Ez is volt, meg az is, hogy el kellett számolni a lőszerrel és ezt levágott fülekkel kellett bizonyítani. persze csak a ballal, mert már ebben is csalni akartak, hogy két fülét vágták le.
Ne menjünk már vissza az ipari forradalom idejéhez,mert semmi köze a problémãhoz. Persze mindenben lehet párhuzamot keresni,de attól az még nem megoldás. Ha régen a nemes földjére,bírtokára betévedt egy vándorcigány,simán le lehetett lőni. Annyi kötelezetséged volt,hogy a vadásznaplóba be kellett vezetni. Kastélytúrák alkalmából találni még ilyen vadásznaplókat kiállítva
Odaírja az ilyen mindentudó, hogy én ezt így tudom, mert így tanultam! És akkor ezt köszönettel elfogadom! De mikor valaki a "nyócosztállyal" idefirkálja, hogy itt "mindenki mindent is jobban tud", azzal ő nem lesz okosabb , csak sok szert vett be. Otthon pedig soha senki nem beszélt vele mert mindig ilyen volt! Ha valakinek nem tetszik az amiről éppen szó van nem kötelező ide írni, vannak más fórumok is!!
Az jobb lenne, ha:
- én azt mondom izé
- jaja, én is így gondolom
- bakker, hogy nekem is ez jutott az eszembe
- szívemből szóltál tesó
- én sem mondhattam volna szebben
:-)
"Demokrácia" van legalábbis még, illetve annak látszik és mindenki azt mond és ír ide amit akar, látjátok mégis van akinek még ez is csípi a szemét. Csak azt nem veszi észre hogy a saját húgya az ami odafolyik, és csipkedi!
"Jóvan" , "de majd jön a főokos, nyakában a járommal, aki megállapítja , hogy: itt a fórumon "mindenki mindent jobban tud még nála is" és azért ő megállapítása a tökig telelökött igazság! Még egy ekkora fszt!!!
Elemeket nem tudok hónapokig forrasztgatni....inkább megveszem 7000 forintért készen,garanciával
;-)
- én azt mondom izé
- jaja, én is így gondolom
- bakker, hogy nekem is ez jutott az eszembe
- szívemből szóltál tesó
- én sem mondhattam volna szebben
:-)