Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hmmm...milyen igaz!
A Donald és cigirágót órákig tudtam nézni
Én nagyon nem panaszkodhatom egyikre sem. A három gyerek miatt meg a visszafogott életvitelem miatt sem. Ha mindenki egyénre szabottan várja, vagy látja a kormányokban a saját életének problémáinak megoldását, akkor az az akárki egy hülye. Vannak nekem is ellenérzéseim régi kormányok miatt, pl. sohasem felejtem el a nyomorék komcsiknak, hogy gyerekként hogyan bámultam a dolláros boltban (aki elég idős, tudja mi volt az) befelé a PEZ cukorkákra, mintha annak importja beengedte volna a gonosz kapitalistákat az országba.
De ha konkrétan leírod, hogy mire gondolsz a szopással, elgondolkodom rajta.
A minapi zsindexes írás szerint armageddon vár a rokikra. Miért is? Az Orbán kormány központilag szabályozta az ortopéd cipők árát (szerintem összetettebb a dolog, de maradjunk ennyiben). Mivel a gonosz Orbán így tett, a régi árak miatt nem tudnak fejlődni az ortopéd cipészek, ezért a cikkíró szerint azok éhen vesznek, abbahagyják a hivatásukat és minden ami rossz. Persze ha hagyja a piac törvényei szerint működni - ezt már én mondom - akkor meg az a baj, mert szegény rokik nem tudják kifizetni a drága cipellőket. Tehát szélsballibsi szar, szemét tolvajokról íródott a mese, hogy van rajta sapka vagy nincs rajta sapka.
értem amúgy és éppen ezért ne is írjátok le, azt szeretné mindenki, hogy vagy kapjon plusz havi 100 ezret a roki, vagy direktben minden eladott cipő után még egyszer annyi pénzt kapjon a cipész, de ez alapján az áram is drága, a mozgáskorlátozott autósra átalakító is, süllyednek a csatornafedelek és nem lehet biztonságosan biciklizni, miért magas a vonatnak az alsó lépcsője, minden, minden és minden.
Ekézni kurva könnyen lehet mindent.
Portré is van az új IPhone -ban már..,
Őőő...ki is az?
Sigma 56mm F1,4, szerinted ? kicsit unom azt hogy “ilyet az iphone is tud”. Kitobi 16mm már elég széles, a 18-105/4 utazni töléletes de kellene egy portréra is
Az orszagos haverod a ribi mondta
Vele vagy allandoan.
Ő hát minimum 500 ezres fizu kellene,napi 4 óráért. Meg mindennek az árát le kellene vinni a felére .
De még a lakossãg több mint a fele akkor is venne fel hitelt ,mert a szomszéd vett valamit ami nekünk nincs
Aztán meg megint jönne a sírás,mert a hitelt fizetni kell...stb...stb...
Pénzügyi kultúra semmi sajnos. Ezt ki is használják
Azt tudni kell, hogy a választópolgárok felől nézve NINCS jó kormány. A legkevésbé rossz, az viszont már van.
Tapasztaltad mikor bekaptad? Vagy honnan tudod?
ez azért nem ilyen egyszerű
persze az életét javarészt az egyén bassza el, de nem ritka a tőle független dolgok miatti szopás is
ilyen sok esetben a politika mert hol ezt gondol valamelyik nagyfejű a másik meg utána teliszarja
Nem teremt, mert szarházi parazita az összes, min ahogy mindegyik egyház is.
Dehogynincs.
Hát ebben most teljesen egy húron pendülök veled. Nyilván a regnáló bizonyos szempontból teremthet kedvezőbb feltételeket, de ettől függetlenül nálad a pont.
Az nincs...még
heresérv meg ilyenek?
Most hogy a Triumphosok elmentek,beszélhetünk férfias dolgokról is
Igazad van, ne politizáljunk. Beszéljünk inkább a hüvelygombáról!
Nem tudom kit választottak meg,de nem is érdekel igazán. Én tudok aludni akkor is,ha Berkiből csinálnak minisztert
Mint már mondtam,politikától függetlenül élek .
Ne nekem mond,azota nem tud aludni miota a joravalo kalocsaiak megvalasztottak az uj polgit.
Nem politizálok...nincs rá szükségem. Aki a kormányra fogja a nyomorát,az gyenge ember. Mindenki a saját sorsának a kovácsa.
Nekem mindegy hogy Fidesz vagy Komcsi vagy akárki...régen is jól éltem,most is jól élek. Nem rajtuk múlik
Bar egy fideszes varoskako vagy szoval halmozottan hatranyos.
Ha csak annyira vagy kepes amire a gomba akkor szar dolgod lehet.
I.J.B.
Na öreg...mi nem kapunk kedvezményt abban a bútorboltban tuti