Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A mobil mobilizációra van, ki mit szeretne vele intézni, én pl. elég sokat várok és még többet fogok irodák ajtaja előtt (órák) és ez alatt jól jön ha netezek közben unaloműzőnek no meg vállalkozóként az üzlet, ma már enélkül csak Pipi él meg, de ő is csak azért mert a társa állandóan a neten lóg és viszi a boltot.
Az a fogyatékkal élő, akinek ez a hobbija, hogy telefonok menürendszerét törje fel, és más baja nincs, pl,nem közveszélyes, az hadd tegye!
A mobil telefonálásra van, és nem azért, hogy azon családi, vagy hadititkokat tartsunk! Csak vannak akik a telefonon élik az életüket. Tegyék, ha ez a gondjuk!
az a hekker még nem született meg aki az én mobilomat fel tudná törni
Legfeljebb húskloffolóval
Nem véletlen hogy rengeteg nagy cég csak az ios-t fogadja el céges telefonnak a biztonság miatt.
A lenyeg hogy ami az adott véleményező birtokaban van az a legtutibb.
A lényeg az,hogy a droidosokat egy értelmi fogyatékos is feltöri 5 perc alatt kezdetektől fogva.A profi hackerek közül meg van 1 srác,aki tényleg megtalált egy gyenge pontot. Igaz ehhez el kellett telni 100 évnek ,de még így is az új generáció biztonságos. Ezt meg megoldják szerintem pár nap alatt
majdnem megfogtad a lényeget.... de nem
A lényeg :
Eddig az volt a vakítás hogy az ájfón egy bevehetetlen erőd. A világ összes hackere,rendőre, babámfasza senki se tudja feltörni
Aztán kiderült hogy ugyanolyan nyitott sliccel jár mint az összes többi telefon
Pedig már Mózes megmondta : Nem a motor teszi az ember! Az ember kajáteszikNem ismeritek a "törvényt"??
uaz "Független mértékadó ujságírás"
dehogynem
Dehogy.
Csak neked mindegy.
az jut ilyenkor mindig eszembe, amikor anno lézer jani tartotta a kormányinfokat.... sokáig állt fapofával, de eljött a pillanat, amikor ő sem bírta röhögés nélkül
mert olyan hülyeségeket írnak, hogy még ők is röhögnek rajta
Nem egy cikket olvastunk.
Nem tudom hol a probléma? Leírja hogy a Honda a legjobb, a többi szar
Azért az Ambrózy,vagy a Dezse szerintem klasszisokkal vidámabb figurák.
szerintem össze kellene zárni őket a Pesti Srácokkal és csinálni egy versenyt, melyik nagyobb balfasz... sztem döntetlen lenne
A cikk semmi mást mem állít mint azt, hohy ez egy biztonsági rés ami javíthatatlan, ez igaz vagy nem? Az, hogy ezt kihasználni nehéz le vagyon írva.
Független mértékadó ujságírás na.
hangzatos cím, zéró tartalommal az adataidhoz továbbra sem férnek hozzá, de jelenleg nem is jó semmire.... óriási... de... régi iphone-okon tudnak futtatni androidot... haláli, azokat eddig is lehetett törni, az 5-öst meg a 10.7 frissítésig... haláli ez az index
Noh,ez se sikerült túl erősre de legalább sokkal szebb mint laci tejfölöspohara.

https://totalbike.hu/tesztek/2019/10/01/teszt_honda_cbr650r_2019/
Aszondod?
Amúgy halandóként azt se tudtam kivenni belőle hogy miafasz szar rajta.
igazi indexes semmitmondó cikk.....