Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Biztos nem volt Neki a mancsa ügyében az esőköpenye! Te is futnál,ha leszakad az ég, és sehol egy esőköpeny! !
Amúgy itt a 18. kerületben leszakadt az ég, de olyan hirtelen, hogy még a kutya is farkát behúzva rohant a lakásba
Ha nincs barátja, talál itt. Volt pl. az a Döncike88, aki fizeti a benzint meg a kaját ha elviszi
Ezen gondolkodtam én is, de talán nem sokkal többet kérnek el, mintha magad szerveznéd. Sokan inkább fizetnek többet mert ér annyit a komfort....
Talán lenne is értelme ilyen céget csinálni, de már annyi van belőlük mint gyrososból
Abba bármi, még egy komplett szállodai szoba is
Meg akkor az nem nyaraló, hanem munka.
Ha befektetés és van 2-3 házad, amit kiadsz meg ezzel foglalkozol, abból egész jól meg lehet élni.
Na de nekem ez nem hobbim, és nem is érdekel. Elég a saját házam körüli munka.
Kanapé van?
Igen, de amikor építkezel, és csúszna az egész beköltözés, meg az előző lakásból már kidobtak, akkor bejön a dupla szorzó, meg "ja hát a 20*10-es csempe az nem szabványos", meg kezelési díj az anyagra, meg ilyen pofátlanságok, mert tudja a buzi, hogy egyszerűen nincs fél éve másik köcsögöt keresni.

Szóval a vállalkozóknál már csak ezek az építési próbálkozók a nagyobb köcsögök
Eleve itt minden most dupla annyi mint normál esetben.
Épp panaszkodott, hogy bármelyik mester jön, úgy kezdi hogy 1 millió és akkor még nem csinált semmit, ha csinál is, akkor ez még mehet feljebb attól függően mennyire pofátlan.
Csinálni kellene csereszállásadást motorosoknak az országban.....
OK,ha össze tudott gereblyézni egy GSA 1200 6 millás árát meg hozzá a fullbmemvé szekó 5 kilós árát akkor nem tartanám annyira debilnek hogy ne tudjon letervezni egy 1 hetes szeptember végi Adria túrát magától.
szállással haverokkal együtt.
Mert ilyen túrán legtöbbször haveri csoportok fizetnek be.
Most is láttam magyar csapapatot 6-8 GSA,XR1000 megami még volt.
Ja tényleg ...ha valakinek kellene ,szóljatok és küldök képeket. Úgy is vén faszok vagytok,a reumasok mekkájában meg ellenétek egész nyáron
Nekem van szemben egy faszi,aki ott lakik. Neki szoktam adni havonta 3 ezret,ennyiért lenyírja a füvet 1.5 hetente. Az öntöző autómata,mással meg nem kell foglalkozni. Idén egyszer már volt kint a család...de nem aludtunk ott. Én 2-3 hetente kinézek ,elvagyok 2-3 órát és ennyi.
Ha nyaralni akarunk kimegyünk tenger mellé, vagy fel a hegyekbe. Szoboszlón a strandra én nem megyek ki,mert hányingerem van a tömegtől és a telihugyozott medencéktől. Szóval van...de minek
Nincsenek motoros haverjai, nincsen ilyen jellegű tapasztalata, ellenben van rá némi pénze fölösen. Biztosra akar menni, nem mellé fogni semmivel - így pedig simán megteheti. Miért is ne? (Én nem mennék, de sokan szerintem ezért....)
Ini-nek csak a Te két nyaralóddal kellene bíbelődnie, nem az egész utcával....
Uborkaszezon van így töprengtem.
Vásárló szempontjából nem értem a motoros túraszervezés létjogosultságát.
Adott egy emberke motorral.A mai internet világában nem tud kattintva szállást választani meg google mapson letervezni egy útvonalat?
Értemén hogy gazdag elfoglalt emberkék.De ennyire nem?
