Attól függ mitől olcsó.
Vannak cégek akik akku felújítással foglalkoznak, ők tudnak bele tenni jó minőségű cellákat is, feltéve hogy szétszedhető, és nem egybe öntötték vagy chippel limitálták a töltések számát.
pályázni meg nem jársz csak közúton motorozol szépen óvatosan mi a fasznak Ilyenkor kell abbahagyni a picsába az egészet azt venni egy motorcsónakot
Ha azért nem mersz gyorsabban menni mert már sokat estél(elmondásod alapján) és rosszak a tapasztalatok akkor qvázi félsz a motorozástól ennyi
Semmi értelme így a köbcentiknek. Ha valakinek van nagy teljesítményű motorja használja. Ha nem használja csak poroszkál vele akkor csak farokhosszabbító. Vagy mit akarsz bizonyítani vagy kinek? Kapuzárási pánik miatt kell még a motor? Ha mégis minden áron motorozhatnékod van ülj rá a kék robeszra neked bőven elég az is
Spec én azért fejeztem be az egészet mert jöttek a minél erősebb motorok és a végén a bátorságom nagyobb volt mint a tudásom. Lassan meg nem akartam közlekedni így célszerűbb volt elhagyni Tedd te is ezt azt legalább nem kell mindíg a bolynak rád várni meg besöpörni minden bevárás után a lesajnáló pillantásaikat
Csak a böngészöt ismerte meg és amennyire akkor kinyilt a világ, az is sokkolta
Vannak cégek akik akku felújítással foglalkoznak, ők tudnak bele tenni jó minőségű cellákat is, feltéve hogy szétszedhető, és nem egybe öntötték vagy chippel limitálták a töltések számát.
Nekem is van egy bontatlan dobozzal, átveszed?
ti meg vigyázzatok milyen üzenetet nyittok ki nehogy hombárok legyetek
Ha azért nem mersz gyorsabban menni mert már sokat estél(elmondásod alapján) és rosszak a tapasztalatok akkor qvázi félsz a motorozástól ennyi
Semmi értelme így a köbcentiknek. Ha valakinek van nagy teljesítményű motorja használja. Ha nem használja csak poroszkál vele akkor csak farokhosszabbító.
Spec én azért fejeztem be az egészet mert jöttek a minél erősebb motorok és a végén a bátorságom nagyobb volt mint a tudásom.