77? 170 centisen verem a 80 kg-ót
jó gizda lehettél 77 kg osan Ha jól kisz.rtad volna magad lehet össze is fonnyadsz
Egyébként 50 + évesen mi visz rá,hogy ilyen marhaságokat csinálj, hogy kondizás?
Vagy párkereső stádiumba vagy
Hát én már évek óta járok arra a szakaszra 4-5-6 nem tudom hányszor voltam már több napra. Tavasszal is ott kezdünk 3-4nap fel le, keresztbe kasul. Nem száguldozok én sem de ez a szakasz aparadicsom, itt nem bírja ki az ember.
A vérnyomásom és a lépcsőzés azt mondta, hogy igen. Aztán 6 hónap alatt lementem 77-re, de persze azt nem lehetett tartani. Elkezdtem kondizni, egyszer egy +6 kilós súllyal egymenetben megcsináltam 1000 felülést, de az 500 volt a napi megszokott, ennek az lett az eredménye, hogy nem tudtam a gatyákat begombolni. Meg azóta sem azokat.
Érdekes ez, engem a látkép mindig jobban érdekelt a hajtásnál, azon gondolkodom, a robogót kéne lerángatni oda, azzal még jobban tudnék a tájban elmerülni.
Ez a kortól lehet?
Kondis boltból beszerezve. Amikor elkezdtem fogyózni, mert meghaladtam a 110 kilót a 186 centis magassághoz, akkor én mint férfi azért használtam az eszemet is, és tudtam, hogy a mozgással történő fogyás nem hatékony, a táplálékbevitellel történő sokkal hatásosabb, de úgy meg nem viszek be elég vitamint és nyomelemet. Így elkezdtem szedni, mondjuk azelőtt sem voltam beteges, de azóta egyszer ért el valami nyavalya, pedig majdnem 10 évről beszélek. rengeteg banánt eszek, évi 200 napon keresztül napi 3-4 darab, keménytojás magában heti átlagban 20-25 darab, joghurt-kefír a natúr fajtából napi minimum egy félkilós, de néha kettő is. Rájöttem, bármit lehet összevegyíteni a hasamban, nem vesznek össze, a kollégákat szoktam sokkolni a joghurt-májkrém kombóval, vagy a joghurt májkrémmel.
jó gizda lehettél 77 kg osan
Egyébként 50 + évesen mi visz rá,hogy ilyen marhaságokat csinálj, hogy kondizás?
Vagy párkereső stádiumba vagy
De fotot nem szabad feltenni ide.
Megjott neki es kotekedik.
Akkor igaza van, hamarabb szabadulok.
Ez a kortól lehet?
Várd meg a következő szezont