szent igaz mindenféleképen figyelemreméltó És valószínűleg hatékony módja a vakondriasztásnak
ettől függetlenűl lehet maradnék a vakondhálónál, már csak azért is, hogy ne ijeszgessem a kutyát
Olcsók közül az S3 S4 mini telefonok hibátlanok voltak
Igaz nem az igazi egypálcálcás telefonok de viszonylag olcsón meg lehetett venni
Mindkettő volt és egyikkel sem volt sosem hiba
Akkor ez volt a baj. Ha ugyanannyiért vennél droidot, min szifont, nem érne nagy csalódás. Én igyekszek vigyázni rájuk, két évente csere de olyankor még karcmentes szokott lenni. Használat meg van minden tekintetben.
Szar volt az összes, lassú, fagyott stb meg legalább a felének eltörtem a kijelzőjét miután sosem tudtam vigyázni rájuk, estek sorban..... ezért olcsokat kertem..... telefonert nem vagyok hajlandó pénzt adni 17 éve nincs saját telefon számom, csak céges.... az iphonok sajatok
iPhone azért lett, mert szar a fülem és az egyik telefonos cég ügyvezetője haverom, aki rábeszélt... gyakorlatilag adott egyet, mikor kijött.... nálam kimarad a divatból váltok telefont stílus, úgyhogy 6, 6s kimaradt, 7 van, 8, x generáció kimaradt, most jön egy 11 pro max 512... ez is meg lesz 3-4 évig
Ebből lett Nokia 450 meg az is 450-és volt, Panasonic, Nokia 3210, Ericsson p20, Nokia mittomenmi (Pingpong ütőnek csúfolták, meg megvan), Fsc első és utolsó telefonja,(megvan) azután egy csomó céges sima, majd egy csomó androidos hulladek alsó kategóriás, utána iPhone 5s, majd 7 ez van most
ettől függetlenűl lehet maradnék a vakondhálónál, már csak azért is, hogy ne ijeszgessem a kutyát
https://www.facebook.com/vadas...
Igaz nem az igazi egypálcálcás telefonok de viszonylag olcsón meg lehetett venni
Mindkettő volt és egyikkel sem volt sosem hiba
Nem fog fájni.
És csak előnyöd leszen véle.
természetjárás volt a pogrom