Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

de tudja valaki
Az a 0690...
Azok a nújorki számok
Nekem inkább az gyanus hogy nem 555 el kezdődik.
Jó hosszú szám? Ez valami szextelefon?
Szia! Nem 1-727-455-0949 ugyanaz .
Szia! A telefonszámod megváltozott?
Ha az mar besegít, akkor az hibrid....
Szerintem ha van benne benzin akkor az eleve nem tisztán villany.
Az hogy a marketingesek mit mondanak megint más tészta, de a támogatások is ez alapján vannak.
Amúgy a Mitsu Outlandernél is generátorral tölti az akkut, és 50km tisztán villannyal a hatótáv. PlugIn hibridnek nevezi. Szerintem az Amperra is az.
Köszönöm, értem Nekem villanyszerelő szakmám van ,pontosabban erősáramú technikus, majdnem nyugdíjig abban is dolgoztam csupán ezért érdekel a dolog működése! Mindenesetre félelmetes energia tárolódik. 80 Tonnakilométer, még akkor is ha a csapágyazott kerekeken könnyen gurul!
Én úgy tudom a második generációs ampera benzinmotorja besegít a hajtásba plusz generátort is hajt. Az opel ampera e full elektromos 60kwh akkuval kb 300 - 400 km hatótávval.
Plug-in
Hybridnel kettős hajtás van.... itt a benzinmotor nem hajt.... nem hybrid
Mondom...kb 80 km full elektromos,aztán bekapcsol a benzinmotor.
Na, pont ugyanott tartok ahol eddig. Van aki szerint hybrid van aki szerint tisztán villany
Hybrid...
Kb 80 km elektromosan,aztán benzinmotor.
Bár van asszem full elektromos is....
Nem hybrid.... a benzinmotor csak generátorkent funkcionál, nem hajt. Uigy a rex i3 is....
Az ampera full elektromos, vagy hybrid?
Sőt az amperaban is van benzines generátor
Van még rex a 120ah-ban is de csak amerikai piacra viszont akkor meg uugy szerviz költséged van vele..... a tisztán villanyossal meg semmi...
nesztek motor.
Hát ha engem bezárnának egy gépműhelybe és minden szerszám ezköz a rendelkezésemre állna, plussz ez a videó és ha elb.sznék valamint annyiszor kezdhetném újra ahányszor csak akarom de csak akkor jöhetnék onnan ki, ha kész szerintem nekem a gépműhely lenne a börtönöm kb. úgy életfogytig
Egyébként egy két dolgot nem értek a videon. megcsinálta a hengerfejet bronzból vagy ilyemiből aztán felszerelte a hengerre ( mondjuk nem is értettem, hol a tömítés mert az nem volt) A következő képen meg már áttecő műanyagból volt a hengerfej Persze működés közben ahogy melegedett kilágyúlt a menet azért is lőtte ki a gyertyát
Mondjuk cd gyújtáselektronikát használt a megszakítókkal nem volt kedve kinlóndni
Azt hittem , az alaptartozék! Bár nem hiszem , hogy nekem lesz ilyenem! De gondolom megnézi a GPS-t hogy odaér-e lendületből ahová akar??