Nem..
Idén már a régi csapatból hárman maradtunk. A többi eladta,gyerek született,másodállás , elköltözött ,nincs pénze....
Egyedül meg nem szeretek motorozni. A túrát azért akartam,hogy az asszonyt befűzöm hogy csavarogjunk együtt,de ő hallani sem akar róla.
Arra meg hogy évente elmegyek 3 motoros találkozóra , nem érdemes motort tartani.
Néha kimegyek pályázni ha hiányzik ,oszt ennyi.
Kicseréltettem a szalagkorlátokat motorosbarátra ahol járok....még vissza is dob a motorra ha esek
Amúgy ennyi volt a GP karriernek nálam . Ha eladom a Gixert lehet motort se veszek. Egy pályamotor marad csak.
Szerintem meg halvány fogalmad sincs csak kötekedsz.
Mondjuk csinálhatnád jobban is.
Bár ezzel a vonallal a haverod is kifulladt.
Középhaladóan cibálom,nem olyan rossi féle utcaiharcos módban mint te.
De attólmég a szalagkorlát ugyanúgy fáj,csak téged kettévág.Én meg túl dagadt és lassú vagyok így csak megakaszt.
Nekem nem szimpi az amit a kabátba lehet rakni én azt nem érzem olyan biztonságosnak mert rajtam el tud mozdulni egy minimálisan a kabat. Ez meg stabilan rajtam van és előny hogy a 2-3 kabátomat tudom cserélgetni. Kb 2cm vastag ütésre keményedő szivacs és a közepén van egy műanyag merevítés.
Milyen vastag?
Nagyon nincs sok helyem a kabatban,vagy ha igen akkor en otthon maradok.
Most egy spyke altal oda tervezett sima teglalap alaku egyik oldalon memoria szivacs masik oldalon vekony relative hajlekony muanyag lap van.
Ezt sehol nem lattam.
Eselyes hogy forcefield zsebbe rakhaton kivul mas nem fer el.
Namegha nincs idő akkor hogylesz?