És a pinafogó ruha? Fehér magasszárú, koptatott farmer, citromsárga ing, időjárás függvényében világos ballonkabár felhajtott gallérral. A hatás kedvéért nekem volt egy csörgőóra is a zsebében néha.
télen is nyekregett, zsiguliban a kesztyűtartóban volt a cucc egy fém keretben
na mindegy
amúgy ez volt az egyik legjobb ár érték arányú kazetta
doboz szám másoltam ilyenre a cd-ket a 90es évek végén
Az első most nekem nem jön le Polimer volt néhány nem sok de azt tudom, hogy az már akkor is égő volt mint a trapper farmer
Persze akinek hátsózseb cipzárazható Ritt-je volt meg farmerdzseki is volt hozzá na az király volt
Arany maxell, az volt az igazi
Többnyire tdk párti voltam, egy falnyi katim még most is van, persze deckkel együtt. Az egyik egy legendás számkeresős tecnics, a másik meg az akkoriban menő saNYÓ
Bár még most is.
na mindegy
amúgy ez volt az egyik legjobb ár érték arányú kazetta
doboz szám másoltam ilyenre a cd-ket a 90es évek végén
Casucci ?
Aztán rájött, hogy magnó gyártáshoz nem ért most ezért próbál gépjárműveket gyártani
Persze akinek hátsózseb cipzárazható Ritt-je volt meg farmerdzseki is volt hozzá na az király volt
a szobai deck nem, de a kocsiba valamiért pár hónap múlva nyekergős lett a szalag
Többnyire tdk párti voltam, egy falnyi katim még most is van, persze deckkel együtt. Az egyik egy legendás számkeresős tecnics, a másik meg az akkoriban menő saNYÓ
:-D