mindenki arra használja, amire akarja..... sztem meg facebookon csak fogyatékosak vannak fent de az meg az ő létvalóságuk....
nekem pl semennyi tárhely nem elég bár én nem szórakozom a telefonnal, nekem munkaeszköz.... filmet, meg sorozatot meg bárhonnan tudok nézni a synology-ról, van 24TB tárhely csak ezen az egy NAS-on..... olyan 50TB tárhellyel bohóckodom otthon, de semmi nem elég.... nincs az a tárhely, amit ne tudnék telerakni
Na, ezt értem, a filmek.
Mondjuk ezért nem értettem a tárméretet, mert én nem nézek filmet kicsi eszközön a szemem miatt, éppen ezért nem is gondoltam rá.
Régen sok filmet nézem telefonon
Kártya+ olvasó sokkal gyorsabb mint a telefon+ kábel
Ebből a szempontból az ájfón egy fosrakás
Kártyára felmegy egy komplett sorozat 40-50 giga aztán nézegeti az ember egy ideig
értem, akkor a baszom nagy tárhelynek mi a lényege?
Az én Lenovo-m 16GB-os tárral rendelkezik, most még szabad rajta 4,5 GB. A 8 GB-s külső meg teljesen üres. Ahogy olvaslak titeket, elgondolkodtam, hogy mi lenne ha...? De nem igazán találtam érvet. Természetesen látom a kollégák valamelyikén, hogy amikor akar mutatni képet, akkor az ujjával fél órát pörgeti a fényképeket. hogy megmutasson valami, ezerszámra vannak a képek.
Aztán persze nem mindig találja meg. Vagy nem mindig. A múltkor írta nekem itt valaki, hogy nekem semmi nem jó, ez talán most is olyannak tűnik, pedig csak nem értem.
Igaz, azt sem értem, hogy miért mutogatják a facebookon, hogy ma mit ettek, de azt sem értem, hogy a sok buzi miért tapétázza ki az autóját, hogy a Réka meg Karcsi nevű gyerekére olyan büszke, hogy feltétlenül a világ tudomására akarja hozni egy tök gagyi matrica formájában.
Hülye vagyok, na.
A sok tárhelyet én amúgy nem értem. Szerintem a fontos dolgokat nem ott kell tárolni, mert könnyen elveszhet, a fotózás közben meg készülhetnek amúgy értékes felvételek, de én pl. azokat hazaérve azonnal átmentem a pc-re. Ha egy hétig nyaralok, akkor valóban akár sok is összegyűlhet (méretben-darabban), de én a hülye szemmel azt gondolom - és ezek szerint nem értek hozzá - hogy 128 GB-os tárhely az emberek és az esetek 99,9%-ban elég kell, hogy legyen.
Én olyant vélek felfedezni, hogy még erősebb motor, még gyorsabb motor, még nagyobb tárhely, még messzebb lőni a puskával, még, még, még.
Rosszul látom?
van elég tárhely + airdrop + cloud,... de egy NAS-ra is simán villámgyorsan szinkronizál.... tök felesleges az sd kártya a telefonba, csak plusz egy meghibásodási lehetőség, pláne ha nem is az aljzat, hanem az sd kártya fossa össze magát.....
Ez két részre bontható
Egyrészt pénzlehúzás, másrészt meg egy szar kártya elbaszhatja a gépről alkotott imázst. Hiszen akar a végletekig le tudja lassítani
Mondjuk az én szememben is inkább pénz lehúzás mert a legjobb ramok sincsenek több mint fél ár
Aljas trükk arra, hogy tízszeres áron adják el neked a tárhelyet. Ilyen üzletpolitikájú cégtől eleve nem vásárolunk semmit sem. A Xiaomi-nál kevesebbe kerül a nagy tárhelyű készülék (128GB), mint a 64 GB-os + egy márkás 64 GB-os SD-kártya együtt.
Állítólag ki fog sütni, remek hétvége lesz! Csak én úgy vagyok vele , hogy a politikusnak, és a "meteurológus"-nak nem hiszek! Majd csak ha látom mi van!!
nekem pl semennyi tárhely nem elég
Mondjuk ezért nem értettem a tárméretet, mert én nem nézek filmet kicsi eszközön a szemem miatt, éppen ezért nem is gondoltam rá.
Kártya+ olvasó sokkal gyorsabb mint a telefon+ kábel
Ebből a szempontból az ájfón egy fosrakás
Kártyára felmegy egy komplett sorozat 40-50 giga aztán nézegeti az ember egy ideig
Az én Lenovo-m 16GB-os tárral rendelkezik, most még szabad rajta 4,5 GB. A 8 GB-s külső meg teljesen üres. Ahogy olvaslak titeket, elgondolkodtam, hogy mi lenne ha...? De nem igazán találtam érvet. Természetesen látom a kollégák valamelyikén, hogy amikor akar mutatni képet, akkor az ujjával fél órát pörgeti a fényképeket. hogy megmutasson valami, ezerszámra vannak a képek.
Aztán persze nem mindig találja meg. Vagy nem mindig. A múltkor írta nekem itt valaki, hogy nekem semmi nem jó, ez talán most is olyannak tűnik, pedig csak nem értem.
Igaz, azt sem értem, hogy miért mutogatják a facebookon, hogy ma mit ettek, de azt sem értem, hogy a sok buzi miért tapétázza ki az autóját, hogy a Réka meg Karcsi nevű gyerekére olyan büszke, hogy feltétlenül a világ tudomására akarja hozni egy tök gagyi matrica formájában.
Hülye vagyok, na.
Én olyant vélek felfedezni, hogy még erősebb motor, még gyorsabb motor, még nagyobb tárhely, még messzebb lőni a puskával, még, még, még.
Rosszul látom?
Egyrészt pénzlehúzás, másrészt meg egy szar kártya elbaszhatja a gépről alkotott imázst. Hiszen akar a végletekig le tudja lassítani
Mondjuk az én szememben is inkább pénz lehúzás mert a legjobb ramok sincsenek több mint fél ár
Az sd hiányt igen.
Én is nagyberuháztam, 90,5k- t már adok egy 128 GB-os tárhelyű modellért. Megrendeltem.)
https://www.eumobil.hu/termek/10778
Pl a csillagban szerintem nehezen múlnának a percek ilyen helyzetben