót lehet menni itt, a másodpercek meg ezredek utcán úgysem jönnek ki soha.
Mert csak!
De miert?
Ülj le fiam...egyes!
Gyümölcs vigyázni
Ha nem saját teli van vegyszer maradékkal
A sok plusz vitamin meg okosan számolva jó dolog, csak ne legyen túl sok
Az is tilos.
Gyorsultok?
Minden jóból kimaradsz
Es meg GPilot is.
A kamion max 80 es elozni tilos, nincs verseny.
Én voltam....
Mind a kettő!
A hinta fasza
Most is azon néztük hogy esteledik
Szerintem függ attól is milyen a hinta
Ők egy bolti szarom tuti nem lóbálnám a kis testem
Idén nem, de jövőre készre csinálom mert a lábakkal kell valamit kezdeni nagyon belengetjük emelkedik a hátulja plusz kell rá valami tető mert leszarja a madár
Én pont nem, ha csak el nem baszkod valami az utcán.
nem iszom, nem dohányzom, nem drogozom, nem festékgyárban, akkumulátorüzemben, uránbányában dolgozom. Nem vagyok cigány, mutter-fater 80 évesek és élnek, a kis GS500-asom teljesítménye nekem elég, habár most elgondolkodtam egy váltáson.
Minden zsírost kerülök, habár néha-néha egy csülökpörkűtt megfő a gázon. Szarrá zabálom magam gyümölccsel, multivitamin és nyomelem a napi szokás része. Kocsmába sem járok, hogy megkéseljenek, tévét nem nézek vagy 10 éve, mindig megmosom a kezem, nem szeretem az extrém sportokat, nem síelek, nem gördeszkázom.
Van esélyem a hosszú életre.
Már megint hülye vagy! Ha nyolcvannal mentek,az nem verseny! Neked 90 kell hogy nyerhess....megy?
Messzirol jott ember...... Kibuvokert nyüszög.
Tudsz jobbat is.
Tavasszal azért sikerült összefutnom két helyi sportmotorossal.... rendszám sem volt a motorokon és messziről látszott, hogy hunyott szemmel ismerik az utat. Karlobaagtol délre mentek... nem volt ellenfelük... és a köcsögök tudták is mondjuk nem divat SPORTmotorosok voltak
Ez trükk! Ez Gixer csak megvágták a filmet!!!
80,essetudod....buta vagy.
Csak azt ne mond hogy vanbilyen satyid es igy menozol a gixxerrel.
Mindegy...ő kamionokkal versenyez...90 a max!
Kertel triumphos filmet, nelegy pipi aki kibuvokat keres.
http://youtu.be/aOHPq2Rx4lg
Nem..a gerincet fúrtuk meg
azok kamionosok zotya