Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Biztos hogy 3120 volt? nekem is az volt a legelső mobiltelóm, de valami 19.900,- rémlik Pannon Praktikummal - tehát nem előfizuval...
A grábóci szerb ortodox templomba (a sárga) be szerettem volna menni (állítólag csodaszép), de éppen ájtatosság zajlott, és tisztelem annyira a hívőket hogy büdös, átizzadt motoros göncben nem lépek be, pláne nem kattogtatni. A többi meg zárva volt....
Nyugodtan vedd meg a legolcsóbb szart aztán egyel több ember lesz aki szidja az androidot,a huaweit meg a tokom tudja mit
Az átlag munkabér lehet most kb 150 ezer és 35 ért akarsz csodát venni?
Mellékelek képet hogy 2000ben mennyi volt a fizetésem és mennyi a 3210
Lehet átértékelni a projektet
Az én esetemben csak -hoz....
-ba vagy -hoz?
nem mindegy ám!
Rendes ember vasárnap templomba jár.
De én erről beszélek. legyen kaja-pia. Nekem ez, a cigányoknak az.
...
Optikailag qrva jól néz ki, az enyém 21:9, játéknál és videónál nincs torzítás mint a síknál és olyan mintha körbe venne a kép.... nagyjából ennyi....
Mert addig ihatsz előtte míg egyenesnek látod.
Miért jó a hajlitott?
Valóban jó áron van.....
Én egy amva paneles 35-ös omen monitort használok, fasza ez a hajlított kijelző
https://www.mediamarkt.hu/hu/p... én meg nemrég ilyet vettem nem rossz ennyi pénzért.
Fasza a labancod!
A huawei p smart 2019 nekem bejött nincs vele gondom és egész jó képeket is csinál, telóról lévén szó ne feledjük.
Szerintem a 35 felejtős de az 55 is meglwhwtősen kompromisszumos. A kezelő felület nem hiszem hogy a legnagyobb gond lesz, a fagyás akadás inkább. A kép meg mire kell, az utóbbi években már nem okozott gondot a telós kép minősége, viszont a mostaniak igencsak erősek kép minőségben
Én is összehoztam ma bő 300 km-t az öreg csótánnyal.
Sokat volt itt téma az mobiltelefonok, így hátha tudtok tanácsot adni.

Két kategóriában keresek:
1. 30-35 ezer forintig, elvárások, hogy ne fagyjon le, értelmes legyen a kezelő felület és tudjon értékelhető képet készíteni.
2. ha ebben az árban nincs, akkor esetleg 50-55 ezerig is felmennék, csak jó legyen.

Tapasztalataim:
Sony Ericsson Xperia Ray: első tapizós telefonom volt, nem rossz, de pici a kijelző és rém lassú.
Huawei Y6: olcsósága ellenére nagyon kedveltem, stabil, nem fagyott, értelmes fotót csinált, egyszer-nagyszerű kis masina.
LG G6: eleinte nem kedveltem a kezelését a nagyon logikus Huawei után, de a gyorsasága miatt megbarátkoztam vele és nagyon jól fényképezett.

Nos, ezek után kellene valami jó, szívesen vennék újra a Huawei Y6-ot, de az 2017-es cucc, simán kaphatok 2-3 éveset is raktár készletről és ugye ezeknek az idő már nem tesz jót még állásban sem, állítólag. Tervezett elévülés, a régi telefonokhoz képest kihagyott korrózió álló bevonatok, stb.

Szóval mit lenne érdemes venni jelenleg 35-ig vagy 55-ig?
Jó idő volt ma is.
Most is teheted, állati olcsó állítólag a harmadik vagy negyedik világban egy sziget (legfeljebb a rozmárokat és hasonlókat kell kiebrudalni) és szibériából 1 dollárért vehetsz magadnak nőknek látszókat (na jó inkább valami másnak) és már mehetsz is, az egész megvan az asszony kéthavi béréből, szerintem simán állná.
Ezt is tudnám hanyagni ha munka nélkül meg tudnék élni
Simán elpecázgatnék egy fasza kis szigeten pár félvér muffal
Nem kellene se tv se internet se Tesla kocsi
Az eccerinek.....nekem ez messze van a boldogságtól....
Legyen kaja pia ne ázzon az esőben télen ne fagyjon meg az ember
Ha teli a zacskó legyen kivel kiüríttetni
Minél kevesebb energia befektetéssel
Kb ennyi kell a boldogsághoz
Az állítólagos Maslow piramis alapján (ha a vita kedvéért elfogadjuk a létezését) minden ember ugyanarra vágyik. A vágy megjelenési formája viszont más- és más, nekem a pikkszalámis kenyér a cigánynak az ürgepörkölt, de a lényegen nem változtat semmit. Azt nem tudom, hogy az ürge megszerzése ugyanennyi energiát kíván-e mint a pikkszalámi megszerzése, de vegyük annyinak, akkor tehát a szükségletek kielégítése, illetve annak vágya ugyanaz.
Én amúgy adnék munkát nekik ahhoz képest, ahogy teljesítenek. Ennek ezerféle mércéje van, a higiénia, logika, végzettség, pontosság, megbízhatóság, terhelhetőség. Ha nem, akkor arányosan nem fizetek annyit, illetve egy szint alatt meg nem is adok neki munkát.
Én nem vagyok szociális foglalkoztató, ezt a múltkor már említettem.
Az elektronikat ne ragaszd fullba, csak fedd le kacsaszalaggal, egy csomo igenytelen kinai igy csinalja youtube on.
En inkabb vettem egy powerbank case-t.