Egyszer én is összefutottam itt egy mw-vel meg goxeressel, vágottslick, rendszám behajtva. Az volt az egyetlen gond hogy (felfelé) a jobbosokban előztek, semmit semlehetett látni de előztek aztán amikor tiszta volt mentem utánuk, mindig utolértem őket, beértünk Karlobagba és csak nézett furán a gyerek, az arcát nem láttam a sötét plexiben de elég sokáig nézett hogy ez meg milyen motor
Jót lehet menni itt, a másodpercek meg ezredek utcán úgysem jönnek ki soha.
A hinta fasza
Most is azon néztük hogy esteledik
Szerintem függ attól is milyen a hinta
Ők egy bolti szarom tuti nem lóbálnám a kis testem
Idén nem, de jövőre készre csinálom mert a lábakkal kell valamit kezdeni nagyon belengetjük emelkedik a hátulja plusz kell rá valami tető mert leszarja a madár
Én pont nem, ha csak el nem baszkod valami az utcán.
nem iszom, nem dohányzom, nem drogozom, nem festékgyárban, akkumulátorüzemben, uránbányában dolgozom. Nem vagyok cigány, mutter-fater 80 évesek és élnek, a kis GS500-asom teljesítménye nekem elég, habár most elgondolkodtam egy váltáson.
Minden zsírost kerülök, habár néha-néha egy csülökpörkűtt megfő a gázon. Szarrá zabálom magam gyümölccsel, multivitamin és nyomelem a napi szokás része. Kocsmába sem járok, hogy megkéseljenek, tévét nem nézek vagy 10 éve, mindig megmosom a kezem, nem szeretem az extrém sportokat, nem síelek, nem gördeszkázom.
Van esélyem a hosszú életre.
Tavasszal azért sikerült összefutnom két helyi sportmotorossal.... rendszám sem volt a motorokon és messziről látszott, hogy hunyott szemmel ismerik az utat. Karlobaagtol délre mentek... nem volt ellenfelük... és a köcsögök tudták is mondjuk nem divat SPORTmotorosok voltak
Jót lehet menni itt, a másodpercek meg ezredek utcán úgysem jönnek ki soha.