Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Van annyi eszük, hogy megtalálják a hüvelyt - ez több, mint amire a Zoli képes....
Szerintem hagyjuk kinek milyen motorja van ,mert ebből nem tudsz kijönni győztesen
Mesélj...a gombáknak mennyi az IQ -juk?
De hat,gixxeres,marék molylepke.
Azota csak visszafejlodsz,most kb a gombákkal vagy egy szinten.
Hát igen....
Akkor te nagy bajban vagy
5 éves kortól kezdenek el fogyni az agysejtek.....
120? Kb 5 éves koromban volt annyi...
Na, ezt hívják innovációnak - bár azt a piros dobozos sz@rt lecserélném valami ihatóra...
Na,pont ezért nehéz nekem értelmezni téged pedig normál átlagos 120-as IQ-val rendelkező egyén vagyok.
Te vagy pipi 2.
Fogyatékosokat nehéz értelmezni
Az a pipi forma.
Remélem megvan képről.
Na,akár ikrek is lehetnétek.
Kötözködő okoska,de látom a szövegértelmezés nem az erősséged.
Az okos igaz! A dagadt nem...
Na jó de a hülye visszakérdezi a posta számot amit tudja hogy nincs ha csak egy kicsit is érdekli és olvasta mit írtam.
Jelenleg kötözködő okoskának nézel ki.És netről még kibaszottdagadtnak is nézhetsz ki.
Az meg hogy jaszkari melód van............hát istenem messziről jött ember lehet még énekes halott is.
Ne vedd a szívedre Zolika. Nem tehetsz róla hogy minden nap melózol,én meg tudok motorozni addig.
Gondolom te is inkább ezt csinálnád ,ha ilyen melód lenne...
???
Hogy kellene kinéznem?
Remélem nem pocakosan mint te
Nekem volt olyan rendelésem ami kozel 2 hónapot ült a magyar postán..... már rég visszakaptam az arat, mikor megjött ez a mai magyar posta
Nah mivel atis többet motorkázik mint én ezért bánatomban elkezdtem levelezni a posta kicserélő központtal.
Van egy csomagom,Flyt tracking nyomkövetés szerint Okt 16.-án ott volt az 1005 irányítószám szerint a vecsési csomag csere központban vagy hol.2 hete.
Kérdezem telefonon,áhhhhhhh A0000...........számot nem ismerik,de akkor hogy?
Küldjek a postaimport@posta.hu-ra a FLYT nyomkövetés-ről screenshottal képet és kérdezzek rá a munkatársra.
Hujjujjjjj.................a jóképességű minden adat birtokában visszakérdezett a nyomkövetési számra.
Baszki ha lenne postai akkor már megtaláltam volna.
Kiváncsi leszek meg e lesz vagy már lenyúlták a bluetooth fülesemet.
Nem úgy nézel ki.
Nálad többet...
Dolgozzanak a szegények
Sajna nem. Gépeket...