Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nézz be hozzá, van a boltban választék.
Azért kellene valami hasonlót látni
Esetleg 250*200 ami elfér
Ok.
szerintem is....
Haggyuk......
Mi az összefüggés a postai nyomkövető rendszerben és abban, hogy egy később rendelt termek korábban jött meg
… bár arról meg sz@r felállni...
Ja, értem! Tehát bármilyen irányból is zuhansz be a szobába, garantáltan a kanapéra érkezzél....

Birkózó szőnyegben nem gondolkodtál?
A gyari hossz 230 akkor soha nem lesz csak max 170,ugyanis hiaba kell egy embernek ortoped 230x200 az szarul nez ki, ami szarul nez ki az sok esetben az se veszi meg akinek olyan meret kell.
nem akarok nappalit átrendezni
4,8x5 méteres a helyiség aztán ez lenne pont középen, hogy útban legyen minden oldalról
Ez termeszetes nalad.
nincs összefüggés
Azert az hozzatartozik hogy ebayen 24-en rendelt alpinestars celer v2 Waldkirch-bol 28-an landolt nalam,a 350 forintos 5 db egyaltalan nem konyvelt mini usb port is ideert,elobb mint a fules.
De meg ám....
Magyar Posta ez fért bele az uniós pénzekből való fejlesztésbe.... ezt kaptad 3,3MRD forintért.... 2016-ban ennyit sikerült kihozni belőle
Tehat egy szamon tudom kovetni kina thaifold vecses utvonalon,utana meg nem,logikus.
Megvan a motorola? GRAT!
Megjött a telo is.... ha lesz kedvem majd kicsimagolom... 3-4 évig ismét rendben vagyok telefon ügyileg
A postának saját küldemény kezelő rendszere van és abban a leveleket nem rögzítik, csak a csomagokat
csak ovodabutor fer be?
A fórumon is van bútorgyártó, de Zoli szerintem tud segíteni....ha akar...
A 2-es falú is elég erős - ha kiöntöd híg betonnal.....
úgy néz ki ez lesz
valami bútorbolt csináltat egyedi méretet is mert 230x200cm kell
ha arra járunk megnézzük
amúgy a 4es falú 50x50 elég fos, szerintem nagyon béna a hajlítása sokkal szebb a 2es falú
Nem lehet azt hogy veszel egyet és ha szétmegy veszel másikat?