Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A winfos 3.1 volt az első már rendes parancsikonos szoprenccer. Én maradok a win7 ulti 64bitesnél nem kell winfos10.
Szevasz Józsi! Nem számít délutánra jó kis zenélős idő lesz...
Nem érti, mert ahhoz se ért
Csak a böngészöt ismerte meg és amennyire akkor kinyilt a világ, az is sokkolta
Pálinkás szép jó reggelt kívánok! Belétek is!! Eddig még világított, most beborult!
Ha nem érted, akkor nincs is 286-osod
Attól függ mitől olcsó.
Vannak cégek akik akku felújítással foglalkoznak, ők tudnak bele tenni jó minőségű cellákat is, feltéve hogy szétszedhető, és nem egybe öntötték vagy chippel limitálták a töltések számát.
El vagytok...
nem kell aszongya kéri 2 flopira rá fér ami nekem kell most néztem van még 3 üres
ne becsüld le a régi technikát Nem tölt be mindent de én nem is akarok mindent betölteni
Egyébként mire alkalmas az a gép,betölt rendesen minden oldalt, vagy két komment között elszivsz egy cigit hogy lásd mit irtak?
na ezé nem való neked ez a világ
Nekem is van egy bontatlan dobozzal, átveszed?
na ebből kb. egy kukkot sem értettem a flopyt azt igen van néhány üresem még
ez húdegetzi
nem muszáj a tiszára jönni(Őszintén szólva nem is szeretném ) neked a duna közelebb lenne
Menjél hegeszteni kis szemüveges: https://www.facebook.com/welde...
ha ez a jamaka berúgaros lett volna soha az életben nem indult volna el a spiné
szerencsére még lapostelóm sincs nem hogy ájfonom
ti meg vigyázzatok milyen üzenetet nyittok ki nehogy hombárok legyetek
Akkor mégis csak igaza van Pipinek: rád tört a kapuzárási pánik....
Egy még pénzt érő Dell-be érdemes olcsó akksit venni vagy csak a gyárit?
Mert nem akarok megkeseredett technikaelkenes vén szemuveges buzi lenni aki az aszony elol menekul egy muanyagbudiba a possadt tiszara.
na akkor fótozgassátok mert nagy elqrtatok valamit a belépésnél Nem hinném, hogy a 92-ben vett 286-os gépemmel lenne a baj
hát nehéz eldönteni ki a rondább a motor vagy te de igen fej-fej mellett haladtok egy szavazás előtt nehéz dolga lenne a közvélemény kutatóknak
pályázni meg nem jársz csak közúton motorozol szépen óvatosan mi a fasznak Ilyenkor kell abbahagyni a picsába az egészet azt venni egy motorcsónakot
Ha azért nem mersz gyorsabban menni mert már sokat estél(elmondásod alapján) és rosszak a tapasztalatok akkor qvázi félsz a motorozástól ennyi
Semmi értelme így a köbcentiknek. Ha valakinek van nagy teljesítményű motorja használja. Ha nem használja csak poroszkál vele akkor csak farokhosszabbító. Vagy mit akarsz bizonyítani vagy kinek? Kapuzárási pánik miatt kell még a motor? Ha mégis minden áron motorozhatnékod van ülj rá a kék robeszra neked bőven elég az is
Spec én azért fejeztem be az egészet mert jöttek a minél erősebb motorok és a végén a bátorságom nagyobb volt mint a tudásom. Lassan meg nem akartam közlekedni így célszerűbb volt elhagyni Tedd te is ezt azt legalább nem kell mindíg a bolynak rád várni meg besöpörni minden bevárás után a lesajnáló pillantásaikat
Frissítsd a Win3.0-át Win3.1-re, és töltsd le a legújabb NetScape-et. Kicsit lassan jön le a 14kbaud-on, mert két floppyra fér csak el, de megéri.