Manapság elég jó hatótávja van már a villanyautóknak, ezért nincs rá igény.
A BMW i3-ashoz lehetett kérni régebben ilyet, de már megszüntették, mert kutyának nem kellett.
Persze ez a kezdő villanyautósoknak jók akikben még benne van a hatótávpara, de ezt hamar le lehet vetkőzni.
Gyakorlatilag igen.
Elég pontosan kiírja, hogy mennyi van még hátra. Arra kell ügyelni, hogy ez a szám több legyen mint amit a navigáció kiír a hátralévő távolságra.
Ha túl kevés akkor az ember lassabban megy, meg takarékosan vezet, ezzel lehet duplázni a hátra lévő távot.
Bár ciki ha országúton 50-el kell poroszkálni, de még mindig jobb mint lerohadni.
Én egyszer voltam vele ilyen hosszabb úton. Akkor volt hogy nagyon kicentiztem és el is tévedtem elsőre, mert el volt dugva a töltő, itt már 0km-et írt, de teknősre még épp nem kapcsolt. Szóval eléggé be lehet lőni.
A másik, hogy amíg nem tilt le az akku, addig vontatással is lehet tölteni. Azaz ha látod, hogy nem éred el a célod sehogy, valakit kötélre veszel és elég gyorsan tölti ilyenkor a motorfékkel az akkut. Ha az akku letiltott, akkor csak a tréler vagy az aggregátor segít.
Illetve igazából ha már látod hogy balfasz voltál, akkor rá lehet kéredzkedni egy konnektorra is. Benzinkutaknál némi pénzért cserébe mindig segítőkészek ilyen téren.
Lehet, hogy akkor szeptember elején ilyen vezeték nélkülit töltöttek, mert nagyon villogott, és közben durrogott, de nem figyeltem rá nagyon, mert azt hittem, csak Thor költözik és dobálja nagyon a kalapácsát!
De bizony van, sőt az újabbak már túl is töltenek, de erre meg kitalálták a villanygyüjtő állomásokat, ahol le lehet adni a felesleget. Ezeket úgy lehet megkülönböztetni a töltőállomásoktól, hogy nincs vezetékes lehetőség, Bluetooth-os áramleszedője van
Nincs azokban az akkus autókban egy kis töltőgenerátor??! Vagy előre ki kell számolni mennyit mehet még?? Nemrég láttam egy ilyen akkus kocsit, de nem érdekelt különösebben! Csak az lepett meg, mikor teljes csendben elment mellettem. Csak halk villanymotorzaj hallatszott!
Szép estét István! Mi a fsznak bsszák el az éveiket, hiszen minket majd jól megvéd az EU!! Mint ahogy már eddig is láttuk! Éppen mostanában eresztenének ránk egy hajó sáskát!
Biztos valamelyik "szakember" amelyik itt osztja, és meg akarja határozni, mint egy bolsevista párttitkár, hogy ki mikor, és mit szólhat-írhat itt a fórumon!!?
Tehát akkor igazi hülyének kell lenni ha valaki lerohad egy út közepén egy amúgy működőképes járművel, persze mivel városban volt gondolhatta, hogy még a cégig elmegy vagy valamelyik töltőig, de nem jött össze.
Ebben lehet valami
Igazság szerint kb értelmetlen dolog hiszen a telefon ezt is jobban tudja
Csak olcsóbb volt mint egy testre rögzíthető telefon tok
Mondjuk most ránéztem akció nélkül 1,3 dollár lett
Amikor az utcán szereltem főleg hidegben, és is motoros cuccban tettem.
Protektorral kényelmes térdelni, és nem fázok.
Meg ha idegenben szerelsz akkor nem viszel külön melós ruhát, mert a bőrcucc is tök jó erre.
A BMW i3-ashoz lehetett kérni régebben ilyet, de már megszüntették, mert kutyának nem kellett.
Persze ez a kezdő villanyautósoknak jók akikben még benne van a hatótávpara, de ezt hamar le lehet vetkőzni.
Elég pontosan kiírja, hogy mennyi van még hátra. Arra kell ügyelni, hogy ez a szám több legyen mint amit a navigáció kiír a hátralévő távolságra.
Ha túl kevés akkor az ember lassabban megy, meg takarékosan vezet, ezzel lehet duplázni a hátra lévő távot.
Bár ciki ha országúton 50-el kell poroszkálni, de még mindig jobb mint lerohadni.
Én egyszer voltam vele ilyen hosszabb úton. Akkor volt hogy nagyon kicentiztem és el is tévedtem elsőre, mert el volt dugva a töltő, itt már 0km-et írt, de teknősre még épp nem kapcsolt. Szóval eléggé be lehet lőni.
A másik, hogy amíg nem tilt le az akku, addig vontatással is lehet tölteni. Azaz ha látod, hogy nem éred el a célod sehogy, valakit kötélre veszel és elég gyorsan tölti ilyenkor a motorfékkel az akkut. Ha az akku letiltott, akkor csak a tréler vagy az aggregátor segít.
Illetve igazából ha már látod hogy balfasz voltál, akkor rá lehet kéredzkedni egy konnektorra is. Benzinkutaknál némi pénzért cserébe mindig segítőkészek ilyen téren.
Így kell ezt, csak lazán
Igazság szerint kb értelmetlen dolog hiszen a telefon ezt is jobban tudja
Csak olcsóbb volt mint egy testre rögzíthető telefon tok
Mondjuk most ránéztem akció nélkül 1,3 dollár lett
http://youtu.be/qmYpLlBWHp4
Protektorral kényelmes térdelni, és nem fázok.
Meg ha idegenben szerelsz akkor nem viszel külön melós ruhát, mert a bőrcucc is tök jó erre.