KB ilyen csapatokkal volt tele a teljes part,minimum 50%-ban magyarokkal.
És több cég is vígan megél belőle.
Még a dodor féle vip kanyarképzés OK bár ott is rezeg a léc de dodor jelenléte elviszi a show-t.
A túrabálnás csapatokat nem tudom hova tenni.
Az a master kard mekkora Belefér 2 ágy? Vagy olyan rönő master típusú furgon csak nagyobb?
A nyaraló karbantartás, állagmegóvás a vendékek fogadása, igényeinek kielégítése nem kis meló. Egy család kb. 20-at vállal de akkor a szezonban nincs pihi
Főleg turnusváltásnál van munkacsúcs vasárnap-hétfő
Azért 14 0000 ft/ nm elég húzós ár Mifelénk a 2 nm/lap típusú burkolásokat végzik hasonló áron az átlag méretű lapok és csempék lerakása 4-6 ezer ft körül van
Akit nekem ajánlottak burkolót nem dolgozott volna drágán padloponozással egyutt 4000 Ft/ nm. Persze úgy, hogy kiszolgálva. Összeírtuk mi az anyagigény én júni 1-el bekészítettem az össze burkolólapot, az összes csempét az össze ragasztót, padlopont, zsákos vakolot, zsákos betont, fugát, fugakeresztet meg minden szart, épp 3 tonna volt
Aztán vártam, hogy jöjjön a megbeszéltek szerint Aztán vártam Aztán vártam Majd telefonáltam két hét múlva Jöttek a kifogások Aztán egyszer odaküldött 4 paripa cigányt ők eltöltöttek kb. egy fél napot de több kárt csináltak mint hasznot Aztán telefonáltam és vártam... Aztán 1 hét múlva megjött a góré( akit megbíztam a munkával) Na akkor nekiesett helyrehozni a 4 cigány elbaszását akiket már közben kirúgott, mondta, hogy most már le sem vonul a pályáról amíg kész nincs az egész Aztán nem jött Vártam.... Aztán még vártam... Aztán teltek a hetek, a vizes a villanyos a festő már elment a picsába mondák akkor keressem már őket amikor kész van ne hitegesem őket feleslegesen nekik ettől drágább az idejük Aztán megin megjelent egy napra taknyolt valamit mondta, hogy itt marad mostmár. Már másnap nem jött, úgy hogy azt mondtam már ne is gyere Akkor befejezte más szeptember 1-el kb. ugyanazon áron. Csúszott a projekt 77 napot kb. buktam rajta 350 ezret, így a burkolás mindjárt kijött 7700 Ft / nm-be
Már miért lenne alkalmatlan? Ini ügyes, az összes ház körüli javítást / karbantartást kényelmesen, ráérősen meg tudná csinálni. Az ideológiájával is összeegyeztethető: kis munka - kis pénz, megszakadás nélkül.
A következő hozzászólásomba pont ilyet írtam, de hát ini sajnos alkalmatlan lenne erre is mint tudjuk
Hát ezekkel egyetértek én is A nyaraló akkor nem faszság ha kiadod és befektetésként használod. Na de az meg csak úgy jó, ha van aki ezeket a dolgokat intézi. Egy csomó helyen van már olyan,, hogy meg van bizva mondjuk egy család aki kezel 20-30 nyaralót. Vágja a füvet rendet tart, fogadja a vendégeket, rendet rak ha elmennek ágynemút cserél, mos, kezeli a pénzt. stb. Na így volna fasza és a tulajnak csak annyi dologa lenne, hogy felmarkolná havonta a pénzt ami nem kártyára érkezett
Vedd fel Ini-t gondnoknak!
hát nekünk is van kettő is de qrvára nincs használva. az egyikre ha költenénk egy picit simán ki lehetne adni egész nyáron De hát nincs aki ezzel foglalkozzon
Mert ez ÁFA nélkül van, tehát nettó.