Én nagyon nem panaszkodhatom egyikre sem. A három gyerek miatt meg a visszafogott életvitelem miatt sem. Ha mindenki egyénre szabottan várja, vagy látja a kormányokban a saját életének problémáinak megoldását, akkor az az akárki egy hülye. Vannak nekem is ellenérzéseim régi kormányok miatt, pl. sohasem felejtem el a nyomorék komcsiknak, hogy gyerekként hogyan bámultam a dolláros boltban (aki elég idős, tudja mi volt az) befelé a PEZ cukorkákra, mintha annak importja beengedte volna a gonosz kapitalistákat az országba.
De ha konkrétan leírod, hogy mire gondolsz a szopással, elgondolkodom rajta.
A minapi zsindexes írás szerint armageddon vár a rokikra. Miért is? Az Orbán kormány központilag szabályozta az ortopéd cipők árát (szerintem összetettebb a dolog, de maradjunk ennyiben). Mivel a gonosz Orbán így tett, a régi árak miatt nem tudnak fejlődni az ortopéd cipészek, ezért a cikkíró szerint azok éhen vesznek, abbahagyják a hivatásukat és minden ami rossz. Persze ha hagyja a piac törvényei szerint működni - ezt már én mondom - akkor meg az a baj, mert szegény rokik nem tudják kifizetni a drága cipellőket. Tehát szélsballibsi szar, szemét tolvajokról íródott a mese, hogy van rajta sapka vagy nincs rajta sapka.
értem amúgy és éppen ezért ne is írjátok le, azt szeretné mindenki, hogy vagy kapjon plusz havi 100 ezret a roki, vagy direktben minden eladott cipő után még egyszer annyi pénzt kapjon a cipész, de ez alapján az áram is drága, a mozgáskorlátozott autósra átalakító is, süllyednek a csatornafedelek és nem lehet biztonságosan biciklizni, miért magas a vonatnak az alsó lépcsője, minden, minden és minden.
Ekézni kurva könnyen lehet mindent.
Sigma 56mm F1,4, szerinted ? kicsit unom azt hogy “ilyet az iphone is tud”. Kitobi 16mm már elég széles, a 18-105/4 utazni töléletes de kellene egy portréra is
Ő hát minimum 500 ezres fizu kellene,napi 4 óráért. Meg mindennek az árát le kellene vinni a felére .
De még a lakossãg több mint a fele akkor is venne fel hitelt ,mert a szomszéd vett valamit ami nekünk nincs
Aztán meg megint jönne a sírás,mert a hitelt fizetni kell...stb...stb...
Pénzügyi kultúra semmi sajnos. Ezt ki is használják
ez azért nem ilyen egyszerű
persze az életét javarészt az egyén bassza el, de nem ritka a tőle független dolgok miatti szopás is
ilyen sok esetben a politika mert hol ezt gondol valamelyik nagyfejű a másik meg utána teliszarja
Hát ebben most teljesen egy húron pendülök veled. Nyilván a regnáló bizonyos szempontból teremthet kedvezőbb feltételeket, de ettől függetlenül nálad a pont.
Nem tudom kit választottak meg,de nem is érdekel igazán. Én tudok aludni akkor is,ha Berkiből csinálnak minisztert
Mint már mondtam,politikától függetlenül élek .
Nem politizálok...nincs rá szükségem. Aki a kormányra fogja a nyomorát,az gyenge ember. Mindenki a saját sorsának a kovácsa.
Nekem mindegy hogy Fidesz vagy Komcsi vagy akárki...régen is jól éltem,most is jól élek. Nem rajtuk múlik
A Donald és cigirágót órákig tudtam nézni