Viszont kicseszett sokat álltunk sorba a váci utcai adidas bolt előtt meg a fasztudja milyen uti levis bolt előtt.Az ahol buszpályaudvar,majd gödör,majd most valami tó vagy szökőkút van.
A fizika tanár azt is elnézte ha alszom az órán,ruszki indulót nem énekeltem a köpeny meg kiolvasztottam vasalóval,szombaton sajnos be kellett menn,de csak ritkán.
Ne mond már hogy nem élvezted mikor a fizika tanár szájbavert,a művházban ėnekeltétek a ruszki indulókat ,köpeny volt mindenkin és még szombaton is menni kellet suliba...
Kedves uraim
Kinéztem magamnak ezt a biciklit, csak nem tudom kb mennyi lehet amíg kerül rá magyar rendszám műszaki meg az egyéb szarság amivel adott esetben szopat a magyar rendszer. https://mobile.willhaben.at/ge...
Ha az a szövetes puha hálós cordurára emlékeztető anyagú a nike lukad ki legelőbb de az adidas,puma,columbia se birja sokkal tovább,a bőr felsőrészes nike varrás mentén esett szét asszem 1,5-2 szezon alatt.A puma birt 2-t de a vége fele már nagyon cefet ahogy kinéz.
Az első Nike cipőm 3400 Ft volt. Ekkor volt anyám fizetése 5000 Ft takarító volt a MÁV-nál szóval elég alja bér volt
Másodikos voltam akkor vettük, kibírt 2 év sulit utána még évekig diszkóba járós cipő volt
Mosógépben lehetett mosni ha retkes volt
Elkopott az aljáról a fekete gumi futófelület de meg akkor is egyben volt
Most meg a 30 ezres is olyan hulladék hogy ki kopik a sarkán a szövet fél év alatt
Nem tudom van-e ezektől drágább jobb minőség mert nemigen látni itt vidéken
10 éve vettem egy két személyest a nyaralóba. Kb soha nem ültünk benne. Az asszony tegnap este mondta,hogy az egyik ismerősnek is ilyen van,csak 3+2+1 szettben és berepedezett,megy tönkre az egész.
Valami nem karcolo tisztitoval lemosod, fontos hogy ne erje sok nedvesseg, s arazra kell torolni es csa. A textilbor a mubor csicsas neve.
A szovet feluleten egy PVC reteg. Azon semmit nem kell apolni.
Mondjuk én most irodában nyomom, ott nincs szélsőséges igénybevétel.
Már gondolkodtam egy könnyű vászon valamin télre.
Amit mutatsz az jól is néz ki, igaz nekem 47-es kéne minimum az meg nincs is. Bár a magas cipő nekem csak gond lenne, a logika azt mondatja velem, akár be is ruházhatnék egy ilyesmibe, hátha egyszer gyorsban kellene ilyenben közlekednem, csak a szétmállott cipő miatt kissé húzódozom.
Kinéztem magamnak ezt a biciklit, csak nem tudom kb mennyi lehet amíg kerül rá magyar rendszám műszaki meg az egyéb szarság amivel adott esetben szopat a magyar rendszer.
https://mobile.willhaben.at/ge...
inkább többször veszek kommerszebbet,és a tisza formára nem jön be.
Másodikos voltam akkor vettük, kibírt 2 év sulit utána még évekig diszkóba járós cipő volt
Mosógépben lehetett mosni ha retkes volt
Elkopott az aljáról a fekete gumi futófelület de meg akkor is egyben volt
Most meg a 30 ezres is olyan hulladék hogy ki kopik a sarkán a szövet fél év alatt
Nem tudom van-e ezektől drágább jobb minőség mert nemigen látni itt vidéken
Azon is repedezni kezd...aztán leporlad az ülés huzat
Leporladósat már láttam ,de ez a repedezéses új nekem
Nem értek hozzá
A szovet feluleten egy PVC reteg. Azon semmit nem kell apolni.
Zoli!
Textilbőrt kell ápolni?
Már gondolkodtam egy könnyű vászon valamin télre.
Amit mutatsz az jól is néz ki, igaz nekem 47-es kéne minimum az meg nincs is. Bár a magas cipő nekem csak gond lenne, a logika azt mondatja velem, akár be is ruházhatnék egy ilyesmibe, hátha egyszer gyorsban kellene ilyenben közlekednem, csak a szétmállott cipő miatt kissé húzódozom.