Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Munkahely? A kozlekedest irtam ennek kapcsan. Biztonsag? Az meg viszonylagos. Nyilvan nalatok is vanak olyan varosteszek, ahol kevesbe ajanlatos mondjuk az esti egyeduli kozlekedes. Amikor biztonsagban akarom tudni magam, nyilvan nem Del-afrikahoz merem, mert ha igy nezem akkor a csillagborton is szamitasba johetne.
vagyis aki olcsóra nyugisra vágyik az olyan helyre megy ahol nincs munkadömping. Falvaink ilyenek
Nem, nem A munkahely az első szempont. Azon a településen ahol van munka ott ki vannak adva a bérházak(lakások) Ezek általában a megyeszékhelyekre összpontosúlnak, mert nagy munkaadók többnyire ott vannak. Persze ezeken a helyeken infrastruktúra(ami magába foglalja a megközelíthetőséget is ugye) alapvetően van. Biztonság? Alapvetően biztonságos ország vagyunk itt még ki mehet az asszony vagy a leánygyermek sötétedés után is futni Már az osztrákoknál nem
A lenyeg a kornyezeten, a biztonsagon, a megkozelithetosegen es a infrastrukturan van. A muszki allapot csak ez utan jon.
Baratkozom, ha nem idegesitenek, pedig eleg akacsonyan van a lec.
azért vannak fotocellás ajtóink, mert sosem tudtam merre nyílik aszt meguntam
Hát pedig nagyvároson kívüli ingatlanok sok helyen megy még szaré-húgyé azt nem kell. A megyeszékhely mind felkapott aglomeráció. Már az a hihetetlen, hogy egy 40 éve épült 50 négyzetméteres lyuk, gazdára talált 24 misiért. 2014-ben 6 millióért nem kellett senkinek. Fél éve meg sorban álltak érte. Most elindult már lefelé. Sokkal kevesebb az adásvétel és megy vissza az ár is. Azán bele lehet szaladni 600 négyszögöl telek, 60 nm pince présház rajta 60 nm lakható épület 2,5 millió vidéken és nem is föltétlen szar helyen. Egy felkapott hely mindíg frekventáltnak számít és jóval többet adnak ott egy ingatlanért mint a vlós értéke. Egy neve sincs hegyi falucskában meg jóval kevesebbet.
Pont néhány hónapja olvastam valami sorozatot forgatnak a mátrában(talán) ami megy a tv-be. Azt ott a látogatottság megsoxorozódott( valami néhány lelkes falu. Az ingatlan árak meg az egekbe szöktek. Kb. ennyi is elég Vagy csak beharangozták egy éve, hogy debrecenbe megy a bmw gyár, egy héten belül 20%-ot emelkedett az ingatlan ára. Szóval el lehet bújni a világ elől viszonylag kis pénzből is csak mondjuk ne úgy kezdődjön a település neve, hogy siófok aranypart
Vagy már egy egyszerű ajtó használata is meghaladta a képességeidet
látszik már elfelejtetted azt a korszakot. mióta laposoztok azóta butultatok nem keveset ezért van az autómata billentyű zár. én még zsebhívással nem zaklattam senkit Amikor meg hínak nem kell kioldani billentyűzárat spec én egy gombal felveszem. azoknál meg hajtogatsz. persze később megoldották, hogy gombal lenyilt mint egy rugósbicska Engem nem győztek meg
Ja, hát ha ennyire igényes vagy, akkor lottoz!
...vagy barátkozz meg az emberekkel
Amit annyiért adnak, annak megnézném a statikáját, szigetelését. És még bele sem fogtam. Amit olcsóért adnak, az nem mai darab, azok meg általában problémásak. nem hülye a tulaj, hogy jót elkótyavetyéljen.
Persze kérdés, kinek mi a jó. Hogy nem csöpög a fejére az eső, az nekem nem jó. Egy ingatlant kulcsrakészen - és nem extra - tisztességesen generálban ma 400+ÁFA ártól felfelé építenek meg. Rózsadomb más nyilván. Az építőipari jegyzék alapján a szakipari ajánlott minimum óradíj 2019 január 1-től 3300 HUF + ÁFA.
Talán itt számoltam ki egyszer, hogy ez alapján kiszállással egy kirántott konnektor cseréje újra majdnem 10 ezer HUF. Melyik nyugger pengeti ezt ki?
Irdatlanul megdrágult itt minden, de hát ezt akartuk, ezt választottuk.
Én 8-10milliókért panorámás kurvajó házak vannak a Bakonyban.
Ennyiért persze kell egy kis modernizálás de az bőven belefér ennyibe.
Vannak ám dögivel. Főleg ilyen vizes helyen.
De amúgy igazad van, trópusokon több a kártevő....bár az előző fotók alapján lehet nem érdekelne
Nekem is tetszenek ezek az északi államok, még Alaszka is bejönne, de csak nyáron
Télen inkább Floridába tetszik
Ha nem kőkorszaki körülmények közé szeretnék keveredni, azért elég mélyen a zsebbe kell nyúlni.

https://ingatlan.com/jaszberen...

Ez pofára még talán-talán, de nézd meg a fűtését és a konyhában a sparheltet..
Viszont gondolom, hogy a hideg tél miatt tavasszal kevesebb kártevő lesz ott , éppen ezért! Azt viszont nem tudom, hogy az ilyen helyen szunyogok vannak-e??
Nem csak a családtagomra, még ha a kutyámra kezet emel, akkor is leütném a fejét, hogy egy hétig keresné!
A lottónyeremény maradékából fussa a geotermikus fűtésre.
De meggondolandó az érved.
Nyilván úgy kell élni, hogy a gondjaidra bízott gyerek és állat másnak ne nehezítse meg az életét. Ha elmulasztod, vállalni kell a következményeit.
Az én gyerekem a bringájával megkarcolta szembeszomszéd autóját. Megmondtam neki, hogy ha nem fizet a biztosító akkor én fogom zsebből, de tud-e várni, amíg pár nap alatt a biztosítóval lejátszom. Ha nem, akkor fizetek előre, ő meg visszaadja, ha küldi a pénzt a biztosító. Én nem hivatkoztam, hogy gyerek meg valami.
mivel a három gyerek mellé nem kell egy negyedik kutya formájában, mert úgysem maradna idő a foglalkozására, ezért nem kínzom az állatot és ezért lemondtam róla. tehát mindenki vállalja a tettei következményét, ha nem, tűrje, hogy behajtsák rajta.
Ilyen egyszerű.
Tanyához nem kell nyerni.
Annak az volt az előnye hogy nem kellett billentyűzár, mert védve voltak a véletlen benyomódás ellen, csak kinyitottad és használhattad.
Igazából pont az volt a jó benne, hogy kevesebb mozdulattal lehetett használni.
Na de miért éppen Minnesota?
Ott télen nagyon hideg van.
Ha annyi pénzem lenne, hogy vegyek szigetet, tuti nem megyek tanyára.
Ha kezet emel bármely családtagomra akkor hidd el nem érdekel.
Lehet hogy nekem is fájni fog, de arról gondoskodok hogy neki is.
Akkor marad a tanya
De legalább megérdemlik egymást