mondjuk a kipcsák magyarok tudnának hova menni
csak ez legalább nem bőrbe láncba szerel a földön fetrengve
bár sose értettem mitől jó beöltözve szerelni, biztos a feeling. De hogy tiszta maszatesz, kényelmetlen, meleg az tuti.
Először 20km hátralévő távolságnál szól hogy éhes, és fel is dobja azokat a töltőket amit el tudsz még érni.
Aztán 12km-nél kezd pánikolni, hogy most már nagyon lemerültem.
7km-nél már azt sem írja ki mennyi van hátra csak világít minden, illetve teljesítményt korlátoz, de ilyenkor még lehet vele menni.
Aztán amikor elérte a nullát, kigyullad a teknős üzemmód, és ilyenkor csak valami 10km/h körüli tempóval tud menni még kb. 3 km-t.
És ilyenkor ha kiveszed sebességből akkor már nem lehet visszatenni, csak üresbe.
Szóval elég nagy balfasznak kell lenni hogy valaki így ottmaradjon műszaki hiba nélkül.
De ha elpukkan valami akkor is üresbe vált a kocsi tehát ki tud gurulni.
Norvégiában volt egy olyan eset, hogy az autópálya közepén rohadt le egy nő ugyan így, pont Leaf-el, és ott nem volt műszaki hiba.
Elképzelhető ha hidegben, gyenge akkuval nyom egy kövéret, akkor beesik a feszültség és letilt. De ez azért fura, mert az én kocsimon elég gyenge az akku, tehát ennél biztosan beterhelődik, de még közvetlenül teknős üzemmód előtt sem sikerült ilyen tiltást elérni, pedig úgy meghajtottam a parkolóan, hogy szó szerint égett szaga volt.