Jelenleg kötözködő okoskának nézel ki.És netről még kibaszottdagadtnak is nézhetsz ki.
Az meg hogy jaszkari melód van............hát istenem messziről jött ember lehet még énekes halott is.
Ne vedd a szívedre Zolika. Nem tehetsz róla hogy minden nap melózol,én meg tudok motorozni addig.
Gondolom te is inkább ezt csinálnád ,ha ilyen melód lenne...
Nah mivel atis többet motorkázik mint én ezért bánatomban elkezdtem levelezni a posta kicserélő központtal.
Van egy csomagom,Flyt tracking nyomkövetés szerint Okt 16.-án ott volt az 1005 irányítószám szerint a vecsési csomag csere központban vagy hol.2 hete.
Kérdezem telefonon,áhhhhhhh A0000...........számot nem ismerik,de akkor hogy?
Küldjek a postaimport@posta.hu-ra a FLYT nyomkövetés-ről screenshottal képet és kérdezzek rá a munkatársra.
Hujjujjjjj.................a jóképességű minden adat birtokában visszakérdezett a nyomkövetési számra.
Baszki ha lenne postai akkor már megtaláltam volna.
Kiváncsi leszek meg e lesz vagy már lenyúlták a bluetooth fülesemet.
Te vagy pipi 2.
Remélem megvan képről.
Na,akár ikrek is lehetnétek.
Az meg hogy jaszkari melód van............hát istenem messziről jött ember lehet még énekes halott is.
Gondolom te is inkább ezt csinálnád ,ha ilyen melód lenne...
Hogy kellene kinéznem?
Remélem nem pocakosan mint te
Van egy csomagom,Flyt tracking nyomkövetés szerint Okt 16.-án ott volt az 1005 irányítószám szerint a vecsési csomag csere központban vagy hol.2 hete.
Kérdezem telefonon,áhhhhhhh A0000...........számot nem ismerik,de akkor hogy?
Küldjek a postaimport@posta.hu-ra a FLYT nyomkövetés-ről screenshottal képet és kérdezzek rá a munkatársra.
Hujjujjjjj.................a jóképességű minden adat birtokában visszakérdezett a nyomkövetési számra.
Baszki ha lenne postai akkor már megtaláltam volna.
Kiváncsi leszek meg e lesz vagy már lenyúlták a bluetooth fülesemet.