Sziasztok! Esetleg ha valakinek lenne egy kis ideje, érdekelne pár ember véleménye az Arashi féktárcsákról, elsősorban olyan véleménye lenne a legjobb, aki használta már! Köszönöm előre is (Honda Cbr900RR)
Az öblöt ahol fenykepeztem, ott friss olajfolt meg fehér pot volt, tavasszal is friss nyomok voltak ugyanott. Jó szar az a kanyar, nagy szakadék van mögötte.
En nemigen.Lehetne nagyobbat menni,mindig bennem van utolag hogy basszus ez siman ment volna gyorsabban,de amennyit estem inkabb nem.Csak szepen ovatosan kozuton,bahogy baszkodik Atis egyszeruen nem es kesz,inkabb csinalok par kepet es betolok egy fagyit.
Sziasztok! Érdekelne pár ember véleménye az Arashi féktárcsákról, elsősorban olyan véleménye lenne a legjobb, aki használta már! Köszönöm előre is (Honda Cbr900RR)
Rengeteg guminyomot láttam ami elnézte az ívet és latszik hogy a szembe sávba sodródott. Én is sodródtam már at de szerencsére csak pár centit a vonaltól, érzésre. Ez mèg az elején volt, amíg nem ismertem egyáltalán a szakaszt, szerintem sokan járunk így, belelendülünk és megvan a baj
Nalunk spec visszafele jobbos,atsodrodott,bef...tt,satufek es azzal a pillanattal kivagta az elejet,atrongyolt a parkolon a szalagkorlat meg megfogta es alaszorult.
Az abs siman megfogta volna mert hely lett volna.
Nem alltunk 5 percet es egy magyar motoros feher DL el ugyanugy atsodroditt a szembesavba meterekkel a kakoauto elott tudott visszamenni.
A ket srac aki megallt mondta hogy egynapja ket kanyarral arrebb a haverjuk ugyanezt csinalta.
Alapból úgy indult hogy nem kell sose műszaki.
Azt elvetettem mert csak a tömítésgarnitúra 50 rugó felett van.
ztán meg illeszteni kell a blokkot és a csapágyakat.
Olyat meg nem csináltam,még vezrlést is ujra kell csinálnom mert váltócserekor levettem a láncot,vezérműtengelyeket.
Na az izgi lesz mert azt is először kéne jól eltrafálnom.
Ez most akkor neked nagy szopás, blokk csere muszakira és nem is egy nagyon ertekes motorrol van szó
Nem lehet a jó számosba átrakni a jónak a belsejét ?
Nekem minden motorom gyári állapotú
Max nem szép meg kicsit horpadt
Esetlen nemi sufni cuccal felturbózni. De a gyári működést egyik sem akadályozza
Pl most vettem 36 ezerért gyári csapágy szettet tavrartókkal a gyerek motorjához mert kicsit szorult a hátulja
De epp most vett egy torottet.
Mielőbbi felépülést neki!
Ez egy ilyen sport/hobby
Benne van a pakliban
Az öblöt ahol fenykepeztem, ott friss olajfolt meg fehér pot volt, tavasszal is friss nyomok voltak ugyanott. Jó szar az a kanyar, nagy szakadék van mögötte.
Az abs siman megfogta volna mert hely lett volna.
Nem alltunk 5 percet es egy magyar motoros feher DL el ugyanugy atsodroditt a szembesavba meterekkel a kakoauto elott tudott visszamenni.
A ket srac aki megallt mondta hogy egynapja ket kanyarral arrebb a haverjuk ugyanezt csinalta.
.
.
.
..
SEMMI!
Nem az enyém az ilyen hanem az átlag endúró
Nekem meg a rendszam is az előírt szögben áll
Csak mivel endúró buziskodnak velem is
Azt elvetettem mert csak a tömítésgarnitúra 50 rugó felett van.
ztán meg illeszteni kell a blokkot és a csapágyakat.
Olyat meg nem csináltam,még vezrlést is ujra kell csinálnom mert váltócserekor levettem a láncot,vezérműtengelyeket.
Na az izgi lesz mert azt is először kéne jól eltrafálnom.
Nem lehet a jó számosba átrakni a jónak a belsejét ?
Pl utángyártott 10 ezres fej idom nem e-betűs fényszóró
Max nem szép meg kicsit horpadt
Esetlen nemi sufni cuccal felturbózni. De a gyári működést egyik sem akadályozza
Pl most vettem 36 ezerért gyári csapágy szettet tavrartókkal a gyerek motorjához mert kicsit szorult a hátulja