Ezek a felfújható medencék a jók
Volt régebben azt kedveltem. De csak a 4 méter felettit
Bele kell baszni egy mázsa sót aztán a tablettàkkal se kell szarolni
Ősszel meg szét kell vágni és kidobni a kukába
Térkövezni csak hajolva szabad
Guggolni térdelni max ilyen otthoni pár nm területen
Olyan 40nm le lehet rakni naponta nagyon nyugisan ha van gép előkezelni a területet
Szép napsütötte jó reggelt kívánok Motorosok! Allah növessze hosszúra és keményre! Itt még süt, sehol egy csöpp felhő! A "meteurológus" azt írja: ne örüljünk, mert nem lesz ez így sokáig! De én akkor is örülök neki! Jobban mintha vízszintesen hordaná a havas esőt!
Burkolás nem fizikai munka.
Térdvédőt felrakod, négykézláb vagy egész nap, a deréknak direkt jó.
A cuccot meg odakészítteted Pipifaxal, nem te fogod hordani.
Nem tudom a nyaraló szerintem fasság.
Csomó pénz, csomó meló és muszáj mindig odamenned. Az árából életem végéig 5 csillagos helyeken nyaralhatok, mindig máshol, és kinyalják a seggem.
Próba képen volt medencém is, de azzal is több a macera, mint amennyit benne töltöttem, szóval nekem az sem igényem.
A bőrömnek szintúgy, de akkor és ott valamiért nekem vakaróznom kellett.
Mindegy, lesz másik vagy marad ez, doboz kelleni fog, meg ha fürdés lesz, akkor könnyítettben indulok útra és jobban figyelek, vagy ha protektorban, akkor nem tervezek fürdést meg gyalogtúrát.
Nem tudom, én nem szoktam viszketni a tengervíztől, sőt utána mintha gyorsabban begyógyulnának a sebek pl a kezemen. Én egyszerűen minden a motoron hagyok, a bukót-ruhát egy hosszú biciklizárral a motorhoz lehet kötni de azt se szoktam. Legtöbbször a kulcsot is benne hagyom, eddig soha senki nem nyúlt hozzá
6 virsli lófaszt se ér a szervezetnek
1g fehérjét érdemes bevinni kilónként a szervezetbe és ne legyen többségben a növényi fehérje
Ha hosszú távon fehérje hiány van akkor elkezd fogyni az izom tömeg
Volt régebben azt kedveltem. De csak a 4 méter felettit
Bele kell baszni egy mázsa sót aztán a tablettàkkal se kell szarolni
Ősszel meg szét kell vágni és kidobni a kukába
Guggolni térdelni max ilyen otthoni pár nm területen
Olyan 40nm le lehet rakni naponta nagyon nyugisan ha van gép előkezelni a területet
Térdvédőt felrakod, négykézláb vagy egész nap, a deréknak direkt jó.
A cuccot meg odakészítteted Pipifaxal, nem te fogod hordani.
http://youtu.be/af-AplTeoWY
A kollégánál a burkoló 14ezer ft/nm munkadíjon pakolta le a követ számla nélkül.
Csak jobban megéri mint a távmunka.
Te a strandon mellékesben úszómester vagy, és kaptál szolgálati lakást, így van neked medencéd
Csomó pénz, csomó meló és muszáj mindig odamenned. Az árából életem végéig 5 csillagos helyeken nyaralhatok, mindig máshol, és kinyalják a seggem.
Próba képen volt medencém is, de azzal is több a macera, mint amennyit benne töltöttem, szóval nekem az sem igényem.
Addig is megyek és játszok még egy kicsit a láncfűrésszel
Mindegy, lesz másik vagy marad ez, doboz kelleni fog, meg ha fürdés lesz, akkor könnyítettben indulok útra és jobban figyelek, vagy ha protektorban, akkor nem tervezek fürdést meg gyalogtúrát.
1g fehérjét érdemes bevinni kilónként a szervezetbe és ne legyen többségben a növényi fehérje
Ha hosszú távon fehérje hiány van akkor elkezd fogyni az izom tömeg