Van itthon egy perzsa szőnyegem (feltekerve, nekem nagy, nem megy sehova), fater megcsinálta a volt szobámat (amiben 14 éves koromig laktam) ilyen kártya szobának, hogyha jönnek a rokonok, ott tudjanak zsugazni... ő vette vhol egy szőnyeg boltban.... az öreg mindig melós köpenyben járkált mindenhova..... állt a szőnyegek előtt, válogatott, árak nem voltak kiírva... jön az eladó, hogy segíthet-e... mondja a fater, ez tetszik, méretben is jó.... eladó végig merte az öreget: ne haragudjon, de ez a szőnyeg drága.... öreg ránéz: nem kérdeztem mennyibe kerül
A 7+tól már van, de mégsem ugyanaz mint amit egy fényképező csinál. A 11pro lehet tudja már érzékeltetni a mélységet de a sima 11 még nem, és a háttérelmosás is kb 50centiig volt jó. Felismeri hogy mit akarsz fotózni és körülötte mindent elmos egyenlően míg a fényképezőnél megvan a mélység.
Tudtam én, hogy veled tényleg egy hullámhosszon vagyok. Amúgy igen, meg kell nézni karácsonykor a teszkót.
Jaaaa!
A mai esetem: bementem, mert tejfölös csirkét kért a lányom, az előttem lévő büdös cigány meglátta, hogy a faf-hátas egész csirkecomb kilója 325 HUF. Tudod mennyit vett a nő? 40 NEGYVEN!!! kilót!, Azt nem vártam ki, a másik csajtól vettem felsőcombot inkább.
Ertsd,kibaszott regi.
Asszem a nagyanyám tesojanak volt ilyen,az sirkoves volt.
Okééé
Amugy a puma jobb,de ami mindent visz az a szék-szőnyeg kombo.
Memóriával viszont igen.
Akinek nem volt,az nem is volt ember
Tisza stoplis és Méta pulóver..vagy amit a nagyi kötött
A farmert meg az ADIDAS cipőt ne is mondjam.
Jaaaa!
A mai esetem: bementem, mert tejfölös csirkét kért a lányom, az előttem lévő büdös cigány meglátta, hogy a faf-hátas egész csirkecomb kilója 325 HUF. Tudod mennyit vett a nő? 40 NEGYVEN!!! kilót!, Azt nem vártam ki, a másik csajtól vettem felsőcombot inkább.