Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem volt türelmük olyan mélyre ásni, ha már a motor ránézésre is barkácsszakkör, az önkifejezés eszköze....
Nekem sosem nézték a motor számot a motoron
Örökké az e-betűs szarokon rugóztak csak
Najó de a motorkódot honnan látják ha beleért a flex?
Amúgy az új számra sem nagy dolog lepapírozni.
A motorkód nekem is eltért, pedig tök ugyan az volt.
Megnézte, rányomták hogy típus azonos, aztán mehettem fizetni.
Ha beleérne véletlenül a flex a motorszámba, attól még levizsgázik.
Csak a vázszám a fontos.
Ez úgy néz ki hivatalosan hogy beállsz a vizsgasorra,nem látható mondjuk korrózió miatt akkor elzavarnak eredetvizsgára,ott megállapítják hogy jééééé ez tényleg nem látható korrózió miatt.Adnak egy pecsétest hogy nem látható és motorkódra levizsgázik.
Csak ennél a blokknál már a motorkód sem jó.
Nem vállalták be.Most még van 1,5 év vizsgája tehát nem sürgős a dolog,csak a kínai csapágy 20 rugó a 10 db,a gyári meg 200 euro.Ha birna mittomén 20e-ret akkor elgondolkodtató a kínai.
De félek no. Mer kendács balázs vagyok és szeretm a jóárasított cuccot.De főtengelycsapágynál................lehet marad ami bennevan.
Csak azis mintha kopogott volna.Vagy csak rémeket hallok.
Motorazonosító adatot nem tartalmaz, típuskódja megàllapított.
Ilyet is olvastam mar forgalmiban
Nálunk simán elhajtottak.
Miért akarod visszarakni ? Felénk ez úgy megy hogy a forgalmiba beírják, “motorszám nem olvasható” és ennyi
Én vettem gombokért egy faxot aztán az nyomtat is és másol is
600dpi pont elég dokumentum nxomtatásra
Megvan vagy 10 éve aztán meg az eredeti patron van benne, nem kell felni hogy beszárad mint a tintás
Annál azért több a potenciál van benne.Kb olyan állapotba hoznám hogy vizsga előtt csak bepattintom egy hétvégén majd ha idő engedi vissza.
Tehát olajjal deklikkel ne kelljen szarakodni.
add a vasazós cigóknak….
A régi blokk csak lógatja a csápjait a polcon.
Őőőőőőőőőőő.......................jaaaaa................................simán.

https://www.ebay.com/itm/4-Set...
Tudsz rajta rontani?
Már megint elbontod? Most lett összekendácsolva valamennyire.
Ok.
Persze.
Merjek ilyet belerakni a lom hondába?

https://www.ebay.com/itm/10X-M...
A Canon vagy 6 színt használt, azért volt jobb.
A HP is csak 3 színnel nyomtatott csúnyán fotót, fotopatronnal, meg nem mondtad hogy az nyomtatott kép.
Viszont manapság eldobható nyomtatókat gyárt. Tartalék patront nem biztos hogy megéri venni hozzájuk, ahhoz képest meg drága.

Nagy HP rajongó voltam, de már leszoktam róla.
Vettem egy jóval olcsóbb OKI színes LED nyomtatót, és ezzel tényleg nincs gond, és adtak hozzá annyi tonert ajándékba ami szerintem életem végéig elég.
Belétek is! Szép jó reggelt kívánok! Itt még süt!!
Vasútnak egy időben elég jó informatikai csapata volt. (kb, az OS/2-es időkben )
nekem van egy tintasugaras hjulett pákárdom még nem volt vele gond, de közel nem nyomtat olyan szépen mint a kannon
Volt egy régi kannon mp150-em az a fényképet is úgy nyomtatta ahogy a gépen volt. nem voltak árnyalati eltérések éles képeket nyomtatott nagyon fasza volt. Annó (2000 évek eleje) a szakdogám hozzáfűzött képeit is azzal nyomtattam (szerintem azért hagyjták jóvá nem a tartalom miatt )
Magába is!
Jó napot!