Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Van itthon egy perzsa szőnyegem (feltekerve, nekem nagy, nem megy sehova), fater megcsinálta a volt szobámat (amiben 14 éves koromig laktam) ilyen kártya szobának, hogyha jönnek a rokonok, ott tudjanak zsugazni... ő vette vhol egy szőnyeg boltban.... az öreg mindig melós köpenyben járkált mindenhova..... állt a szőnyegek előtt, válogatott, árak nem voltak kiírva... jön az eladó, hogy segíthet-e... mondja a fater, ez tetszik, méretben is jó.... eladó végig merte az öreget: ne haragudjon, de ez a szőnyeg drága.... öreg ránéz: nem kérdeztem mennyibe kerül
Ez antik,
Ertsd,kibaszott regi.
Asszem a nagyanyám tesojanak volt ilyen,az sirkoves volt.
Hol lehet még ilyen szőnyeget kapni vazze?
Legalább olvass utána...hátha.
Sokkal.
Jobb?
Okééé
Halvany dunsztom sincs most hova terelsz.

Amugy a puma jobb,de ami mindent visz az a szék-szőnyeg kombo.
Na látod...ennyire értek hozzá
Az Nikon és akkor már inkább a Sony vagy a Canon
Nem tehetek róla hogy amit mondok ,az neked álomvilág. Különösebben nem érdekel tudod...
Pont ma vettem...ismét. A retro az retro nahh
Vegre igazat mondasz.
Nekem a telefon az telefon marad....bár az én szintemen a fényképezőjük elég. Egy fotósnál meg Nicon 800 körül kezdődik az élet
Nem tudom...de te biztos tudod,mert jobban ismersz engem,mint én magamat
A 7+tól már van, de mégsem ugyanaz mint amit egy fényképező csinál. A 11pro lehet tudja már érzékeltetni a mélységet de a sima 11 még nem, és a háttérelmosás is kb 50centiig volt jó. Felismeri hogy mit akarsz fotózni és körülötte mindent elmos egyenlően míg a fényképezőnél megvan a mélység.
Jaja. Szerencsére kinőttem és akkor még nem voltam ennyire fejlett kritikai érzékkel megáldva.
Memóriával viszont igen.
A fali tengerpartos,pálmafás poszter megvan? Vagy a vízeséses...
Akinek nem volt,az nem is volt ember
Ha nem tudod az nem engem minosit.
Ne is mond....
Tisza stoplis és Méta pulóver..vagy amit a nagyi kötött
Én meg 86 környékéről.
Most? Én kb. 1980-ról beszélek.
Matchbox meg robbanós cukorka.
A farmert meg az ADIDAS cipőt ne is mondjam.
Megjegyzem a PEZ cukork egy genyóság volt. Egyik ismerősünk hozott kintről és legnagyobb megdöbbenésünkre rá volt írva hogy made in Hungary
Tudtam én, hogy veled tényleg egy hullámhosszon vagyok. Amúgy igen, meg kell nézni karácsonykor a teszkót.
Jaaaa!
A mai esetem: bementem, mert tejfölös csirkét kért a lányom, az előttem lévő büdös cigány meglátta, hogy a faf-hátas egész csirkecomb kilója 325 HUF. Tudod mennyit vett a nő? 40 NEGYVEN!!! kilót!, Azt nem vártam ki, a másik csajtól vettem felsőcombot inkább.