Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez azért kevés így nem?
Lehet te is felszívsz pár csíkot ez alapján.
Értem??
Fekete váz, a hátsó lengővilla sem olyan mint egy natúr alu zártszelvény
Rosszul tudtad...
Eddig úgy tudtam, hogy a K5 a nyerő, de az is kizárólag sárga-fekete színben.... ..most egy világ dőlt össze bennem.
Nem szabad ilyet venni...GSX-R K7 a tuti.
Pont van egy a garázsba ha kellene
A műszerfalon ès a hátsó lábtartón kívül mi a különbség az s1 és s2 között az N-esen? Az S-esen tudom hogy a fejidom bontása nélkül is fel lehet hajtani a tankot az s2-n míg az s1-en kell bontani.
Pedig kihasználják és eladó.
Mondjuk ezzel összehasonlítva tényleg lehet hülyeség lenne bő fél millióval többet adni a másikért
https://www.hasznaltauto.hu/motor/yamaha/fz6-n/yamaha_fz6-n_s2-15019053
Ahol vannak kurvák ott kóla is akad. Lehet épp lemaradt a tényfeltáró videóról
A környékünkön Kecskemét meg baja van ilyen hely
Baja volt 3 hét Kecskemét sokkal több
Eredetiség több van de a héten egyik sem fogad már
A fináncok ami gyorsan ment. Meg sorba se kellett állni
Mondjuk spec aki a csíkot szívta fel az a Lackner volt kispesten.A Borkai csak sunát dugott premierben videón.De ez úgy összemosódik a fejekben.
Nézegettem az itthoni gépeket is de nagyon gyér a kínálat, hahun most is 26 db eladó, amiből talán harmada csak S2, nekem meg becsípődött hogy az kell mert a régi az nem tetszik
Egyébként sem értem miért problémázol, hiszen már itt van a kánaán B+!!!
Nem mindenhol. 3 hete szombaton hazahoztam az "új" motort, hétfőn időpontot kértem eredetvizsgára (tehát első munkanap), másnapra kaptam, 10-re készen volt, mehettem az önkormányzathoz.
A kötelezőt vasárnap online, hogy akármikor kapok eredetre időpontot, akkorra meglegyen. Meg is volt.
Autónál 25-én járt le a műszaki, aznapra kértem, aznapra kaptam aznap kész is lett a kötelező évenkénti olajcserével együtt. Ez most 5 napja pénteken volt.
Majd ellopják másik helyről, nem kell ezeket félteni!! Csak én azt szeretném , hogy egyszer legyenek olyan jómadarak akik nem a lopással törődnek folyamatosan!!!
Az én adómból nem sok csíkot szív fel az éhes kis orruk
Abból a kis áfából nem sok porra jut
Basszál ki velük,ne vegyél motort se itthon se külföldön.
Ez az ár nevetségesen magas. Itthon olcsóbban tudsz venni.
Most nézem hogy 2018 óta kell
A kormányunk gyere jobban teljesít
A regisztrációs adó melle még vagyonszerzési illeték is kell
Úgy tűnik kell a sok pénz a drogos kurvás bulira

Amúgy az a bosszantó hogy egy kf műszaki legalább 3 hét várakozás eredet meg egy
A többi megy egy nap alatt
El lehet. Vannak nepperek akik mindent elintėznek helyetted egy huszasért.
Kell sajna!
Nekem elég volt a műszakiban lévő a hondához. De az nem most volt.
Kintről hozott motornál is van eredetiség vizsga?
Az nincs benne az első forgalomba hekyezésben?
27 ezer volt az első forgalomba helyezés de meg eredetiséget is akarnak küldeni
Na az akkor annyira nem is gázos, inkább azzal lehet gond hogy xanax kúra nélkül nem lehet elintézni ezeket