Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Betetted a mikroba a macskát?! Már szolok is az állatvédöknek
a nyomaték kedvéért te lelketlen
Szerinted akkor azért olyan büszkék magukra amerikába szakadt magyarjaink, mert ott mindent el lehet érni? Vagy egyszerüen csak megütik azt a szintet
és amikor a nénike a cirmost a fürdetés után megszárította a mikróba szegény cirmi meg elfolyósodott Beperelte a mikrhullámú sütő gyártóját, hogy nem volt feltüntetve, hogy macskát a mikróba szárítani tilos Pert nyert a gyártó ellen nem is kis összeget
Szerinted akkor az sem jogos
Hacsak netezésre használod, akár még most is jó lehetne
elég sokáig volt nekem is semmi baj nem volt vele
http://www.borsonline.hu/aktua...

Hát baszki, ezt is csak a buborékagyúakkal kitömött amerikában lehet elérni
Azt, hogy bírta a a kukászsák meg a parézó gumikesztyű az esőt?
Ez a fénykép hol készült Kiskőrös külső Mikor fújta össze így a futóhomokot a szél, hogy dombok lettek belőle
Mert már az is meglehetősen tulhaladta a korát jóhogynem xp frissitésre vágysz pedig a maga idejében igencsak jó volt.
hamarosan nem lehet frissiteni az ablak hetet az be fog kakálni cégnél már a tízes ablak van ide is az jön nem annyira gáz
Konktéten többnyire az akkuba építve.
Nem vagyok programozó. Majd megkérem a kis unokámat!!
A "töltő" az jelen esetben csak egy tápegység, maga a töltőelektronika a laptopban van, és a legtöbb márkás típust igenis fel lehet programozni akkukímélő töltési módra.
Azt hiszitek hogy egy akkumulátornak 10 évig kell tartani?? Akkor ki venné meg a sok szrt amit naponta gyártanak??! A másik: Lehetne a töltőt úgy programozni, hogy a kellő időben kapcsoljon töltésre, és le! De akkor ki venné meg a sok szrt?? Úgy nem lenne haszon??!
Már fel van festve minden az aszfaltra és gumikkal is teleszórták az útszélét már
A gyereké, többnyire töltőn használta, hogy benne volt az akksi, mondtuk neki, de hiába.
Igazából azt nem bírja ha teljesen fel van töltve meg ha teljesen lemerült és úgy tárolod.
Optimálisan 30-70% közötti töltésen szeret tárolódni.
Nekem pl. azt csinálja a laptopom, hogy valami 90% felett nem kezdi el tölteni. Lehet ezért is bírja az enyém ennyire.
Hazavágni nem tudod, legfeljebb a gagyi utángyártott annyit sem tud mint a használt gyári.
Amúgy mit csináltál vele, hogy 4 év alatt kipurcant az akku?
Nekem még majdnem megvan a teljes kapacitás 6 év után is. Ami miatt gyorsabban lemerül, hogy azóta fejlődtek a szoftverek, és sokkal jobban terhelik a gépet. ugyan olyan tudás mellett, ezért nem tudom energia takarékos üzemmódban használni hanem rá kell kapcsolni a turbót. (ha már 286-osról volt szó :))
A laptopot nem vágod haza, csak az akku nem fogja tudni addig és annyit amennyit a gyári. Én vettem utángyártottat, egy évet ha kibírt. Valamiért nem nagyon tolerálják a folyamatos hálózaton lógást.
Majd ki fog derülni, de lehet az olcsóbb lesz a drágább!
Szép napot, Üdvőzletem, István ! Még dobolás is lesz azt mondták, ha a szél elkezdi! Most beborult , Tapolca felett, , pár csepp eső is esett, és vihar előtti csend van nagyon!
Most nem az 5 rugósra gondolok hanem a gyárinak mondott 28 az utángyártott 11 és azt nem tudom merjem-e az utángyártottat venni mert a laptop azért még egész jó, 4 éve nem volt olcsó és még most is pénzt ér így nem szeretném hazavágni egy szar akksival, de ha hozzáértők azt mondják, hogy mehet bele az olcsó is akkor az kerül bele.
Nyomjátok románcba?
Tegnap elég szar idő volt inkább aszfaltos szerpentin volt. Végre nem találkoztunk egy sport motorosnak se aki fenntartott volna. Kicsit esett is az eső de aki nem buzi az nem hátrál meg
Ma nincs eső inkább földúton túra van tegnapi kis szitálás miatt optimálisan por mentes minden